Header

Postad i: Mode och skönhet

Jag aha glömt helt och hållet att visa er det här fina sammets kostym med byxor och topp som jag köpte för ett tag sedan när jag var i Bollnäs. Det hamnade åt sidan för byxorna är väldigt långa och jag behövde fixa dem ... så det blev ingen bild då. Men idag tänkte jag rensa lite i min garderob och då hittade jag den... Tycker väldigt mycket om den!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Är det bara jag som har fredag känslor? Jag vet inte varför med det känns verkligen som att det är fredag! God morgon på er mina fina läsare! Vaknade pigg och glad efter en god natts sömn och önskar att det vore lite varmare. Sov som en bebis i natt och det märks för energi är på hög nivå just nu. Förkylningen börjar bli bättre och jag hoppas, alltså jag hoppas verkligen att den försvinner snart. Vad som gäller idag ? Det blir jobb, en kort runda på stan och sedan middag med mina fina, underbara svärföräldrar! Kvällen kommer spenderas framför Tfn, hejande på Brynäs förstås! Men först... frukost och jobb! Vi hörs senare mina fina vänner! Ha en fantastisk dag om du kan!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Just nu känner jag otroligt mycket tacksamhet. Tacksamhet över att ha så många fina människor som berikar mitt liv, tacksamhet över att ha chansen att känna mig inspirerad av dessa människor, lycka över att dela mitt liv med en man som älskar mig så otroligt mycket och som visar det varje dag, varje sekund och varje minut! Jag har haft en fantastisk dag idag fylld med massa glädje, kramar, kärlek , presenter och fina stunder tillsammans med de som betyder mycket för mig! Tror inte att min dag hade kunnat vara bättre! Nu lägger jag mig med ett stort leende på läpparna! Tack till er alla som berikar mitt liv!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag har världens bästa älskling!!! Utan tvekan... Att detta man kan göra allt och lite till för attvi ska ha det bra och går en extra mil för att kunna skämma bort mig är helt ofattbart. Han tar hand om mig varje dag och se till att jag känner mig som en prinsessa och lite till men idag har han verkligen slagit stort. Kommer ni ihåg det paketet jag hämtade tillsammans med honom från posten som jag visade er för ett tag sedan? Jag fick inte öppna den föns idag och idag var jag på väg att svimma när jag såg vad som fanns i den.... En helt ny telephone, en helt ny iPhone och inte bara den men i mot favorit färg också!!!! Förstås att jag blev hysteriskt glad och blev stum. Tillsammans med telefonen kom en tillbehör från Ideal of Sweden ... tack älskling för du skämmer bort mig så in i bomben! Älskar dig oerhört mycket!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag må jag leva, jag må jag leva... Hahahaha när, det var så roligt att bli väckt med sång och rosor! Älsklingen väckte mig som sagt med sång och paket och på det sättet har dagen börjat helt fantastiskt. Frukosten var redan förberett och det var bara att sätta sig i soffan och njuta av det lugna startat på dagen. Tyvärr var älsklingen tvungen att lämna mig för att jobba med det gör inget, vi har tid för oss jävla ikväll. Idag blir det ingen speciellt ... det är en vanlig dag med jobb fram till 17 och sedan en mysig kväll hemma. Kommer att fira det mer i helgen. Nu tänker jag dricka mitt te och sedan kicka igång dagen! Hörs senare mina fina läsare! Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Postad i: Personligt

God kväll, god kväll.... Här sitter jag och försöker förberedda mig inför morgon dagens jobbdag. Väljer mina kläder... och njuter av min sista dagen som 35 åring. Imorgon bitti blir det att få en till ros i livets bouquet. Jag har blandade känslor i år och till skillnad från andra år känner jag lite ångest inför att bli ett år ålder. Jag känner mig inte alls gammal... är fortfarande lika ung och sprallig som alltid har varit och ja, det är väl klart att man kan ha lite ont i ryggen eller i benen ibland men ...vem har inte det ? Vart nu än är som gör att jag får ångest så kommer det säkert kännas bättre på torsdag hahahaha. Outfiten till imorgon blir denna fina vita topp med ett par svarta byxor ... Nu dags att sova! Imorgon är det en ny dag.... God natt!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Oj vad klockan har blivit mycket...Jag har jobbat lite extra idag för vi har möblerat om i klassrummet och när jag väl kom hem så var jag ganska trött. Fixade i ordning maten, städade lite och plockade undan och när både jag och älsklingen var mäta och belåtna samt allt var gjort har jag lagt mig i soffan mesans jag lyssnar på Camilla Läckbergs sista bok. Fantastisk bra bok tycker jag för där låg jag och lyssnade i nästan tre timmar nu :). Nu tänker jag fixa lite innan morgon dagen och sedan fortsätta lyssna tills det är dags att sova. Imorgon är det min födelsedag... yay :)

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God morgon god morgon på er solstrålar! Hur mår ni idag? Jag mår super duper fantastisk. Varför, kanske ni undrar ? För jag vaknade med världens bästa humör och har beslutat att idag, min sista dagen som en 35-årig, kommer vara fan...wait for it.......tastisk! Den kommer vara fantastisk! Vad kommer jag göra idag ? Ingenting speciellt, det vanligaste... jobb, träna och sedan lyssna på en bra bok eller bara pyssla med något i lägenheten...vem vet. Det som jag känner för! Men nu känner jag hunger och tänkte göra en macka innan det är dags att cykla mot skolan! Ha en fantastisk dag du med mina underbara läsare!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

hej på er mina fina läsare! energin tog slut idag när jag kom hem från jobbet och förutom matlagning blev det inget annat. Har legat i soffan under en filt och de senaste två timmarna har jag hejat på Brynäs. Hostar mycket och näsan rinner men jag hoppas verkligen att det blir bättre snart för jag vill inte vara förkyld i helgen... snart är det dags för mig att sova så jag passar på nu och säger natti natti. Sov gott mina fina läsare!

Likes

Comments

Fick en bra idé från älsklingen i helgen när han satt upp på väggen en data skärm så tänkte göra likadan. Skaffade de grejerna som behövdes och startade. Nu ser mitt skrivbord mycket finare ut. Renare blev det också... Vad tycker ni? Nu tänker jag laga lite mat sedan sätta mig i soffan och njuta av en stor skål med glass...kanske hjälper. Kram på er!

Likes

Comments