Dagens pass var en nära döden upplevelse. Jag trodde jag skulle spy när bara halva tiden hade gått. Helt otroligt jobbigt då man aldrig hann vila eller hämta andan. Jag kände mot slutet hur jag kämpade med att hålla inne tårarna och känslorna. Kroppen är en fantastisk maskin!

MÅNDAG
A: Skivstångsrodd 5 rep, vila 60s x 4 set
B1: Hantelrodd 5/5 rep, vila 30s x 3 set
B2: Bänkpress 3 rep, vila 30s x 3 set

C: AMRAP 18 min. 2 & 2, en jobbar åt gången: 14 Floor Wipers 35/50kg,
12 Utfall frontrackad stång,
10 Power Clean.
(På varje minut: Båda gör 3 burpees.)

Japp det var fullt ös medvetslös!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har hunnit med så mycket idag. Det började med att jag vaknade jag upp hemma hos Jonathan ganska tidigt. Då han var annat än pigg tvingades jag ligga kvar och dra mig. Trotts att jag var vrålhungrig låg jag kvar i sängen tills hans mamma kom och "väckte" oss. Dags för frukost!

Efter frukosten övade vi körkortsteori och att hänga statiskt i stången. Detta på grund av att jag inte kan göra pull ups än. (Utan hjälp av pojkvän)

Mamma kom sedan och hämtade mig för att där efter köra vidare och plocka upp Ea. Vi tänkte nämligen överaska Malin under hennes tävling i boxen. Det var kaos tack vare snöregnet som hade kommit och det var knappt så vi hann. 

5min innan kommer vi inspringande och Malin blev superglad över att se oss. Ea jobbade nämligen idag och jag var hemma hos Jonathan. 

Men hon var grym! 
Likes

Comments

Äntligen är helgen och min kära ätardag här! Det som känns bäst med att ha en speciell cheat day är att man dels har något att längta efter och att man verkligen får tid att känna efter vad man längtar efter.

Denna veckan har jag längtat efter räkor, lax och olika röror av olika slag. Min fina mamma gjorde denna längtan verklig. Vi bestämde att hela familjen ska nu ikväll äta räkor, lax, avokado, ägg och diverse röror.

Kan inte vänta tills middagen!

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit det lugnt. Myst med hunden, tittat serie och umgåtts med pappa. 
Dagar som denna behövs. Egentid, lugn och ro...

Likes

Comments

Idag fixade jag box jump på 75cm!!
Det tog ett bra tag innan jag vågade och fick till det men jag gjorde det!!!

Det är märkligt vad hjärnan sätter stopp och säger till om saker. Trotts att man är kapabel till så mycket mer. Oavsett så är jag stolt över mig själv och tacksam över fina människor som tror på mig. Allt stöd och peppning betyder så mycket!!

Klarade också att hänga 1min i riggen. Körde 4 set och så länge jag kunde varje gång. Mitt första set hängde jag ca 25 sekunder och ökade för varje set.

Nöjd och glad säger jag nu godnatt...

Likes

Comments

Efter en lång fredag med långa transportsträckor, snowboard/ skidåkning och ambulans åkande är jag rätt mör. Klockan hann bli rätt mycket innan vi väl var hemma från vår skidresa.

Lördagen blev till en aktiv vilodag med lite acroyoga, stretching och övning av handstående. Skönt och nyttigt för både kropp och psyke. Har super svårt för att vara i positioner upp och ner. Det är som att mitt huvud säger åt mig att det inte kommer att gå, att jag bör va kvar på fötterna och inte försöka gå ner på händerna. Men ger jag mig fan på det vet jag att det kommer gå! 

Söndagens crossfit pass bjöd naturligtvis på en hel del wall climbers​. Tur att jag fått öva lite dagen innan på just att "stå" på händerna.  Var helt slut i huvudet efter träningen. 

Mamma överraskade mig med att starta upp müsli "bakande" medan jag vilade mig. Det känns superlyxigt att få veta exakt vad det är man stoppar i sig. Inte massa onödigt socker och andra tillsatta ämnen. Utan smakerna får lov att vara helt naturliga.


Likes

Comments

"​Smärta är tillfällig"
(Mitt ständiga "mantra" jag upprepar för mig själv när det är som jobbigast. )

Vågar man inte pressa sin kropp över den gränsen som är bekväm, ger du inte heller din kropp möjligheten att utvecklas. Jag förväntar mig  att detta ska vara lätt eller enkelt. Även fast jag önskar det vore det.

Jag har ont i vänster pekfinger + långfinger. Smärtan grundar sig från knogarna och ut i fingret. Det är själva rörelsen då jag böjer fingrarna som gör ont. Är jag stilla känner jag inte av det. (Smärtan kom i lördags)

Högerhand har jag ont i tummen. Det känns som den "sover", som att det surrar i den. Nu har jag haft det så i ca 8h och det är extremt obehagligt. 

Är det någon som haft liknande symtom i samband med träning/ crossfit?...

Likes

Comments

Min älskade pojkvännen överraskade mig med ett ihopklipp av bilder, videos, texter och musik idag. Massa fina minnen och kärlek i denna film. Kunde inte tänka mig någon finare alla♡dag present.

Ta hand om era nära och kära där ute.
Det är dom små sakerna som räknas!


Likes

Comments

Just nu väljer jag mellan fyra olika frukostar varje morgon.

Varför bara fyra kan man fråga sig, men de är för enkelhetens skull. Jag vet exakt vad som gäller och vad som ska tas fram. Jag kommer ge exempel på bas och topping här nedanför. Vad medveten om att jag inte använder alla ingredienser varje gång. Utan jag väljer ut de smaker jag är sugen på.


1. Naturell youghurt (+kvarg).

Topping: hallon, blåbär, mango, russin, äpple, banan

Bas: Pauluns müsli eller egengjord müsli.

Sötning: honung eller agavesirap


2. Gröt.

Bas: 1/2 dl havregryn, 1/2 dl havrekli.

1 ägg.

Topping: bär, äpple, banan, kanel.

Mjölk.


3. Ägg.

Jag har fyra olika sätt jag tillagar mina ägg.

Ägg röra

Stekt ägg

Kokt ägg

Omelett


4. Smoothie.

Bas: hallon, mango, blåbär, jordgubbar, banan, ägg, kvarg, protein pulver, havregryn, linfrön, kokos, chia frön, spenat, avocado, solrosfrön, pumpafrön, mandlar (mandelmjöl).

Vätska: vatten, mjölk, mandel mjölk, kokos vatten, kokos mjölk.

Topping: kanel, kakao.


Likes

Comments