Idag bestämde jag mig för att vara duktig och låta axlarna vila, istället blev det rodd och back squats. fy fan säger jag bara. Det är bra att jag är så oerfaren att jag inte vet vad jag ger mig in på... Körde Heron Ned. Orkar inte ens se WODen igen.. haha men

7 Rounds For Time
11 Back Squats (BW)
1,000 Meter Row

Det tyngsta jag tagit i back squat var 55 men idag körde jag 65x3 som en del av uppvärmningen, det är ju kul att se hur man utvecklas. Skulle nog kunna ta mer men den hör WODen gick ju ut på att ta body weight. Fanns ingen våg på gymmet så gissade på att jag vägde typ 60kg(såg sen att det var 57.5kg). Körde första 11repsen på 60kg men det var för tungt att fixa hela passet på den vikten så tog av till 55kg. Det här passet var brutalt svettigt. Jag tror inte att man förstår innan, det gjorde absolut inte jag. Det tog mig 57min och 40sek :,D Jag är usel på att ro. Men jag gjorde det iallafall, det är de som räknas! I slutet av passet körde jag muscle Ups träning , körde med grönt band för första gången. Spännande och se om det blir nå träningsvärk imon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Första passet på väldigt länge jag hade ett riktigt skitpass. Axeln är ivägen för mig...
Körde i varje fall

5 Rounds For Load

Complete 7 Unbroken Sets of this Complex:

  • 1 Power Clean
  • 1 Front Squat
  • 1 Push Press
  • 1 Back Squat
  • 1 Push Press

eftersom det var första gången jag körde komplex så började jag på 20kg och la på 5kg per runda. Första två gick bra men tredje kändes som fan i axeln(Vad trodde jag?) så efter 30kg gick det åt helvette, jag fick bryta och plocka av så det slutade på startvikten... Nu har jag testat och det ska bli jäkligt riktigt att göra den igen när jag är hel och mycket starkare! Måste sluta köra axlar helt men det är svårt när man ser ett pass som verkar svin skönt. Ingen självdisciplin här inte... Ny dag imorgon!


Likes

Comments

Idag hade jag tänkt köra "Bear complex" men istället blev det WODen dom körde igår inne på Black boxen.

Time Cap 18 min:

21 Power snatch 30kg
21 Pull Ups
42 Wallballs

1 min vila

15 Power snatch 45kg
15 Pull Ups
30 Wallballs

1min vila

9 Power snatch
9 Pull Ups
18 Wallballs

Jag körde på 25 kg på snatchen genom hela passet och 5 kg på Wallballsen, jag är begränsad av axeln än men jag tror att vilodagen i förrgår gjorde sitt ändå! Jag känner såhär: om jag ska bli duktig på crossfit lär jag träna minst en gång om dagen och håller inte kroppen för de så lär jag väl sluta. Jag var iallafall genomsvettig efter detta pass alltså... kanske inte ser mycket ut för världen men uffff. Körde på 16min 11 sek. Taggad inför ett nytt pass imon!!

Likes

Comments

Hallå alla semesterfirare och nyårslöften, nu är tiden kommen att torteras på gymmet i några veckor. Nejdå skämt åsido... Jag tycker alla som drar sig till gymmet är fantastiska, men det är galet hur stor skillnad det är på gymbefolkning under ett år. Jag kanske är lite bitter för att Black box passet var fullbokat idag, det blev gymmet istället... Körde skitrainer och rodd istället 40cal-40-30-30-20-20-10-10, blev totalt 200kalorier och sen lite axelövningar med pressar och gummiband.

Bokade en resa till Zakynthos idag, vi åker på tisdag ! Ska bli så skönt med lite sol.

Likes

Comments

Gårdagens pass blev två riktigt sköna EMOMs och lite Snatch teknik

EMOM 20min:
5 Pull Ups
5 Air squats
5 Toes to bar

EMOM 20min
minut 1 : 30sek Planka
minut 2 : 30 sek Handstand hold
minut 3 : 30 sek Hollow hold
minut 4 : 30 sek Reversed hollow hold

Osv...

300 reps på första EMOMen, det kändes! Det var ändå ett skönt pass, inte heldöd som jag brukar bli !

Dagens pass skulle bli Barbra men mina axlar var inte i form så jag körde pistols istället för Pull Ups, så passet blev såhär:

5 rounds of:
20 Pistols (alt.)
30 Push Ups
40 Sit Ups
50 Squats

Tiden blev 24min19sek.

Under Barbra är det 3minut vila mellan varven, det kändes lite långt så jag nöjde mig med 1 minut. Det är så tydligt att jag är svagast i övre delen av kroppen.. push upsen var otroligt jobbiga så dom flesta blev på knä men gjorde alltid minst 10 första på fötter iallafall. Pistolsen gick över förväntan, jag ska inte säga att det känns som en naturlig rörelse men den flyter på bra.

Imon känns det som att det är dags för cardio, vi får se vad jag är på för humör helt enkelt.

Likes

Comments

Idag blev det en Hero, Blake

4 rounds for time:
30meter walkning lunges 20/15kg held over head
30 Box jump 60/50 cm
20 Wallballs 9kg/6kg
10 Handstand Push Ups

Första varvet var värst för jag hade ställt in mig på att den här Heron skulle vara tung, men det gick relativt bra! Såg i efterhand att jag körde killarnas vikter och höjd förutom på wallballsen, axeln höll inte.... Jag vet att jag borde vila. Körde på 21:13 min och var ganska urpumpad, inte högsta växeln men nära.

Gårdagens pass blev ett ihopsläng av GHD Sit Ups med 10kg boll, Handstand Push Ups och Strikta Pull Ups, ibland är det viktigt att man bara tränar även om man inte är inspirerad. Jag försökte även hoppa hopprep....herregud! Kunde inte ens göra singlar haha. Men man kan inte alltid vara fokuserad.

Likes

Comments

Känns som att jag blev bakis av träningen, bakfylla bakträning hehe.. ont i huvudet, mår illa och är allmänt slut, haha konstigt hur det kan bli! Dagens pass var nice, jag trodde att jag skulle vara själv men när jag kom ner till 11 såg jag att det var pass 1130 så jag värmde upp ordentligt med Kettlebell press och Push press i squats position, snatch övningar och lite handstående. Jag känner fortfarande av axeln men jag tänker inte lägga så mycket energi på de...

passet började med skill
5rounds of
Strikta Pull Ups 3-3-3 tills man inte orkar och så vila 1 min
Jag körde totalt 31reps, första rundan körde jag 9 Pull Ups sista rundan blev det 5!

efter det körde vi en wod
5rounds of
10 thrusters 35kg
20 Wallballs 6kg
30 Jumping lunges
Max rep Toes to bar (körde 10reps)

vila 1 min

Jag är så nöjd att jag orkade köra RX (den vikt som det är skrivet att man ska göra) jag brukar oftast behöva skala då jag inte har tekniken, sakta men säkert! Kommer inte ihåg min sluttid för jag höll på att dö men någonstans runt 27 min tror jag.

Likes

Comments

Idag körde jag regionals passet igen men med rätta längderna den här gången, klarar självklart inte timecap men det var ett roligt pass!

18 m Handstand walk
10 Toes to bar
10 Kettlebell Deadlift (2st 32kg)
18 m HSW
12 TTB
12 KB DL
18 m HSW
14 TTB
14 KB DL
18 m HSW
16TTB
16 KB DL

Timer cap: 11 min

På 11 min kom jag till 3:e settet av TTB 7 reps eller hur man ska säga.... nöjd endå! Hade nog kunnat kommit lite längre men handstående gången fick jag bryta var 6:e meter( för boxen är bara 9m) vilket gjorde att jag inte kunde få ett bra flow.

Likes

Comments

I år ser jag mitt första Crossfit Games, det är så jäkla coolt! Förstå att dom har vigt hela sitt liv åt träning, hur underbart? kan inte bli annat än fascinerad... här i lilla Sandviken lallade jag på som vanligt, utan mobil dock... den är sopslut. Har någon en Samsung s5 hemma som skräpar köper jag gärna den! Dagens pass blev fokus på axlar, det behöver jag mycket av!

Dagens pass

100 Kettlebell swing 16kg
80 Wallballs 10kg (inte 3m upp till taket dock)
60 Ground to over head (viktplatta 15kg)
40 Pull Ups
20 Handstand Push Ups

Min tid 27:09

Nu ska jag kika lite Games innan det är dags att sova, jobbet kallar kl 06:45 imon zzZZZz

Likes

Comments

Dagens pass körde jag från black boxens programmering. Många squats, det gillas!

Back squat 6x5 75% (50kg)

3min on; 1min off x5
1 Front squat
1 Pull Up
1 Push Up

Öka med 1 rep per övning per avslutat varv.

Jag körde 9 varv. Benen var helt sladdriga, det har jag verkligen saknat! När jag kör WOD eller annat pass håller jag på att krevera varje gång men det är sällan en enda muskelgrupp blir helt utpumpad. Skönt var det iallafall!

Likes

Comments