Header

Idag var det en jobbig morgon. Denna lilla filur for till sin nya familj. Eller ja, han for tillbaka till där han föddes. Min systerdotter har fått allergi mot katter, och andra saker, för någon månad sedan och idag var det Messi som fick fara till ett nytt hem. Även fast jag vet att han kommer till ett bra ställe så var det ändå jobbigt att se han fara, även om han går mig på nerverna ibland så är han ändå en mysig liten filur.

Likes

Comments

Idag så åt jag denna underbart goda middag. Det kallas Buddha bowl och i min så hade jag bulgur, kidneybönor, plommon tomat, paprika och babyspenat. Gjorde även min egna sås med jordnötssmör, soya, honung, citronsaft och vatten. Det här är jätte lätt att göra och man kan göra den hur man vill.

Likes

Comments

Idag så har jag jobbat och när jag kom hem så blev det mammas hemgjorda calsone (stavas det så?) och sedan har jag inte gjort mycket men nu ska jag sova för är så knäckt. Natti natti!

Likes

Comments

Så för några dagar sedan så beställde jag hem dessa underbara plagg från Zara och idag kom dem äntligen. Det är även Alla Hjärtans dag idag ifall någon har missat det, haha. Jag och mamma har passat Bella idag och har även haft fotbollsträning och nu på kvällen så ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och popcorn (konstig kombo?) och se Barca mot PSG. Så vi hörs imorgon, natti natti!

Likes

Comments