Är nu officiellt 16 år woho!

Min dag har äntligen kommit ! blir ett år äldre idag...Inte direct något märkvärdig händer på mina födelsedagar förutom att hela ens Facebook status är fyld med gratulationer från alla man känner :)

Självklart så har vi släkten som kommer på besök och firar med os. Dom kommer, vi äter, pratar och jag öppnar mina presenter,  sedan äter vi tårta och efter några timmar så går alla :)

Men ändå så har jag en bra födelsedag trots att det kanske inte ser ut som det när du läser detta. Men jag kan lova dig att detta är jag nöjd med hur jag firar min dag :)

Fick även roliga presenter av dom som kom

♡Smycken
♥Presentkort på en häst butik
♡Nagellack
♥Lösnaglar
♡Godis pizza
♥Tröja med hästar på

Visst detta kanske inte ser ut som mycket men vi har inte bjudit hem alla än, har fortfarande några kvar som vi ska fira med :3

Vi ses snart igen ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej igen...det tog längre tid än vad jag trodde med att lägga upp ett nytt inlägg. Men ska jag va ärlig så har inget intressant hänt mig under hela veckan. skulle egentligen skriva ett inlägg i Torsdag men det blev inget utav det då det var försent för att göra det när jag kom hem. Så jag tänkte att jag kunde skriva om det idag istället. Jag var med på en Dressyrclinic på min ridskola, och det handlade om att hur man typ kan förbättra sin ridning och visa hur olika hästar rör sig på ett ungefär. Jag var en utav dom som var med och visade upp för dom som hade kommit för att titta. Jag hade en utav dom nya hästarna som bara har varit hos os i Ca 3-veckor nu och jag älskar henne. Hon är 11 år och är en fux på Ca 170 cm i manken. Hon har helt underbara gångarter även fast hon har stora steg ♥ Allting gick jättebra när vi red men det fins ju fortfarande grejer som man måste träna henne på :)  Men faktis så ska hon få va med och tävla denna säsongen i både hoppning och dressyr (dock inte med mig:(  ) i Bohuskuppen som några kanske känner till. Hon kommer säkert bli en utav dom populära hästarna på ridskolan när det gäller att tävla och på lektionerna då hon e så snäll.

Likes

Comments

Wow...Jag har skapat min egna (och första) blogg...Hur ska det gå och var det en bra ide' att starta en blogg ?? Ja det får vi se hu det funkar. Men frågan e väll "kommer jag ens att skriva något här ?" Ja du..det får vi nog se, men mitt mål e nog att skriva lite då och då så att ni får något att läsa här. Jag vill ju skriva om vissa grejer som händer i mitt liv och kunna få dela med mig av det till andra.

Aja..detta var ju iallafall mitt Första blogg inlägg...Inte så värst intressant att läsa kanske men detta  är ju iallafall en början på något :) Vi ses snart igen   

Likes

Comments