Sitter på gymmet och dricker vassle, ska hem och äta sen blir det cardio. Har också klippt mig idag innan gymmet.
kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter och dricker funlight (<3) och har nyss redigerat videon som ni ser nedan. Skulle egentligen lagt upp när jag öppnar mitt paket från GG men ljudet funkade inte så skiter i den eller lägger till ljud efter. Men ville bara lägga upp denna snabbt nu ska jag spela sen ska jag klippa mig!

 


Likes

Comments

Klockan är nu strax efter halv två och jag säger godnatt! Har hunnit med att gå i en timme och även kört bröst, har spelat fram tills nu och nu ska jag lägga mig.Likes

Comments

Godmorgon!

Orkade verkligen inte skriva igår efter jag kommit hem.

Jag hade 45min på mig och jag skulle köra ben. Jag testade på 100x100 utmaningen fast jag gjorde 80x100. Man kör alltså 80kg 100reps fast man kör myoreps (man sätter ett mål och man ska göra det så snabbt som möjligt och man får vila emellan). Kan varit det värsta jag gjort, trodde jag skulle spy flertal gånger och helt bryta ihop. Och att cykla hem efter detta tog mig 15-20min utan överdrift som vanligtvis tar 5min. Vet inte om jag någonsin kommer göra om detta för det var fruktansvärt haha.

Vaknade precis och ska nog köra bröst idag ev armar och har ju refeed-day smiley

Likes

Comments

Nyss klar med mitt pass, det var inte ben, inte rygg och inte bröst men fotboll!

Funderar på att börja igen som cardioform för lättare att gå på fotbollsträningar än att gå ut och springa för mig.

tar mig en shake nu gjort på 30g vanlj smartsupps vassle, 100g brocooli 150g hallon och vatten. Man känner ej smaken av brocoolin men får fördelarna med den (mättnad och vitaminer).

Vet inte om jag ska dra och träna emd det vet ni väl om senare ikväll. Kram!

Likes

Comments

Äntligen fredag och idag är man ledig också, fy vad gött!

Sitter och dricker bcaa cvitamin finlight och tittar youtubeklipp. Hade egentligen tänkt dragit och tränat tidigare men vill köra med johannes och det skall jag vid 5-6 tiden och då blir det bröst! Så jag kommer inte träna fastande men väntar att äta till 3-4 och sedan tränar jag 2h efter det, borde bli bra. Mitt paket har ju kommit också mamma ska hämta ut det sen ännu goare. Och imorgon är det min första reefeed-day och ännu bättre!!!

Grymt bra start på helgen och hoppas ni får en lika bra. Var tacksamma för allt ni får och alla ni känner!

Kram!

 

Likes

Comments

Har nyss blandat ihop en "shake" på 40g vassle, 0,5L mjölk och 100g hallon och smakar sjukt gott!

Dieten har gått sådär de senaste 2 veckorna men tycker att med mitt nya upplägg med "refeed-dag" varje lördag kommer funka då jag har något att "längta" till. Ska försöka att inte ha någon cheatday utan bara dagar då jag ligger max balans som jag gör på refeed-dagarna. Vet inte riktigt bad vikten ligger på men skulle gissa på en 83-84. Ändp nöjd med mitt resultat då jag fått mycket bra utveckling i framförallt bröst och ben under deffen men även axlar och armar. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde när jag var fet och kan faktiskt säga att jag är nöjd med livet och tacksam över mycket jag har!

Kram godatt!

Likes

Comments

Fy va gött med långhelg asså!

Spelade ju volleyboll turnering på en studiedag så vi får ledigt imorgon istället plus att vi har ledigt på måndag också, så himla gött!

Idag kör jag vilodag, om det blir så ikväll vet jag inte hahaha men just nu känner jag att jag ska vila helt idag.

Har käkat 240g lättglass med waldenfarms caramelsyrup och bcaa+C-vitamin och ska spela lite lol nu.

Skulle även hämta ut ett paket från GG nyss men fick inte då mitt pass gått ut och inte hade annan legitimation, men jag har hämtat ut med det passet förrut detta året och det gick ut 2011 :S

Kram på er så länge!

Likes

Comments

Blev ingen hiit träning då jag är väldigt trött och vädret är sådär. Tittar just nu på starwars och ska snart sova kram.

Likes

Comments

Idag blev det ett morgonass med Sara igen och rygg stog på schemat!

Hade sedan nationella och sen fick vi håltimma resten av dagen av någon konstig anledning så har varit på mcdonalds där jag tog 2mcwraps och en mjukglass. fyf*n va gött det var.

Sen nu har jag bara tagit det lugnt, spelat lol och har nyss stekt upp middagen (kyckling). Sen ska jag iväg och köra HIIT för första gången! Ska se hur det är och kör nog det imorgon på vilodagen eftersom jag tränat 4gånger gym på 3 dagar plus ett HIIT pass med ikväll.

Kram på er så länge!

Likes

Comments