då har man varit sjuk i två veckor... förkylning från helvette. Men imon jävlar är det träning som gäller! Så taggad att få komma igång igen! Under dom här veckorna har jag skitit i allt som har med mat och träningatt göra och det svider så i min själ.... Men nya tag. Imorgon blir det väl allt utom flås, kanske har lite ont i halsen än.

Igår bokade vi hotell inför tävlingen, det var slut i hela eskilstuna men vi fick ett fint rum och kvällsmat och frukost ingick, sen fanns det bastu. viktigt! uh börjar bli riktigt nervös... Jag är så rädd att vara så mycket sämre än alla andra. Jag ska jobba på självförtroendet lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blogga är verkligen inte min grej... Men träningen flyter på som smält smör! I helgen var jag och delar av sandvikens box och körde workout i hemsta med Amanda Fränden. Jag skulle egentligen inte gått men det blev en plats över så jag tog chansen och jävlar vad givande! Jag gjorde ett nytt personbästa i Clean and jerk på 60kg och trodde även att jag gjorde pb i snatch på 42.5kg men det hade jag lyckats med tidigare i veckan och glömt bort de Haha. Hon gick även igenom teknik för butterfly Pull up så nu är det bara träna träna träna. Sjukt roligt med pb som man kämpat sig till, i need it!

Jag går på kostschema nu för att få gaiiiiins  och det verkar ju fungera! Jag äter typ 3gånger så mycket som innan och känner mig allmänt skitpigg och glad. Så sjukt skönt att ha sån energi !! Pwo kunde jag inte leva utan förr, nu har jag inte använt den på veckor.

Idag var jag och matte och tränande på förmiddagen. En massa olika snatch. Jag fick för mig att jag hade tagit 60kg i snatch och räknade hela passet på den vikten he he. Tankspridd det är jag ! När jag skulle köra 80% 48kg så kändes det så jävla tungt så jag tänkte att jag börjar på 45kg... Men det var såååå tungt, jag fattade inget. Blev sur och körde på 35kg och tänkte att jag var lite mör efter helgens workout. 35kg gick lätt och det borde det ju göra eftersom i min hjärna var det 50%. Sen när jag kom på att 42.5kg var pb så blev jag lite besviken att jag inte omedvetet fick till 45kg, hade varit så roligt !


sov gott !

Likes

Comments

Lördag och familjmys, men först var det träning på schemat.

Dagens pass:

1. Run Conditioning
3 Rounds:
1min Light, 30sek  Fast
Rest 1min between rounds

2. Conditioning
For Time: 
500 Meter Row 
25 Overhead Squats (65/45lb)
500 Meter Row 
25 Thrusters (65/45) 
500 Meter Row 
25 Front Squats (65/45)

Fyfan vad jag HATAR att springa, uuuuh! Annars så, körde med 25kg. Hela passet var stressat så det kändes inte optimalt men bra ändå.. Imorgon blir en vilodag!

Likes

Comments

Dagens pass kördes med min älskling medan Mollie var på barnnassningen med hennes nya favorit. Jäkligt skönt pass! Älskar att träna på morgonen alltså..

1. Clean and Jerk
On the Minute x 8
2 Squat Cleans + 1 Split Jerk 
Performed at 70% of Clean and Jerk

2. Pausing Clean Deadlift
5×2 @ 70%
2 Second Pause at Knee

3. Conditioning
For Time: 
21/15 Calorie row
21 Barbell Facing Burpees
21 Power Cleans (165/110)
21 Barbell Facing Burpees
21/15 Calorie row

4. Odd-Object Conditioning 
Accumulate 3:00 L-Sit
Every Break, 3 D-Ball Cleans (150/100)

Jag körde 35kg på jerk och 55kg på deadlift, under del 3 körde jag PC med 35kg. Sista delen där vet jag inte riktigt hur det var tänkt, förmodar att det var meningen att man skulle köra i handtagen som man kör HSPU i men det va fan omöjligt så jag hängde i pullupräcket med benen rakt ut som ett L , jag var ju tvungen att gå ner flera gånger men körde totalt 3min iallafall.

Aa skönt pass som sagt.

Likes

Comments

Då har jag precis blivit inspirerad såhär en torsdags kväll, programmeringen jag följer skickar inte bara ut träningsprogram utan även inspiration som får en att tänka till.. Dagens mail handlade om energi och hur varje   beslut du tar knuffar dig i en viss riktning . En vanlig dödlig människa delar sin energi på många olika saker; jobb, träning, utseende, social status, partner, familj, hus, hobby osv. Ju mindre din energi spretar desto bättre om man vill bli riktigt bra på något. Jag kommer alltid spreta, min familj är mitt allt och mitt jobb är min passion på riktigt, träningen får mig att leva som jag vill.

"Most of us aren’t willing to make that kind of decision(to focus on one thing only)— the kind that eliminates all the other decisions, all the other options, all the other what-ifs and what-abouts. Most of us are living lives filled with the nonessential because we haven’t yet made the commitment to our one big thing. We want to taste all the flavors in the ice cream shop even if that means we never savor a single one."

Jag har många glasskulor i min strut, vem vill bara ha en? Matt Fraser.

Äsch dagens pass blev:

 1. Back squat

5×2 Pausing Back Squats

(70%, 72%, 74%, 76%, 80%) 


2. AMRAP 15min

15 Box jump 60cm

12 Push press 25kg

9 Toes to bar

Klarade 5 vara+7reps ! Comptrain.co hade rest day idag så jag knåpade ihop ett pass själv. Jag kommer säkert hinna vila en dag i helgen !  

Likes

Comments

Dagens pass var nice, enligt programmeringen är det "deload" så för mig är det alltså lika tungt som vanligt ... nerå det märks att det inte är tänkt att du ska bli lika trött av de här som man vanligtvis blir. Punkt 3 slängde jag in själv för det är säaker som jag behöver bli bättre på!
Jag värmde upp med 4min Dubbel  unders(blir mest singlar för jag kan inte kontrollera huvudet än), men det tar sig!

1. Front squat
On the Minute x 5: 1 Pausing Front Squat
On the Minute x 5: 1 Front Squat

2. Conditioning
AMRAP 8: 
10 Toes to Bar 
30 Double Unders

3.
21-15-9
GHD back extensions
Box jump 70cm
Back squat 45kg

Likes

Comments

Ne jag har inte gett upp! Jag har anmält mig till en tävling i december och har prestationsångest haha! Senaste veckan har jag tränat på som vanligt, jag har börjat följt programmeringen som finns på comptrain.co, sjukt rolig och enkel att förstå! Inga krångliga paranteser och grejer. Så med min prestationsångest har jag tagit mig till kiropraktorn som rätade ut ryggen och konstaterade att jag var överansträngd i  teres minor (typ lilla lats) och deltoid. Ett till problem är att kroppen inte hinner med och att det blir trångt i axeln där alla muskler fäster. GAINS. Min mage är för svag och det är därför att jag känner att jag får dålig kontakt med ryggen. Jag tränade aaaaaaalltid mage förr. Inom crossfit behöver nästan alla övningar magstöd men det är sällan man tränar magen. Nu körde jag GHD situps igår och har sjuk träningsvärk i magen för att jag körde långsamt och med boll. 50-35-20 av GHD situps med 5kg och hipextentions med 20kg. Mer mage åt folket ! Prestationsångest har även lett mig till att ta hjälp av en kostrådgivare så jag får ut så mycket som möjligt av allt jag gör. Spännande!

Jag har hela tiden tänkt att jag skulle skriva ikapp alla pass jag inte bloggat om men nu är det så många så jag inte ens kommer ihåg..  Så jag börjar på nytt.

Dagens pass blev

1.
EMOM x4
spring 200m
vila 4min
EMOM x4
spring 200m

2.
övningar från min kiropraktor
axel rotationer för att stärka rotator cuffen samt hollowholds för att stärka magen.

3.
3rounds of
12 Sumo deadlift
9 Toes to bar
6 Handstand Push up

VILA 4

2rounds of:

12 Sumo deadlift
9 Toes to bar
6 Handstand Push up

VILA 4

1round of:

12 Sumo deadlift
9 Toes to bar
6 Handstand Push up

Jag lär ändra i programmeringen ibland när det finns övningar som gör ont, borde kanske bara skala men man har ju sina favoritövningar.

Likes

Comments

E2M 4 rounds:
4 Deadlift
10/10 singel dumbelll rows

EMOM 24min
1minuten) 6 HSPU + 10 boxjumps
2minuten) 6 Pull ups + 10 wallballs
3minuten) 10 burpees + max rep situps
4minuen) rest
osv...

sjukt nice pass, jag dog bara ett fåtal gånger. Vi körde wallballsen inne och det blir så sjukt mycket lättare än att köra ute, det skiljer en hel del i höjd. INGEN smärta i axeln alls!! Jag var väl lite oärlig mot mig själv, jag hade ju ont efter Zakyntos också men jag orkade inte tänka på det så... kul att det blev bra.

Jag kom på en anledning varför jag tycker om att köra själv, musiken. Jag har tydligen lite avvikande musiksmak när det kommer till träning, dubstep. Fattar inte varför folk inte älskar de? bas som fan och en massa ljud så du inte kan tänka, det är ju perfekt när man kör dödspass. Sen kommer det någon trevlig slinga med en gammal låt man känner igen. Kan inte bli bättre! Tydligen inte många som håller med mig där.

Likes

Comments

21-15-9

Thurster
Pull ups
​Squat Clean
Dips
Deadlift
Handstand pushup


Namnet kommer från girlsen; Fran, Diane och Elisabeth som man slagit ihop och gjort 1 WOD av med lite modifikationer. .. jävligt roligt pass

Jadu, jag tufflar på känner jag bara..Jag tycker om att fokusera på saker som jag inte tycker om, haha knäppt. Det jag menar är att det är roligare att köra saker som jag är dålig på och få det till att vara roligt,, Allt blir ju roligt när man gör framsteg. Uppvärmningen blev dubbelunders, det går bättre och bättre!  

Förra veckan började jag känna att det stramade i ländryggen, gammalt problem.... mina vadmuskler är för korta och drar ner hela ryggen. Jag är uppvuxen på tå, gammal gymnast som jag är, detta har lett till problem med ryggen men det är lätt fixat. streeeeeetchaaa.


Sov dags! 

Likes

Comments

2/9
EMOM 30
3 Strikta pull up
3 Strikta HSPU
6 Pistols

3 PU minut 1, 3 HSPU minut 2, 6 Pistols minut 3 osv....
Jag brukar tycka om EMOMs men den här var sååå seg.  10 burpee penalty om man kippade och 25 burpee om man vilade på huvudet under HSPU. Blev 30 burpees för mig då jag ryckte upp i pull ups 3 ggr men det var typ bara skönt, då hände det iallafall något.

3/9
2 rundor
30 Wallballs
30 Sumo deadlift high Pull  24kg
30 Burpee box jump
30 Push press 24kg
30 cal row
30 Push up
10 Back squat (55kg)

Dagens pass blev en blandning av saker jag hatar och saker som jag tycker är roliga att köra. Mycket jobbigare än vad det ser ut att vara. Burpee box jump dödade mig!

4/9
Uppvärmning; dubbel unders och brytningar.

WOD
90sek on/30sek off x10  (totalt 20min)
5 Dips
10 Push ups
15 Air squat
5 Toes to bar
10 KB swing 20kg
15 Sit ups

Avslutade med 30 cal rodd.

Idag körde jag WODen efter Black box programmering. Skönt pass, inte alltför krävande. Körde dips istället för pullups för jag är sämst på dips.

Likes

Comments