Header

Så jag har varit utan mobil i 2 månader nu, både varit bra & dåliga dagar.
Jag har lärt mig mycket av detta, bland annat har jag sett hur mycket människorna är fixerade på sina telefoner. När jag kollade upp, såg jag att alla kollade ner.
När jag hade en telefon märkte jag aldrig hur fixerade alla var, eftersom att jag själv var koncentrarad på vad som hände i min telefon och ingenting annat, precis som dem flesta runt om mig.
Familjen börjar vara mer interessant, blev mer nyfiken på vad människor hade och säga, då jag aldrig tänkte på om jag hade missade sms eller samtal.
Men att vara utan telefon hade även en dålig sida, mina föräldrar kunde inte nå mig lika enkelt, kunde sällan planera saker & jag hade inte lika mycket kontakt med människor när jag inte träffade dem.
Nu är det skönt att ha en telefon, då jag själv kan bestämma balansen, kan både bli nådda av familj o vänner & välja att inte använda den mycket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så är det ju halloween, klockan är ju ett på natten så att det kommer ju stå att jag skrivit detta den första november men jaja.

Så idag skulle jag och min rätt så nära vän ut. Innan vi gick ut så fixade vi oss, sminkade oss osv... Därefter så parfymerade min kompis sig... Och sa... "Jag har hört att man är horig om man tar på sig för mycket parfym".

Vänta va.. Ingenting mot min vän nu, men mot den som kom på detta.

Vad fan har parfym med att sälja sex och prostitution att göra? Snälla, asså.. Får lite små damp på sånt. Samma sak med kläder, HA PÅ DIG KORTA KLÄDER OM DU KÄNNER FÖR DET! OKEJ? kläder har ingenting att göra med att sälja sex, samma sak med smink osv..Den enda gången någon kan kalla dig hora är om du faktiskt säljer dig för sex! Även om du tappat din oskuld eller haft samlag med flera personer är du inte en hora ifall du inte fått betalt för det! Kom ihåg hora är någon som SÄLJER sig inte någon du är SUR på!

Jag hoppas att ingen blir kallad hora pga parfym,kläder, smink, beteende eller antal personer de haft samlag med! 

Pusss

Likes

Comments

Så mitt namn är Linda, men kalla mig Crushy eller bara Crush

Jag är 14 år

Skåning

Lat, älskar chips och skräpmat beroende av Coca Cola

Jag har valt att starta en blogg eftersom att jag vill dela med mig av min livsstil och när jag ändrar min livsstil till en hälsosammare livsstil, men änsålänge är jag den vanliga lata och hungriga Linda.

Ha Det Bra

Ses i nästa inlägg😚

Likes

Comments