Header

God kväll på er mina fina läsare! Har precis kommit hem och är otroligt trött. Ska snart gå och lägga mig men ville först kika in och hälsa på er. Jag har haft en bra dag men det har varit en väldigt lång en. Arbetsdagen har gått väldigt fort och fick goda nyheter på styrelsemötet. Avslutade kvällen tillsammans med fin sång. Känner massa med energi inuti men kroppen hänger inte med nu. Jag hann med att åka till posten och hämta månadens glossybox. Vad som fanns i den ser ni imorgon. Imorgon efter jobbet inleddes både fredagsmyset och sportlovet. Det kommer bli skönt att vara hemma en vecka och bara slappna av. Det behövs nu. Men nu ska jag borsta tänderna och bumsa i sängen. Kanske hinner läsa några bloggar. Kram på er och god natt!

Likes

Comments

Tänk vilken tur jag har som har dessa fina varelser i mitt liv.... Varje morgon så får jag massa kärlek innan jag går till jobbet och när man kommer från jobbet så får man ännu mer kärlek. Jag vet att ibland gör jag inget anat än att lägga upp inlägg med mina katter men de är så söta och de gör mitt liv så mycket bättre! Allt man behöver ge dem är mat och kärlek och så får man så mycket tillbaka... vad jag älskar mina gamlingar!

Likes

Comments

God morgon på er mina fina läsare! Har ni sovit bra ? Det har jag gjort! Sov som en bebis, jag var riktigt trött igår kväll. Idag är det näst sista dagen innan det härliga sportlovet startar och för mig detta innebär en fullspäckad dag! Om vi ska gå igenom dagens planer så ser det ut såhär:

07:45 - 14:30 Arbetsdag

15:00 - 17:00 Styrelsemötet

17:00 - 18:00 Middag med Therése

18:30 - 20:30 Körsång.

När jag kommer hem ikväll så tror jag att energin kommer inte ligga på topp. Hur som helst en sak är bra, jag kommer säkert kunna nå mitt mål för denna vecka :) ( berättar sedan om det blir så) .

Nu ska jag ta min vanliga macka och äta mitt vanliga ägg och sedan göra mig i ordning för en vanlig arbetsdag som kommer bli en bra dag. Jag önskar er alla en fantastisk torsdag med massa skratt och glädje! Hörs mer sedan!

Likes

Comments

God kväll på er mina fina läsare! Hur är läget med er ? Jag har äntligen fått en lugn eftermiddag/ kväll hemma med mina älsklingar idag. Jobbade till strax innan fem som varje onsdag och sedan åkte till Ica för att handla lite. När man kom hem så var maten redan på gång. Älsklingen gjorde en kycklinggryta som var verkligen mumsig men som min trötta hjärna har glömt att fota. Jag kände mig fortfarande väldigt trött så det var bara att parkera bakdelen i soffan och njuta av att inte göra något idag. För ett tag sedan kom älsklingen med kvällens efterrätt. Han hade gjort i ordning glass med jordgubbar och choklad sås. Mums! Snart ska jag avsluta kvällen med en varm bad och en lässtund innan det blir dags att sova. Imorgon väntar en fullspäckad dag! Kram på er och ha en god natt allihopa!

Likes

Comments

Jag älskar att gå förbi denna tavlan när jag går i skolans korridor. Det är en av de två kärleks hjärtan som våra elever tillsammans med de underbara fritidspedagogerna har gjort förra veckan under kompis veckan tema. Ett enkel sätt att visa hur bra vi trivs med varandra. Där i hjärtan finns både pedagogernas namn och barnens namn. Vad vore det ena vara utan det andra.... Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb ? :)

Likes

Comments

God morgon från en trött seg men glad tjej. Jag har somnat så fort man såg kudden igår kväll och sov som en bebis hela natten. Har inte vänt mig en enda gång. Vi hade det väldigt trevligt igår kväll men vi kom hem ganska sent. Idag gäller det som vanligt på onsdagar jobb fram till klockan 17:00 och sedan en lugn kväll hemma. Behöver ladda batterierna innan en till lång dag på torsdag. Nu tänker jag göra mig i ordning medan jag trycker i mig frukost och en stor kopp med kaffe. Ha en underbar dag allihopa!

Likes

Comments

När man är kattägare så kan man aldrig ha det tråkigt. Försöker man äta frukost lunch eller middag så har man alltid två ögon och en kurrande katt i närheten som ska försöka förföra dig. Exempel nummer 1 är Tussen. Så fort man tar fram en smink bit så skulle han göra vad som helst för att få smaka....och smaka och smaka. När man plockar undan frukosten , vad tror ni händer det då ? Då försvinner katten och kurrandet så fort så man hinner inte säga fisk .

Om det inte är herr Tussen som ska tigga lite mat så har vi den fantastiska Lexie. Hon hittar på bus varje sekund. I de här bilderna verkar hon vara lite förvirrad. Man försökte förklara för henne att hon är en katt och ingen tidning men mina förklaringar var i förgäves. Hon fortsatt ligga på de andra tidningar och leva livet.

Likes

Comments

Alltså god morgon på er mina fina underbara läsare! Vaknade idag väldigt glad och positivt trots att man har en väldigt lång dag framför sig. Tisdag den 21 februari... tiden går fort. Bara tre arbetsdagar kvar och sedan en välförtjänst sportlov! Jag lyckades hålla mig frisk också... vilken magisk månad hahahaha. Idag som sagt handlar det mest om jobbet. Det blir först lektioner fram till två sedan planering och avslutar arbetsdagen med en APT ( arbetsplats träff). Det är också en sorgligt stund för vi behöver säga hej då till en av våra biträdande rektorer, en helt fantastisk människa som ska göra en helt annan grej de sista månaderna innan pensionen. Hur som helst idag är jag på jobbet fram till 18:30. Därefter ska jag träffa mina vänner Vio och Radu och tillsammans med älsklingen och dem ska vi ära tacos. Mitt i veckan bara för att vi kan!!! Nu är det dags att skynda mig till jobbet. Hörs mer ikväll! Ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments

Men halloj på er mina fina läsare! Hur har ni haft det idag ? Jag har precis kommit hem och är på väldigt väldigt bra humör. Har haft en väldigt bra dag idag men det blev helt annorlunda på slutet än vad jag hade tänkt mig. Jag skulle träffa några av mina vänner och fika med de men det blev inte så... Idag fick vi lite köttleverans och det blev köttdelning och packning av köttet istället . Vi tillsammans med mina svärföräldrar har köpt en fjärde del kalvkött och det blev väldigt mycket kött att dela på. Därefter så lagade vi spaghetti och köttfärssås och avslutade med en lång fika och massa minne från deras resor. En väldigt bra start på veckan ändå skulle jag säga!!! Snart ska jag mumsa i sängen och läsa en stund innan det blir kväller! Ha en god natt mina fina älsklingar! <3

Likes

Comments

Hej igen mina fina sötnosar. Sitter i klassummet och har rast efter en underbar start på dagen . Första lektionen i matte har varit helt fantastisk och barnen har varit hur duktiga som helst. Nu kommer vi att fortsätta dagen med att lära oss mer om språk i svenskan och göra experiment i NO. Hur som helst idag har jag några saker inbokade Efter dagens lektioner så ska jag vara på områdests samverkan där vi kommer diskutera en viktigt fråga i dagens skola: arbetsmiljön. Inte den delen som har att göra med byggnaden eller andra sådana saker men det som har att göra med hur personalen mår när vi har ensam kommande barn som mår dåligt och vi kan inte hjälpa till. Vi kan finnas där men när det blir mycket mer än vad jag som människa och lärare har för verktyg...vad gör vi då ?. Det kommer bli intressanta diskussioner tror jag. Sedan blir det att möta mina fina kollegor på en fik och andas in kärlek. Middagen ska ätas hemma hos mina svärföräldrar idag så det kommer bli en bra dag. Vad har ni för planer idag ? Förresten... idag när man vaknade så mötes man av en fin vit tecken på marken som gjorde att dagen blev ännu ljusare. Snart är våren här!

Likes

Comments