View tracker

Här ligger man o kan inte somna, då man tänker som mest, det dryga känslan att ha när man inte har någon att prata med, man känner sig ensam, kanske är bra för mig att va ensam ett tag ändå men ibland vill man bara prata ut.. Men finns ingen där...dygna nu och ut o springa om 1timme.. Hatar långa nätter.
Och ja jag skrattar jämt med dom jag umgås med och får höra "du är alltid på toppen humör" ja det är jag men jag kan inte alltid vara sån alla har sina bristningar,förflutet som fortfarande jagar en och svårt att komma upp på båda ben igen.

Ja jag känner mig väldigt trasig just nu.. Hur mycket jag än försöker dölja hur jag egentligen mår blir resultatet alltid sämre när det bryts ut...folk gillar inte att man pratar om sånt dom liksom undviker så ursäkta mig att jag är en människa med massa jävla känslor

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hade världens bästa helg med bästa tjejor! Var till liljan och tittade på Det vet du.
Sjuka saker hände men bara att göra sjukare saker nu så man glömmer det senaste haha, dagen efter vaknade jag o Händén och ba "dafaaaaq" pratade lite sen drog till Max, drive in och köpte var sin tjocka bacon burgare satt oss på gräset och hade picnico, så kul vi haft nu ju!!

Kom nyss hem har varit och gått runt älven, med min låtsas pappa och rosa.
Alltid skönt att träna med sällskap, dagen började inte bra men bara bita ihop för det vart bra :) en idiot mindre från ens liv iaf! SKÖNT!
Nu ska jag skriva lite på romanen som ska lämnas in. Hörs snart igen!

Likes

Comments

View tracker

Åå hade super trevlig hemmafest i fredags med dom närmaste. Sjukt kul!
Och idag fyller man år.. Vet inte men jag vill inte fylla år haha vill stanna tiden! Känns som att det var igår jag vill fylla 18 och nu fyller man 22 helt sjukt va tiden går fort!!
Fick frukost i sängen av mor, och på min egen födelsedag ska jag plugga haha ja lyckat!
Beställt lite kläder från Nelly och funderat nu på om jag ska beställa från madlady 😍😍 nu ska jag fortsätta plugga sen beställa saker 👌🏼

Likes

Comments

Heeeej oj det var längesen!!
Mycket har hänt och jag längtar att dom här åren ska gå fort så jag blir utbildad nångång!
Jag ska läsa nu över sommaren sen är utbildningen nästan 4år lång ^^ soo excited !!!

Sedan jag skrev har det hänt väldigt mycket faktiskt, skaffat ombre lekt med lite färg i håret, praktiserat på restaurang, fått jobba ganska mycket,sökt studie tagit tag i mitt liv, osv.

 varit med vänner och familj som ställt upp alla dagar och jag vill tacka så mycket för det och jag ställer alltid upp för er!

Likes

Comments

Varit med dessa underbara tjejer i fredags
Super trevligt utgång på etage. :D
Lördagen var jag på bio med Niclas vi tittade på unbroken :*

Likes

Comments

Jaa tar selfie 24/7, åå i morgon ska jag träffa underbara Robert!!!
Igår fick jag en bodymist från makeupstore av Niclas ^^ så gullig och så fick han en tröja!! ^^gulligull !!
Jaja jag mår toppen just nu fina vänner man har vad hade jag varit utan er och min familj <3 #lycklig


Likes

Comments
Likes

Comments

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera mig här, men saken är att jag haft ganska mkt..kommit till en tillfälle då jag vill ändra mig för mig själv! (Lät konstigt kanske?)
Jag har alltså i stortsätt varit mullig, visst jag trivdes med det men jag vill ändå ha en förändring, skaffat PT och 7kg lyftes av mig ska gå ner ännu mer, ska verkligen försöka uppdatera mig här oftare!
Ändrat kosten och tränar varje dag, och det blir cykla ute, använda Crosstrainer hemma, och gå på gymmet, träffar min pt en gång i veckan och det är så bra för hon hjälper mig verkligen framåt!
Som man säger " du kan bara du vill" ja precis du kan! Och om dom dåliga dagar kommer är det bara att titta tillbaka och se varför du började från första början.

Likes

Comments

Ska köra makeup-artist först sen bartender. SUPER!


Likes

CommentsLikes

Comments