Header

God morgon på er mina fina läsare! Full späckade dag idag blir det och tack och lov har jag vaknat på det bästa humöret och väldigt utvilad och glad. Idag händer det mycket men det är väldigt kul och intressant. Jag ska ha lektioner som vanligt på förmiddag, sedan har jag ett möte med min biträdande kommun ombud på LR, en utbildning för att kunna lära mig om hur det är att jobba med barn som har CP skador och avslutar dagen med APT möte.Rolig dag tycker jag. Det är väldigt viktigt för mig att sådana dagar börjar med rätt inställning och på rätt sätt. Idag tar jag min energi från älsklingen och den fina morgon stunden i vårt kök. Älsklingen har ett möte och jag ska till jobbet och då passade vi på att starta dagen tillsammans. Lyx såhär mitt i veckan :). Vad ska ni göra idag ? Oavsett vad era planer är så vill jag önska er en fantastisk dag för det tänker jag ha!

Likes

Comments

Hej på er mina fina läsare! Ja, hör ni idag efter jobbet så har jag tagit mig till tandläkaren och tack och lov stannade där en kort stund bara för just nu behövde jag  ingen rotfyllning. Nu har jag inte ont något mer men känner mig fortfarande konstigt med bedövningen..hoppas det släpper snart. Väl hemma efter besöket så har jag inte gjort väldigt mycket... Förberedde middagen och åt med älsklingen framför tvn  och ett avsnitt av House of Cards vit bröd med en blandning av basilika tomat och mozzarella. Gott, enkelt och hälsosamt om man tar bort det vita brödet :P. Resten av eftermiddagen efter middag spenderades i soffan med en bok i handen. Nu sitter jag och kollar på Hela Sverige bakar och dricker en kopp kaffe medan älsklingen spelar. Ingenting hände extra speciell idag men sådana dagar är välkomna också. Imorgon, då är det ny dag !

Likes

Comments

God morgon på er mina fina läsare! Hur är det med er idag ? Har ni sovit bra ? Det gjorde jag och jag gjorde det i mer än 8 timmar dock känner jag mig väldigt trött och utan energi. Jag tror att det beror på vädret. Det är kallt, regnigt och trist även idag. En vecka och en dag kvar till höstlovet och just nu känner jag att det skulle vara välbehövd med lite ledighet utan sjukdom tack. Vad kommer hända idag ? Idag blir det jobb och efter det är det dags att träffa tandläkaren igen. Vad som ska hända mer ? Tror inte att det blir mer än soff häng med en serie under en filt och med massa ljus tända... men vem vet. Hur som helst så ska jag äta min frukost nu och bege mig till jobbet sedan. Ha en underbar dag idag om du kan!

Likes

Comments

Satt och bläddrade på Celbbes s webbsidan igår och hittade några tunikor som jag skulle gärna vilja ha i min garderob. Dock har jag så mycket kläder just nu så det får bli efter jag har rensat ut garderoben :).

Vad gör ni nu ? Jag har precis avslutat jobba och det är fortfarande grått och trist väder. För stunden regnar det inte så jag ska ta mig hem och gå ut på en promenad med älsklingen och hunden, laga mat och förberedda inför imorgon de sista små detaljerna som jag inte har lust att göra just nu. Jag skulle gärna vilja vara på en varmare plats...Kanske jag hinner läsa lite innan det är dags att göra kväller. Hörs senare! kram på er.

Likes

Comments

God morgon på er mina fina läsare! Måndag morgon med regn och rusk, mörkhet och trist ! Väldigt optimistisk jag är .... inte!! Vaknade efter nästan 8 timmars sömn vääääääldigt trött! Det kan bero på vädret men men det ska vi inte låta förstörs en bra dag. Idag är det hundvakt för Kiro som gäller för Tommy och för min del en arbetsdag utan något annat ån lektioner. Inget möte, ingenting! Känns skönt faktiskt!
Nu ska jag kolla som vanligt på Nyhetsmorgon, äta min macka och ägg och sedan bege mig till jobbet! Ha en bra dag och en fantastisk vecka om du kan!

Likes

Comments

Att ha en stund till sig själv är väldigt viktigt för välmåendet och de flesta gångerna tar man korta stunder för att mysa eller göra något som är bra för själen men ibland glömmer man bort att göra det. Idag har det varit en sådan dag när jag har inte haft mycket att göra. Oftast säger jag att ja men idag har jag inget att göra men kör ändå massa måste och vore bra och andra grejer som gör att dagen går fort och jag har jobbat mest av den. När...idag har jag inte gjort ett dugg efter klockan 15:00 förutom läsa, titta på tv och slappna av i soffan och vet ni vad ? Jag mår hur bra som helst och känner mig redo och laddad för en vecka jobb! Hur mysigt som helst att mumsa på lite chips och titta på Wahlgrens värld, eller Greys Anatomy ! Nu ska jag fortsätta myskvällen tillsammans med älsklingen och kolla på en film. Ha en trevlig kväll och sov gott!

Likes

Comments

Medan jag försöker planera veckan och förberedda mitt arbete så tycker Tussen och Lexie att jag är tråkig. Då är det bara att försöka och underhålla sig själv.... Det blev bus is soffan!

Likes

Comments

Hej på er mina solstrålar! Vaknade idag ill en grå, trist söndag med regn och rusk men känner mig helt fantastisk. Igår hade jag och älsklingen en fantastisk dag tillsammans med våra vänner från tidig på morgon till sent på kvällen. Precis vad man behövde för själen. Vi började dagen med en resa till Högbo, där vi fick lite inspiration inför vårt bröllop, fick kontakt uppgifter på olika fotograf, tips på musik och smakade raw bröllop tårta :) . Därefter så tog vi oss en sväng inne på Valbo köpcentrumet och sedan hem. Väl hemma så spelade vi sällskapsspel, åt pizza och kollade på film , en perfekt lördag i min smak med mycket kärlek och glädje.

Idag kommer jag förberedda den kommande veckan och sedan mysa med mina älsklingar eller under en filt med en bra bok. Vad ska ni göra idag ?

Likes

Comments

I torsdags så var jag till Mia för att fixa mina naglar. Som vanligt kom jag därifrån väldigt nöjd. Resultatet ser ni på bilderna.

Likes

Comments

God dag på er mina fina läsare! Just nu sitter jag i bilen på väg mot Högbo. Det är nämligen så att idag är det ett bröllops event på Högbo Herrgårdar och jag och älsklingen har bestämt att åka och kolla in och f lite tips och idéer. Det är ganska lång bort vårt bröllop men man kan alltid få inspiration och idéer. Där kommer man kunna se förslag på dukningar, prata fotografering, blomsterarrangemang eller håruppsättningar. Tillsammans med oss har vi Debbie och Nick och vi har bestämd att spendera denna dag tillsammans. Det blir massa med skratt, olika sällskapsspel, mat och kanske en film. Vi hörs mer senare. Ha en trevlig lördag och vi hörs senare!

Likes

Comments