Header

Min första youtube video och jag är så nöjd och det var så kul att få filma med min bästis. Tycker att alla ska pröva Speech Jammer appen för det är så svårt att prata normalt, eller ja sjunga som jag och Lina försökte göra, haha.

Likes

Comments

Än en gång så har det varit tomt här ett tag. Under denna tid så har jag varit till Mallorca och spelat första matchen av två i vårat kval. Något mer har jag väl inte att säga förutom sov gott,haha. Hade!

Likes

Comments

+

Reser till Mallorca på fredag

Höst känslor

Citron Te

-

Troligtvis sista träningen gjord idag för säsongen

Förkyld

Bloggtorka

Likes

Comments

FRUKOST:

Till frukost så gjorde jag en av mina absolut favorit frukostar(är det ett ord?) vilket är en smoothiebowl och citron te. I min smoothiebowl så brukar jag oftast ha en frusen banan, frysta bär som blåbär,hallon och jordgubbar. Sedan så tar jag ca 0,5 dl havre och sedan knappt en halv dl vatten och en matsked jordnötssmör och toppade sedan det med honungsmelon och äpple.

LUNCH:

Till lunch så hade vi överblivna grönsaker från fredagens tacos så jag tog det och skar sedan en potatis och stekte bitarna. La även till lite creamfresh.

MIDDAG:

Till middag så slängde jag bara ihop alla grönsaker och lite creamfresh i ett tortilla bröd och till det så tog jag cheddarchips.

SNACKS:

Glömde att ta kort på mina snacks men mellan frukost och lunch så åt jag honungsmelon och äpple. Mellan lunch och middag så åt jag 2 hårdbrödsmackor med ost och efter middagen så hade jag träning så jag gjorde en banan smoothie med jordnötssmör.

Likes

Comments

Här har det varit extremt tomt på typ en månad och jag ber så mycket om ursäkt för det. Har helt enkelt inte haft ideèr eller lust och speciellt inte dem senaste dagarna när det har varit sådant fruktansvärt bra väder. Men det har inte hänt så mycket sedan jag tog studenten. Det senaste veckorna har jag sökt jobb, spelat fotboll och umgåtts med familjen. Vi har just börjat om med fotbollen igen efter ett uppehåll på typ 2-2,5 veckor och idag hade vi andra träningen och såklart så ska man gå och sträcka sig i låret... Fast händer inte så ofta och när det händer så brukar det alltid gå över dagen efter så tror det kommer gå över väldigt fort. Hoppas alla har haft en bra sommar hittills och ska verkligen försöka att göra mer inlägg.

Likes

Comments