Header

Action i parken och hejade på Jonathan

Fikade med Edie två gånger på en dag, löningswag.

Edie testade ett par jordans.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder tagna av M&B Körner

Från en spontan fotografering från tidigare i år. Fotograferade av son och far Körner. Som bloggar poserade vi framför en massa läckra kameror.

Litet ps är att Björn just nu ställer ut på Nevven Gallery så check it out!


Likes

Comments

Visst är det inte alls så deppigt som alla skriver, att sommaren börjar närma sig sitt "slut". Märkligt, sommaren tar inte alls slut. Den kommer tillbaka år efter år och den flyttar bara till andra delar av jorden ett tag. Sommaren behöver precis som vi lite distans och symmetri. Sommaren behöver få sakna våra bleka tjocka kroppar som solen måste mata med sol från maj till september.
Visst vi svenskar blir lämnade i slask och glamour i några månader men käften med att säga att sommaren är slut.Nu ska jag träffa Eskil och vi ska fika. Så längesedan vi träffades. Under Way Out West hängde vi sönder i tält två men sen flög han iväg till Berlin och hipstra sig. Så nu blir det catch up.

Förresten, var på upprop idag. Börjar trean vilket ska bli så skönt att avsluta detta. Sen var jag hos psykologen, den hjälpen jag får nu äger. Känner mig så stark. Ibland äger psykiatrin.

Nu börjar en grupp bråka på järn, dags att springa. Göteboooorg va.

Höööörs

Likes

Comments

Bilder tagna med en Olympus Mju proppad med härlig gammal hederlig kodak 200 färgfilm.

I lördags så hade några kompisar klubb. Diod för att vara korrekt. Dj youghurt, Edvin och GodisMane bjöd på riktigt krämiga tunes. Otroligt rolig kväll trots åska så kastade jag mig ut i skogarna.

Att se kompisar spela och få göra sin grej gav mig så mycket energi. Blev genomlycklig när Tobbe spelade Pretty Bitch med Lil B för han sken.

^_^


Hoppas på mer från Diod!

Likes

Comments

..likt den enda riktiga lyckan ligger i längtan. Likt jag nu framstår som en indie-medieprofil. Men låt er inte luras. Im in it for the money som alla andra. Det är det jag insett med att motivationen ligger i flykten. Spelar ingen roll vad flykten är från. I mitt fall just nu där jag är i livet är det mitt sommarjobb på en lampbutik i Kungälv. Det är inte roligt alls. Det är inga pengar alls. Och det är då vägen dit jag vill blir lite rakare. Och det är då jag inser att den enda riktiga motivationen ligger i flykten från det stundande.

Nog med läsar-ovänligt material! Töntigt trams! Igår vaknade jag och Max upp och kände! Söndag! Vi chillade sönder i sängen varpå vi gick till Konsum och köpte en Veckans NU! och läste vilka kändisar som är psykiskt sjuka. Om Britneys breakdown för tio år sedan. Det är goals, det är motivational att vara aktuell i Veckans NU! med en händelse som utspelade sig fär tio år sedan.

Imorse vaknade jag och gick upp och gjorde quinoasallad till lunchlådan och sen gick dagen i ett. Har provat outfits till Way Out West idag. Det ska bli så himla roligt och det allra viktigaste ligger ju de facto i ens appearance. Saker jag skulle behöva göra innan Way Out West är att klippa mig, 20 minuter i solariet och en heldag på stan. Får se hur det blir med den saken!

Så hur blev det nu efter pappas middag i lördags? Vi åkte in till stan och gick på Boule Bar där det blåste storm men det var ändå väldigt mysigt. En bra DJ på plats så kan inget väder stoppa en, Senare hoppade vi runt på bar efter bar. Och åt lite pizza. Nu var det dags att gå på svartklubb vid Röda Sten, tänkte vi. Hade stora förväntningar. Men när vi kom dit var det inte riktigt så roligt. Så vi åkte hem och så var den sagan slut!

Likes

Comments

Glad helg!! Idag fyller min pappa år och han har lagat mat á la italia. Rödtjut oså. Pizza. Mumma! Jag och Max sitter och funtar på hur kvällen ser ut. Vi vill typ ut men samtidigt är man ju en jävla trötter efter den senaste tidens arbete dag in och dag ut. Ska nog in till Boulebar och dricka lite öl och dansa. Och sen se om vi ska dansa mer.

Har förresten stora planer. De innefatar ********* och *******!!!! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det kommer bli toppen.

Tidiagre idag var jag och Klara och Max på Bar Italia och hade lite konferens över en kopp svart.

Likes

Comments

Slutligen är även jag, Klara tillbaka på bloggen. Hur känns det? Det känns grymt, nytt och så fräscht. Har saknat att blogga. Min hunger efter media känns i nuläget omättlig. Vad som ligger bakom bloggtorkan är ett oerhört ocharmigt men ack så trevligt sommarjobb, lite smått behov av vila och tänkande och slutligen sommarlov.

Mycket har hänt under sommaren, har som sagt jobbat men vem vill läsa om det? No one!!!!

Juni gick till Augusti så fort, vill däremot inte klaga då jag verkligen verkligen e taggad på framtiden och vill inte ligga och bromsa i juli-kvällar.

Tänkte snabbt dra igenom min sommar i lite bilder, så ni får en inblick.

Drinkar, himmel och Folies i paris.

Skaldjur på Smögen och bild på Majan från juni??.

Har varit på Smögen där jag jobbar. Vi köpte en båt som jag puttrat runt i. Åkt ner till Göteborg någon gång ibland för att andas och som Eskil skrev så tryckte vi in en liten Danmarks tur. Nu väntar Way Out, semester och kanske utgång ikväll. Igår var jag på Seleccion och fyndade lite(visar i ett annat inlägg). E så taggad på allt, vill bara ha mer av livet.

Ska snurra på mig skorna och sedan på bloggmöte med Eskil. Därefter ska jag träffa Inga,gos.

Puss

Likes

Comments

I min barndoms glada dagar var jag ofta på Österlen. Det Gotland är idag fast back in 2007. Sveriges Provence. När Max kom hem i början på sommaren ville jag därför visa upp för honom, detta Sveriges framsida och chabby chic mecka. Ärligt talat så är det faktiskt något med öppna landskap. Det finns mycket fint att se och göra på slätterna men det allra bästa är nog att mest rulla fram i bilen. Åka från strand till strand. Här kommer en recap av vår lilla weekend.

Dag 1

Vi åkte sent från Göteborg. Vi kom inte fram förrän vid efter midnatt till vårt planerade mål, Borrby strand. Det är en fin och enkel strand ganska tidigt på Österlenkusten sett från Malmö. När vi kom fram kom vi på att det råder tältförbud på stranden där vi hade tänkt ställa bilen. Så ut vi åkte igen, in på en militäranläggning ungefär och där ställde vi upp tältet, någon kilometer från stranden. Vi sov ett par timmar...

Dag 2

....och sen gick vi upp för att åka och köpa kaffe. Men det gick ju fan inte!! Först åkte vi till ett ställe som heter Kafferosteriet som inte var ett kafferosteri namnet till trots, så då fick vi åka ytterligare för att komma till Olof Viktors. Det är ett klassiskt kafé Glemmingebro som har gott kaffe och det mesta. Med vår kaffe i högsta högg åkte vi ner till Sandhammaren, en fin shutterstockig strand i närheten. Dagen fortlöpte som den gör på semestern... snark... med loppisar och fikastunder. KIN i Simrishamn är ett exempel på fikastund och de har god glass och gott kaffe.

När det blev kväll åkte vi till Fridens Gårdskrog som jag ger typ fem av fem stjärnor!! De har tvärgod pizza och ligger i en mysig liten trädgord i närheten av Mandelmanns Trädgårdar.

När dagen led mot sitt slut åkte vi till den absolut vackraste slätten som Österlen har att bjuda på. Ravlunda skjutfält!! Det är så himla fint. Om somrarna går det att övernatta där. Samtidigt betar där vilda hästar och får och det är så jordnära och hälsosamt så klockarna stannar!! Från kvällen finns inga bilder...

Dag 3

... men morgonen efter var det dags att fälla ihop tältet och åka mot nya breddgrader. Och där och då fanns det tid för att trycka på avlösaren.

Vi bestämde oss för att äta lunch på ett ställe alldeles runt knuten från Mandelmanns, Franskans. Ett litet crepperie som är riksgott. Med crepes i magen åkte vi mot Malmö där vi made some shopping och käkade lunch i Saluhallen.

Slutligen bad jag Max att skicka över lite bilder från hans kamerarulle från dessa mysiga dagar. Så här kommer några, från Österlen with love.

Likes

Comments

För några veckor sedan åkte vi över dagen till lille lou, eller som pöbeln säger Lousiana. Vi ville se Marina Abramović utställning och tog färjan över ifrån Helsingborg. Det var en speciell utställning men jag rekommenderar den. Gillar Louisiana som ligger otroligt fint och nära lilla Göteborg. Eller inte jättenära egentligen nu när jag tänker efter, ganska långt.

Aja, på eftermiddagen åkte vi ner till Köpenhamn och käkade ramen!! Det var på en tvärautentiskt restaurang på Vesterbro som ägs av ölbryggeriet Mikkeller. Det kan inte vara autentiskt! Tänker ni! Och det stämmer ju till viss del eftersom bryggeriet är danskt och ramen japanskt men de försökte iallafall och tycker verkligen de lyckades och att det var skitgott. Ramen to Biiru heter stället.

Slutet gott, allting gott.

Likes

Comments

Det har hunnit bli juni och juli. Jag är så ledsen. Besviken. Vill spotta mig i ansiktet. Spotta Klara i ansiktet. Vi hade visioner och följare. Men någon stans på vägen blev det sommarlov. Mitt sista sommarlov. Och mitt sista gymnasiala sommarjobb. De ambitioner som fanns här i våras, bloggens syre, är borta.

Trodde ni va! Jag vet att ni vet att Cremedelacreme inte varit död. De nakna grenarna döljer ett stort system av rötter under ytan som inte bara lever men även frodas. De närmsta dagarna ska Klara och jag presentera de senaste två månaderna i text och bild. Det kommer bli exotiskt och spännande. Vad gjorde vi i juni då Klara kom hem från Paris? I juli?

Och framförallt: kommer vi att hålla i en meet and greet under Way Out West nästa vecka som det inte slutar skvallras om? Absolut inte men det kommer hända annat roligt i augusti.

Det ska bli så roligt att börja blogga igen.

Likes

Comments