Header
View tracker
View tracker
View tracker

Älskar inredningen på Waynes inne på Avion!

Beställde en super god Vanilla latte!

Gulliga Bella och hotellet vi bodde på var super snyggt och mysigt.

Resturangen på hotellet. Vi var väl inte så nöjda med den om jag säger så, men mysigt var det.

På söndagen så träffade jag denna donna efter att vi inte träffats över 1 månad, saknar dig så <3

I helgen så drog jag, mina föräldrar, min syster och hennes pojkvän och Bella till Umeå för lite IKEA och shopping. Träffade även min älskade bästavän Lina på söndagen och även om vi bara träffades i några timmar så hann vi ha så himla kul. Vi bodde på ett fint hotell som hette U&Me och det var supersnyggt och mysigt. I överlag så hade vi alla en bra helg.

Likes

Comments

Jag måste få ventilera mina känslor. Frustrationen är på hög nivå, jag blir stressad utan att jag vet varför men jag rår inte för det. För snart en månad sedan så fick jag äntligen jobb efter att ha varit arbetslös sedan studenten. Jag fick ett jobb som jag tycker är kul, vilket kanske inte alla kan säga om sitt jobb. Det är kanske inte ett jobb som jag kommer jobba med för alltid, men man vet aldrig. Har världens gulligaste chef dessutom så det gör jobbet ännu bättre.

Men. Veckan efter jag fick mitt jobb så hade jag ett möte på arbetsförmedlingen med min handledare. Första gången jag träffade henne, fick inte ett bra intryck av henne och jag kände att jag inte skulle tycka om henne när jag såg hon. Jag gick bara dit för att jag skulle ställa lite frågor och sedan trodde jag att jag kunde gå. Men när jag sa att jag hade fått jobb så var det inget "Men vad kul", "Grattis" o.s.v, utan det var ett "Okej, men du ska väl fortsätta att söka jobb ändå, för det är ju inte säkert att du kommer att få 50% ens". Chockad, stött och lite av min glädje försvann när hon sa så till mig. Men jag svalde hårt och sade att jag självklart skulle fortsätta söka även fast jag fått jobb. Hon försökte få mig att söka andra jobb eller börja plugga något som jag var intresserad av. Plugg är inget för mig just nu, även om jag skulle tycka en sak var kul, som till exempel inredning eller grafisk design så har jag inte orken för det just nu men kanske om något år.

Försökte säga detta, men hon lyssnade inte. Utan hon sa bara att det kanske var bättre att jag pluggade eftersom jag inte verkade vilja jobba. Än en gång så blev jag stött och lite ledsen. Ja, jag kanske inte är så villig att jobba, men söker man och söker jobb och inte får ett ja eller nej och man går och hoppas på att man kanske har fått ett jobb men så inte så är fallet, så tappar man faktiskt suget. När jag satt där så hade jag en klump i halsen och jag ville bara därifrån.

Förstår att hon gjorde sitt jobb,ja. Men som handledare så ska man väl ändå stötta och peppa och för det första bli glad om den man är handledare till kommer och säger att hon/han har fått jobb.

Hade nästan trängt detta åt sidan tills idag. Fick ett mail från henne där hon ville att jag skulle skriva hur jag ska gå vidare med mitt jobbsökande o.s.v. Då kände jag bara, nej. Stressen kom, frustrationen kom och ja, jag vet inte riktigt. Jag har ett jobb jag tycker är kul, vill inte söka nytt jobb, men har inte 50% riktigt än (behöver 1 dag till varje vecka) Men försöker få mer dagar, vilket nog kommer att funka bra och tror att inom en snar framtid så kommer jag förhoppningsvis att få ringa ett samtal till min handledare och säga att jag har 50% och känna "IN YO FACE", haha. Detta blev mycket text, men jag kände att detta hjälpte och jag hoppas att folk som är arbetslösa inte ger upp, även om ni inte har en bra handledare. För ni kommer att få jobb och ni kan känna den känslan jag kommer känna, jag klarade det utan dig och "IN YO FACE".

PS: Måste tacka min syster som fixade detta jobb åt mig<3

Likes

Comments

Min vecka har sett ut ungefär så här, träning,jobb,träning,jobb och umgåtts med familjen. Har även planerat julklappar och en inköpslista till när vi far till Umeå till helgen, vilket jag ser framemot. Idag har jag städat rummet, varit hos min syrra och hennes kille och Bella. Mamma klippte även nyss håret på mig vilket kändes skönt, det började bli lite för långt för mig, haha. Hoppas alla har haft en bra vecka :)

Likes

Comments

I torsdags när jobbade jag i Luleå på Storheden så passade jag på att springa in på HM under lunchen och har kollat ett tag på den här tröjan. Vilket slutade med att jag köpte inte bara en, utan två,hehe. HM är farligt för mig att gå in på. Älskar polotröjor, har några stycken nu i min "samling" och jag kan säga att dessa två är inte de sista, haha. Just nu så sitter jag bara på Pinterest och kollar på youtubevideos, borde dock städa men jag gör det imorgon istället. Hoppas alla har haft en bra vecka hittills!!

Likes

Comments