Jag är så trött på den tidningen. Urless på deras vileledande rubriker och tvivelsaktiga sanningshalt. Dagens rubrik på första sidan var ett bra exempel "Schlagerstjärnor i branddrama i köpcentrum" OMG! Jag ser framför mig folk som springer för sitt liv och rök som bolmar ut ur köpcentrat. Det är iaf hyffsat dramatiskt, eller hur? MEN...såhär gick det egentligen till, enligt vårt favorit-hatobjekt Sanna Nielsen: -Branden startade i ett återvinningsutrymme bakom köpcentret och då måste man utreda det, så vi gick ut lugnt och sansat, säger Sanna Nielsen. – Vi såg ingen rök och kände ingen lukt, det var odramatiskt, säger hon. Jaha, helt plötsligt var det ODRAMATISKT. Jag förstår att de vill sälja rubriker och locka till sig läsare. Men vart går gränsen för det och att vinkla sanningen? Fucktards.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blyger är en av mina två degus (Toker heter den andra) Jag hade varit nere på djuraffären och köpt ett nytt sandbad åt dem. (Degus badar i sand, inte i vatten) Jag tog med buren in till badrummet och släppte dem lösa medan jag ställde iordning sandbadet. Blyger som gillar att hoppa omkring tog som vanligt sikte på toaletten och hoppade upp. MEN! Niklas hade inte fällt ner locket och det såg ju inte stackarn så han gjorde årets svandyk rätt ner i toaletten. Först blev jag lite orolig men när jag såg att allt var OK med honom och hade fiskat upp honom så vek jag mig av skratt. Lyckligtvis var toaletten spolad så det var ju bara vatten egentligen. Nu, några timmar senare så är han precis som vanligt, så jag antar att han inte får bestående men :P Ibland är dom för sköna mina deguzzzzzzar

Likes

Comments

Ni vet sådana där tankar som man aktivt inte tänker egentligen. Men likt förbannat finns dom där och skrapar på min oerhört fina fasad. Jag orkar inte tänka, och jag vill nog inte. Tyvärr kan de inte kontrolleras, och även fall jag kunde göra det....så skulle jag ändå tänka på det. Därför att det samtidigt är spännande. Så enkelt är det. Men svaret på mina tankar vill jag inte veta. Just svaret på allt flyr jag som pesten. Blir lite roligare då ;) Det kanske låter krångligt, och alldeles onödigt komplicerat. Men det är det som gör en till en människa. Djur ser allt som svart eller vitt. Det är vi människor som är experter på att gröta ihop allt till en grå gegga. Well, hör kommer en "Niklas är trött på"-lista 1) Köer på Konsum 2) Se söta tjejer i kafeterian och inte prata med dem. Imorn skall jag fråga chans på en. 3) Några i min projektgrupp (periodvis) 4) Mina husdjur som jämt skall skräpa ner (fast ni är klockrena annars) 5) Gråa vädret i Västerås.

Likes

Comments

Utan att gå in på onödiga detaljer så spenderade jag ett år i USA mellan 1999-2000. Skaffade mig en massa vänner där och levde ett helt annat liv. När jag kom hem igen så blev det så att jag tappade kontakten med de flesta, och fram tills idag hade nästan ingen kontakt alls med någon. Det har dock ändrats nu tack vare en enda websida. MySpace. Varför tänkte jag inte på det förut? Alla mina kamrater från den tiden finns ju där (sökte bara efter namnet på min skola). De flesta människor kände man igen . Somliga hade flyttat från Akron, andra bodde kvar. Några hade gift sig och t.o.m skaffat barn. Jag skickade mess till mina gamla dejter, ett par av dem var fortf riktigt söta, medan andra inte gått samma öde till mötes. Noterade även att min avgångsklass mist ett par i Irakkriget. Folk som man såg i kafeterian varje dag, är nu döda. För mig känns det overkligt här i trygga Sverige medan det är en del i vardagen för dem. R.I.P Josh.

Likes

Comments

Var på hockey med Erik och Dan idag Skulle se när Västerås skulle plocka ner Nyköping på jorden igen. Men vad händer? Mer tafatt och idéfattigt spel var det längesedan jag såg. T.om Mölndal spelar roligare ibland... VIK som spelat så bra under hösten och vintern, allt var som bortblåst. Det är en sak att spela bra i oktober, men en helt annan att vara bäst när det verkligen gäller! Fick tillbaka resultatet på Applikationsutvecklings-tentan (puh, långt ord) Just den tentan som jag trodde att jag tokkörde på. Men Niklas klarade den! Jag vart så himla glad, var inställd på att skriva om den den 10 mars. Pratade även med Lisa idag. Gjorde en hyffsat bra deal. Hon tonar mitt hår i utbyte mot en massage. Inte illa....inte alls illa. Nu e det kvällsmat. Pöss!

Likes

Comments

"Money is a commodity, like oil or water. And that american dollar, is the best brand there is in the world! Now those of us who have it, can make more by loaning it to those who dont. Not so long ago, Bank of America loaned alot of money to our friends in Latin America. We are talking about hundereds of millions of dollars. Now they are going to repay that...by selling straw bags and clay pots. If these latin borrowers default, we would be decimated. And we are America: we are the entire free world. When we sneeze...everybody catches cold. Thats why its very very important that we nurture and protect our latin brothers major cash crops. Let it be those that they measure in kilos. But all you need to know is that you are just along for the ride. Its a big boat. Why rock it?..." J. J. Johnston (1985) Frölunda spöade SAIK med 8-2, fyf-n va underbart :P

Likes

Comments

Västerås är inte så livligt på kvällarna under veckan, om man bortser från fredag förstås. Jag och Madde hade bestämt sedan länge att vi skulle gå på bio, men det har liksom aldrig blivit av. Men igår så tyckte vi att det var dags att gå på den där jävla bion, samt ta en fika innan :) Babel...så hette filmen. Den var helt okay. Men det lustiga var att vi var de enda i hela salongen. Har nog aldrig varit med om något liknande. Som sagt...det är inte så livat här på kvällarna :D Nästa vecka skall vi nog gå igen, men då tar vi med filtar och fika till bion! Annars så försvinner mina pengar på något magiskt sätt. Misstänker en komplott mot mig från företagen som skickar räkningar. November blir en dyster månad, sett från en ekonomisk synvinkel =/ Kan det inte bli december så man kan julmysa och tok-käka pepparkakor? Det väger ju faktiskt upp det faktum att jag blir av med exakt lika mkt pengar (om inte mer) jämfört med november. Nu skall jag käka kycklingklubbor med ris. Smaklig spis :) *Uppdaterad* Frölunda fick smisk igen. Som det ser ut så blir det kvalserien, där Västerås väntar! Vem f-n kunde anat det...jaha å vilka skall man hålla på då =/ Dessutom blev kycklingklubborna inte helt lyckade. Naturligtvis var det inte mitt fel. =)

Likes

Comments

Satt på tåget hem till Västerås idag. Vid Töreboda (eller var det Herrljunga? Nåja skitsamma) så hade någon målat graffiti på Rikets Sal, alltså där Jehovas Vittnen håller till. Budskapet var klockrent "Julklappar är bra!" Jag log och somnade igen.

Likes

Comments

Mentaliten här på kvarteret Kata är lite svår att beskriva. Den är ung och naiv :) Tycker följande MSN-konversation om TVspel säger det mesta om hur det står till hos vissa personer här i huset "Bix (Kata) says: ge mig ett vapen så kan ja pwna fett men håll inte på o mygla banan me massa skit Bix (Kata) says: öppet fält Bix (Kata) says: fett me vapen Bix (Kata) says: sen bara panga på tills man dör" Ja säger då det. Måste berott på att klockan var så sent som jag skrattade högt när jag läste det. Det är säkert inte alls kul för utomstående...men nu är det ju inte för er som jag skriver detta :) Imorn är det halloween fest och Cissi skall sminka mig som ett lik. Jag kommer bli snygg. Pöss!

Likes

Comments

efter mycket om och men lyckades Jackan övertala mig att följa med till Sisjön å grilla med jobbet. Jag hade varken badbyxor eller mat med mig, men jag fick låna ett par minimala badbrallor (som dessutom var genomskinliga, hehe). Tidsmässigt så innebär detta att vi grilla mitt i natten eftersom vi slutar jobbet kl 23....men fyfan va mysigt det var. Jakob hade fixat till det med facklor som han satte ner i marken, det tillsammans den stora brasan i mitten skapade en grym atmosfär. Så efter lite badande så började vi grilla i mörkret, dricka lite öl och snacka en massa skit :) En underbar avslutning på min Astra-karriär. sa goodbye till Stoffe idag med...efter 3 år med honom så har vi delat oräkneliga skratt och säkert fält lika många svordommar i vrede mot maskinen och diverse folk. Det kändes lite ledsamt faktiskt, nu börjar det gå upp för en att det faktiskt är slut nu....en enda dag till. Nä, nu skall jag inte sitta här och bli sliskigt sentimental, jag skall ta å lägga mig istället =) Pöss.

Likes

Comments