Header

Älskade Maya & Nova har kommit till världen / Älskar mitt vardagsrum / Mosters små älsklingar

Morgon löpningar i dimman / Smoothiebowl / Kaffe, doftljus och en favoritbok

Jaa, här har det varit tomt ett tag hörni, igen... Har inte hänt super mycket sedan jag skrev sist förutom att fotbollssäsongen är över, buhu, och att min syster har fått sina tvillingar Maya och Nova i slutet av september så dem är 2 veckor nu. Förutom att myst med dem och lekt med Bella så har jag jobbat, tagit morgon löpningar i dimman på mina lediga dar, ätit smoothiebowls och njutit med varm dryck och min nya favvo bok "Love her wild" av Atticus, vilket är en bok full med inspirerande dikter. Börjar dock känna mig lite krasslig så hoppas att jag inte kommer åka på något men när det är den här årstiden så är det som att trycka på en knapp så poff, så har jag fått förkylning och halsont... Oh well nu ska jag lägga mig så hörs vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså kolla in dessa nya skönheter från Rusta, vill ha allt, kommer förmodligen köpa det mesta av dessa saker också, haha. För det första så har de den bohemiska stilen som jag älskar och sen så är de ju dessa mörka höst färger som börjar komma nu som jag också älskar, så det kommer nog kännas i plånboken. Annars så har jag jobbat idag och efter jobbet så for jag till mamma och pappa och käkade tacos och när ja kom hem så har jag bara slappat och dräglat över rustas nyheter haha, skämt åsido, men hoppas alla får en bra helg, hade!

Likes

Comments

Älskade barn<3

Bananplättar och jordgubbar,mums<3

Jaaa, vad ska man säga om detta med att blogga? Jag ber tusen gånger om ursäkt att det har stått tomt här i 1 månad... Det har väl inte hänt så jätte mycket, har mest haft jobb, fotboll och umgåtts med familjen. Har även färgat mitt hår brunt då jag kände att det blev lite dyrt att underhålla mitt platin blonda hår även fast jag älskade den färgen. Men man måste tänka på ekonomin också, haha. Har även gjort en intresseanmälan på en lägenhet och det är faktiskt en lägenhet som jag har tittat på ända sedan jag började titta på lägenheter så håller tummarna. Det är en 1 1/2 på 52kvm så den är nästan dubbelt så stor som den jag har nu, men har inte så stort hopp om att få den eller ens få titta på den för det brukar vara rätt så höga poäng på det område där lägenheten är, men man ska aldrig säga aldrig, visst. Detta inlägg blev lite längre än vad jag tänkte men så blir det ibland, haha. Men hoppas alla har haft en bra vecka och imorgon är det fredag och helg, woopwoop. Hade!

Likes

Comments

Frukost: Granola, turkisk yoghurt & 2 ägg

Middag: Kyckling & pasta med parmesan & blandsallad

Kvällssnack: Mitt favvo snack på sommarn, vattenmelon,mums

Till lunch så blev det bananplättar men glömsk som ja är så tog jag inte kort,argh...

Likes

Comments

Lite bilder på mitt sängbord som jag älskar så mycket. Det är faktist från när min morfar var liten och jag älskar de små skavankerna på de. Lite charmigt tycker jag. Ska dock inte vara dekorerat så där men för tillfället får det se ut så.

Likes

Comments

Suttit på balkongen slappnat av i solen / Invigt mina hängselbyxor / Sagt ett sista farväl till farmor<3

Filmmys och bubbel med bästis / Tvillingarna växer<3 / Avokado och grekisk yoghurt med frukt och chiafrön

Min älskade unge som ger mig glädje varje dag / Fick underbara blommar av mina föräldrar på midsommar

Såååå. Här har det varit tom i 1 månad ungefär, 1 MÅNAD!! Ber så mycket om ursäkt för det och ja, vad ska man säga. Har inte hänt supermycket under denna månads frånvaro. Har mest jobbat, haft fotboll, varit med familjen, tagit farväl av farmor som är med farfar i himlen nu och firat midsommar med mina kära vänner hemma hos mig. Nå mycket mer har det inte hänt och jag måste verkligen bli bättre och ta mig i kragen med bloggen. Jag tycker det är jättekul att blogga men har typ alltid problem att komma på vad jag ska göra för inlägg. Men ska försöka att bli bättre så får vi se.

Likes

Comments

Tripp till Ikea med mamma och pappa / Första frukosten i lägenheten och / Gjorde en supergod tomatsoppa

Mini-me, älskade barn / I helgen så kom mamma och pappa med katterna

Hello there! Var ett tag sen sist. Har haft det väldigt intensivt med jobb, fotboll och flyttat. Har bott i lägenheten i en vecka nu och jag stortrivs. Har dock kommit ut en lägenhet som jag velat ha förr och jag är så sugen på att söka på den, haha. Vi får se. Annars så har det inte hänt så mycket i mitt liv annars. Eller jo 2 saker, en rolig och en sorglig. Det första är att min syrra och hennes kille väntar tvillingar och det är så spännande, iiiii. Den tråkiga är att i söndags så gick min farmor bort efter att ha varit dåligt ett tag, men nu är hon återförenad med min farfar<3 Sorry att detta inlägg slutade med en tråkig grej men ville göra en liten life update och det är ju en del av mitt liv så.


Likes

Comments

Den här serien har jag hört många prata om och efter många om och men så tog jag mig i kragen och såg den. Oj vad jag är glad att jag gjorde det. Den här serien är väldigt gripande och det är en serie som alla borde se för den tar upp ett extremt viktigt ämne och enormt problem i dagens samhälle och vilka konsekvenser ens ord kan få. Även om man inte är en stor serie tittare, som jag själv är, så är den här serien ett måste att se.

Lite om vad serien handlar om:

Based on the best-selling books by Jay Asher, the Netflix Original Series 13 Reasons Why follows Clay Jensen (Dylan Minnette) as he returns home from school to find a mysterious box with his name on it lying on his porch. Inside he discovers cassette tapes recorded by Hannah Baker—his classmate and crush—who tragically committed suicide two weeks earlier. On tape, Hannah explains that there are thirteen reasons why she decided to end her life. Will Clay be one of them?

Likes

Comments