Header

Postad i: Personligt

Detta tycker jag var en väldigt svårt grej att skriva om. det finns väldigt mycket som inspirerar mig varje dag ... inspirerar mig till att blir en bättre människa, en duktig lärare eller en bättre fästmö ... någon som inspirerar mig att tro att allt är möjligt och som verkligen har bevisat för mig att allt är möjligt när man tror på och jobbar hårt får att få den drömmen verklighet. det är ingen annan än min svärmor. Denna kvinna vet hur man tar citronerna som livet kastar och gör lemonad ... hon vet vad att hårt arbete belönas, hon vet hur man kan inspirera andra. Denna person är ingen annan än min kära svärmor. Jag älskar henne och den inverkan hon har över mitt liv. Jag känner mig tacksam över varje stund när jag kan vara tillsammans med henne och att hon finns i mitt liv!

Detta är en del av @SWEETWORDS och @MAXARNA utmaning #maxword

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God kväll på er mina fina läsare! Dagen har bara flugit iväg och mycket har det blivit gjort på eftermiddag. Så fort arbetsdagen var slut kom jag och hämtade älsklingen och tillsammans åkte vi hem till mina svärföräldrar för att gå ut med lilla vovsingen som inte hade varit ute på några timmar . Svärfar mådde inte så bra idag efter en natt på akuten och svärmor jobbade några timmar... Så vi fick göra de roliga. :) När hunden var rastat var det dags för oss att handla lite mat. Vi köpte också lite kattmat och Lexie var väldigt glad för det. Nu har vi parkerat oss i soffan och tittar på Let´ s dance. med tända ljus och en mysig filt. Nu kan fredagsmyset börja!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Äntligen fredag! Som jag har längtat.... I natt sov jag bara några timmar. Som ni kanske har märkt kom inget inlägg upp igår kväll. När jag kom hem efter kören igår kväll fick jag ett meddelande som informerade att svärfar ligger på akuten igen... Jag blev väldigt orolig och det gick inte över än... Därför var det inte många timmars sömn i natt. Jag känner mig trött och längtar till arbetsdagen blir slut. Idag har vi inte mycket att göra eller planerat förutom en kort handlings runda och sedan en lugn eftermiddag hemma. Jag önskar att jag skulle kunna stanna kvar i sängen längre nu men det är dags att kicka igång dagen om jag ska komma till jobbet i tid! Vi hörs mer senare. ha en bra dag om du kan och en fantastisk helg!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er mina fina läsare! Ja, dagen har bara flugit förbi och kvällen har blivit annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Efter jobbet idag har jag inte hunnit med mycket. Mat och sedan var det dags att åka till kvällens körövning. Därefter så satt jag mig för att skriva veckobrevet när man fick ett meddelande som berättar att svärfar har hamnat på akuten med en njurstens anfall. Så länge vet jag ingenting så jag hoppas att besked kommer snart... väldigt orolig är jag just nu! Så nu ska jag försöka duscha och sedan somna... tror inte att de kommer gå men jag önskar er alla en god natt.

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Just nu drömmer jag... drömmer om långa dagar med sol och bad, jag drömmer om grillkvällar med skratt och glädje, jag drömmer om ledighet och ro... Jag drömmer om den dag när jag får äntligen krama min mamma igen.... Allt detta för mig är sommaren. Jag älskar varje årstid och tycker att alla är lika fina men det är något väldigt speciellt men just sommaren. När jag bodde i Rumänien älskade jag vintern med det fina vita snötecken och barnens glädje men just nu... är det sommaren som jag längtar efter. Min favorit årstid... den tiden när allt är grönt när blommorna är fina och barnen glada. Jag ska fortsätta drömma ett tag till...men snart så...

Detta är en del av @SWEETWORDS och @MAXARNA utmaning #maxword

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God morgon på er mina fina hjärtan! Hur mår ni idag? Jag mår alldeles bra och känner mig redo för en ny dag. Det tog ett tag innan jag somnade igår kväll men sov som en bebis när jag väl gjorde det! Känner mig pigg och ser fram emot en ny dag på jobbet. Idag står de lektioner samt planering på schemat, ett möte med mina kollegor för att kunna förberedda en workshop och sedan ett utvecklingssamtal. Jag hoppas att bli klar på jobbet rund 15:30 och sedan komma hem för att kunna städa lite. Kvällen spenderades med musik för det är dags för körövning. Jag har börjat fundera om jag ska göra en lägenhet tour video för att visa er hur vi bor... är det något som ni kanske skulle vara intresserade ? Hur som helst nu är det dags att starta dagen med en vitamin boost...smootie gjord på jordgubbar, hallon och yoghurt . Hörs senare. Kramis och ha en underbar dag!

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Det är kanske en vanlig namn i många länder, men från början så var det planerat en helt annan namn för mig. Mina föräldrar ville verkligen ah en tjej och när de fick veta att jag var en sådan så har de bestämd att jag skulle heta Ionela. Ett vanligt namn för Rumänien men ingenting jag har hört i Sverige. Men det blev inte så och på ett sätt är jag glad för jag tror inte att jag skulle passa i det namnet. den dagen när jag föddes så var det Påskdagen där jag bodde och med tanke på att mina föräldrar och jag är ortodoxa så var det en väldigt stor högtid. När läkaren kom in och berättade för min mamma att hon måste göra en kejsarsnitt samma dag har mamma tagit beslutet att kalla mig Cristina som har att göra med den kristna högtid där jag föddes på. Jag tycker om mitt namn och tror inte att ett annat namn skulle passa mig bättre. Jag är verkligen stolt över att jag heter Cristina.

Detta är en del av @SWEETWORDS och @MAXARNA utmaning #maxword

Likes

Comments

Postad i: inspiration

Jag skulle kunna sitta i timmar och bläddra genom de fina bilderna som man hittar , bilder som gör att man drömmer om våren sommaren och det fantastiska tiden som man har framför sig. Här har ni några av de bilderna som jag har tittat på nyligen... medan jag drack mitt kaffe. Hoppas våren är snart här....

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God morgon på er mina fina läsare! Vaknade nyligen och känner mig fortfarande ganska trött. Igår kväll hade jag en sådan lugn harmoniskt kväll med tända ljus och en mysig stund med älsklingen framför TVn så att jag lyckades slappna av lite. Vädret har haft sin påverka över mig speciellt när man får tre årstider på en och samma dag. Började dagen med snö, fortast med varig sol och avslutade med höstig regn...alltså vad är det som händer ?. Hur som helst så är det onsdag idag och vädret verkar gå åt rätt håll idag..sol och 8 grader. Det tycker jag om men vi får se hur dagen blir. kanske man kan få lite energi påfyllning. Idag är det jobb som gäller fram till fem och därefter så ska jag städa lite i lägenheten hade jag tänkt. En vanlig dag hemma helt enkelt. Vad ska ni göra ? Oavsett om ni pluggar, jobbar eller är hemma så hoppas jag att ni kommer ha en fantastisk dag!

Bild från i lördags.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag kommer ihåg hur vårt vardagsrum såg ut för åtta år sedan bör jag flyttade in med älsklingen... jag kommer ihåg hur vi var så glada för varje liten sak som vi kunde köpa ( oftast på Eriks hjälpen eller röda korset) och hur vi drömde om en vardagsrum så som vi vill inreda den och så som vi ville ha det. Idag tittar jag runt och är väldigt nöd med det jag ser. Vi har målat om den och köpt ny tv möbler och annat med det var fortfarande något som vi inte tyckte om....det var soffan. Vi har "gnällt" över den gamla soffan för så länge men vi har aldrig prioriterad den heller. Nu ran det över och vi tog tummen ur och beställde en ny och sålde den gamla. Igår kväll kom den och jag var lite orolig...den är större det kommer minska vardagsrummet osv osv.... Men hörni det här är verkligen det bästa köpet jag har gjort. Förut så hade vi en soffa som var obekväm, som vi inte fick plats att mysa i så som vi vile ha, som hade kuddar som ramlade och tog väldigt mycket plats samt såg mörkt ut. Nu har vi en soffa med bekväma, fasta kuddar, massa med plats och en väldigt ljust vardagsrum! Jag är så nöjd!!! Mer bilder får ni när jag kan fota den med dagens ljus :D

Detta är en del av @SWEETWORDS och @MAXARNA utmaning #maxword

Likes

Comments