Header

Just nu så ligger jag i soffan med 2 katter på varsin sida om mig och ser hockey med mamma och pappa. Idag så har jag jobbat fast var hemma kring 1 så det var inte en så lång dag vilket var såååå skönt. När jag kom hem så har jag busat med Bella för vi passade henne, och sedan så har jag och mamma käkat semlor och legat i soffan vilket jag gjort hela kvällen,haha. Imorgon så har jag cup och jag är så taggad och nervös! Hoppas alla haft en bra vecka och får en bra helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

FRUKOST

Till frukost så blev det surdegsbröd med gurka och körsbärstomater, ett kokt ägg och en smoothie med 1 banan, 2dl frysta blåbär, 1 dl frysta jordgubbar och mjölk. Efter det tog jag även en kopp grönt te.

LUNCH

Lunchen blev det som fanns i kylen eftersom söndagar brukar oftast vara den dag vi äter rester. Så för mig blev det kalla plättar, vilket är så gott. Föredrar faktiskt mina plättar kalla än varma.

SNACK

Mellan lunchen och middagen så blev jag lite små hungrig så jag tog en apelsin och en kopp grönt te.

MIDDAG

Som sagt så är söndagar oftast den dag då vi äter rester så jag åt det som var kvar av tacosen från fredagen.

SNACK

Ett tag efter middagen så tog jag en kopp kaffe, eller ska jag säga hälften kaffe, hälften mjölk, haha.

KVÄLLSMÅL

En banan och lite jordnötssmör.

Likes

Comments

Konstfäll, Rusta 49:- / Krukor, Mio 99-129:- / Kokbok, Willys 49:-

Lite av min shopping det senaste dagarna till lägenheten. Ska förhoppningsvis få kontraktet idag så jag kan skriva på det, är så excited!! Så nu är det mycket planering och sparande på min Pinterest, haha.

Likes

Comments

Solnedgång efter måndagens arbete / Bär och choklad och film mys nu när det är fredag

Idag så har jag jobbat och på lunchen så mötte jag upp mina föräldrar, min syrra och Bella på stan för lunch. Nu på kvällen så blev det även mys med chokladfondue, bär & frukt framför The Junglebook. Den var bra och nu ska jag sova för är extremt trött. Imorgon så kommer jag att fara och titta på några nya stolar och en matta, håller tummarna för att dem ska ha dem på lager.

Likes

Comments

Här har det ekat lite tom den senaste veckan. Har haft några intensiva arbetsdagar och det är igår och idag som jag har haft ledigt. Idag var jag även och kollad på en lägenhet med pappa. Den var super mysig och ljus och en perfekt balkong för katterna eftersom jag kommer att med mig dem. Vi får väl se hur dem kommer att reagera från att gå från ett hus till en 1:a på 34kvm, haha. Så imorgon så ska jag tacka jag till lägenheten så får vi se när jag får flytta in, excited!! Nu ser jag Barca och sen ska jag sova för att upp och jobba imorgon.

Likes

Comments

Idag var en sysslor dag, har städat, betalat räkningar(inte för att det var många,haha) och sedan blev det fotboll på tv. Ska snart lägga mig för imorgon är det upp klockan 5 för att fara och plocka. Kommer att vara fruktansvärt knäckt i slutet av veckan för jag kommer att plocka mån-tors så måste upp 5 alla dem dagarna och på fredagen får jag lite sovmorgon för då ska jag stå och dema. Det roliga med denna vecka är att en av mina kompisar ska få komma och hjälpa till med plocken så det ska bli superkul.

Likes

Comments

Idag så fick jag min sovmorgon, inte för att jag sov länge men åtminstone 4 timmar mer än det 3 senaste så det var skönt. Vi har även passat Bella idag, mitt lilla lyckopiller. Kan inte förstå hur en människa kan betyda så mycket för en, självklart så betyder hela min familj allt för mig, haha. Men nu ska jag sova få natti natti!!

Likes

Comments