Header
View tracker

Nu när det är väldigt kallt ute så brukar jag dricka mer te än vanligt. Även om jag måste ha kaffe varje dag så tycker jag ändå att det är mysigt och gott att starta dagen med te. Denna mugg fick följa med mig hem från Indiska häromdagen och blev min för bara 99 kr. Jag tycker att den är väldigt fin. Vad tycker ni ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En ny vecka har precis börjat och idag vaknade jag trött. Katterna har känt att idag har de ingen att kela med tills på eftermiddag och har varit rastlösa hela natten. Der gjorde att vi sov inte så bra. Så jag är lite trött men glad. Det är en ny vecka en oskriven blad så möjligheten att göra denna vecka till bästa veckan finns.sitter i köket i ett ljusbad och har precis ätit frukosten. Hyacinten doftar så fint, och tidningen har blivit läst. Snart ska jag klä på mig och åka till jobbet. Idag blir det en bra dag trots tröttheten. Jag önskar er detsamma. Gör idag en fantastisk dag om du kan. God morgon!

Likes

Comments

View tracker

Nu har denna helg också närmat sig sitt slut och det har varit en full späckad men rolig helg. Vi avslutar kvällen tillsammans med en lyxmiddag. Imorgon är det äntligen dags för älsklingen att återgå till arbetet. Vi har lagat fläskfilé i ugnen med potatis, sallad och whiskey sås. Det har varit hur mumsigt som helst. Nu blir det att läsa genom era bloggar en stund och sedan avslutar med mys i soffan framför en film. Ha en trevlig kväll allihopa.

Likes

Comments

Idag har vi varit på kalas. Det är nämligen så att samma dag som min mamma fyller år så fyller min bästa kompis år också. En vecka innan så hade hennes två underbara fantastiska och snälla pojkar fyllt år och idag blev det fest för alla tre. Jag är så tacksam över att de finns i mitt liv och vill önska de igen all lycka i världen. Pojkarna fick lego star wars och hon fick en Rituals box med det så ni ser på bilder. Bilderna är lånade från google.com för jag glömde att knäppa kort på det vi köpte innan vi har slagit in dem :)

Likes

Comments

Just nu är jag ganska trött på att ha året uppsåt i en hästsvans hela tiden men vill inte klippa den så något måste göras. Lösningen kom från Philips igår när vi var på köpcentrumet. Deras uppvärmd styling borste. Den var nedsatt i pris och jag tror att det kommer bli lätt att använda. Kommer prova den idag när vi ska på kalas , så vi får se hur nöjd jag blir. Har någon av er använt den ? Hur som helst jag hoppas att det blir med utsläppt hår och mindre hästsvans i mitt liv :)

Likes

Comments

God morgon på er mina fina läsare! Det är redan söndag och inte vilken söndag som helst men andra advents söndag. Idag vaknade både jag och älsklingen tidigt för båda hade något planerat. Så, snart efter klockan hade passerat åtta, var jag i köket och förberedde frukost medan älsklingen duschade. Det spelar inte någon roll vad man har inbokad, frukosten tar vi alltid och äter i lugn och ro och pratar om allt mellan himmel och jord. Strax efter nio så åkte älsklingen tillsammans med min svärmor iväg till handleder kursen. Det är nämligen så att snart kommer vi vara två med körkort i familjen. Det känns väldigt skönt att han gör det faktiskt...då kan man njuta av att få skjuts då och då själv och inte bara skjutsa :) . För min del så blir det att fixa lite med lektioner inför nästa vecka. Vad som ska hända mer idag ? Vi ska vara på kalas och vi ska laga mat och så ska vi njuta av tiden vi har med varandra. Imorgon är det äntligen dags för älsklingen att återgå till arbetet. Ha en trevlig andra advent allihopa!

Likes

Comments

Lördag kväll och jag har äntligen satt mig i soffan. Mat har blivit handlat och allt som stod på "to do" lista är avprickad . Nu blir det mys med älsklingen framför World of Warcraft filmen. Ost och kex, en gosig katt och kvalitets tid med älsklingen. Hoppas ni alla har en trevlig lördag kväll. 👩🏻💕

Likes

Comments

Hej på er mina fina läsare! Inte mycket uppdatering idag men det är såhär det blir när man har fullt upp. Igår efter jobbet har jag varit hemma i ungefär två timmar. Det blev att bytta om och göra sig i ordning för en kväll ute med Lärarnas Riksförbund. Det blev AW med fantastiska människor. Jag hade tänkt att bara åka och äta sedan komma tillbaka hem och mysa med älsklingen men det blev en lång kväll ute. Möte både nya och gamla kollegor, massa vänner och hade en trevlig kväll. maten var fantastisk , sällskapar likadan. Idag när man vaknade så var det bara att äta frukost och starta med bakningen. Vi ska baka bullar och hjälpa min svärmor som ska fixa en 75 års kalas för min svärfar nästa helg. När bullarna var klara tog jag och Älsklingen en runda på Valbo köpcentrum. Nu har vi kommit hem, lastat det vi köpte och är på väg att handla lite mat och mys inför ikväll. Som sagt fullt up. En bra dag igår och en bra dag idag.... då blir energi på topp.

Likes

Comments

Hahahahaha kunde jag inte hitta på något annat rubrik ? Nej , tydligen inte men det är så att jag är väldigt väldigt glad att Jul med Ernst kommer börja på TV4 igen. Det är såhär att jag älskar Ernst och hans program och fr mig det är ingen riktig jul till man har haft det programmet på TV. Prata om att vara skadad :P. Hur som helst nu har jag förutom de tre kaffemuggarna en kruka som har hans namn. Denna var inget jag valde faktiskt... det var älsklingen som tyckte att det kan passa bra i vardagsrummet tillsammans med trädet förra vecka när vi var på Fullerö. Vad tycker ni ? Blev det bra ?

Likes

Comments

God morgon på er mina fina läsare! Har ni sovit bra ? Det har jag gjort. Jag var helt slut igår kväll så jag gick och la mig så fort klockan hade slagit tio. Sov som en bebis och är redo för en ny dag. Vad som händer idag ? Det blir jobb fram till klockan ett och det känns så spännande. Varje dag börjar vi dagen med att läsa en mysig julsaga medan vi lyssnar på julsånger och vi tänder ljus. En sådan mysig start på dagen! Sedan är det så att i vårt klassrum bor en tomtenisse som har upptäckt att jag har världens bästa barn. Han har lämnat ett uppdrag varje dag med en förfråga om vi kan hjälpa honom sprida mer snällhet i världen. Så vi gör det :). Barnen är lyckliga och fröken är otroligt glad över sina snälla barn. Efter arbetsdagen är slut så kommer jag ha en stund med min älskling innan det är dags att vandra vidare. Jag tillsammans med några kollegor som är i samma fack som mig ska på en AW . Det kommer bli så skönt att avsluta veckan med lite god mat och ett glas vin :). Kvällen kommer spenderas med älsklingen i soffan framför Idol. Nu är det dags att äta frukosten och åka till jobbet. Ha en fantastisk dag allihopa.

Likes

Comments