foto

Är längtig och saknig efter det här. Samtidigt inte alls. Vad är det med Gotland? Vill allt annat än att låta Schulmansk men vad ÄR det med den där ön?


Aldrig ska jag vara där någon annan gång än på sommaren. Har svårt med ord för fina grejer men solvarma växthus och ängar och svenska flaggor och högt gräs som sticker och smultron och myggbett och stjärnhimlar och syrsig tystnad allt som luktar hav vet ni ju hur det känns. Det har vi i hela landet, inte minst i Skåne, men jag har en bild av att där alltid är så. Och om det inte är så vill jag inte veta annat. Då vill jag inte veta att människors svärta ryker ut genom trasiga fönster och sprider kyla över marken resten av året. Det är sibyllapommes på Tofta 4ever. Visste ni att sommaren är längre på Gotland än någon annanstans i Sverige? Eller det hörde jag i Fredagspodden. Den varar nog året om.

Jag ska älska någon som älskar mig och en dag ska jag ska ta med den dit och visa vad jag menar,

i juli för att va säker.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

illustration

Jag som är 80 år slocknar vanligtvis tio på vardagar, men ibland stannar jag uppe till två och ritar. Tiden går ju så fort när man har KULIGT.

Har fullkomligt nykärat ner mig i Zara Larssons version av Neikeds låt "Sexual" de senaste dagarna och bestämde mig för att låta den sätta moodet för några teckningar föreställande lite hederligt heteroknull :-)


Ville samtidigt ge mig på att försöka gestalta den helt coco bananas jag-älskar-dig-så-mycket-att-jag-hatar-mig-kärleken mellan Joe och Jerôme i Lars Von Triers Nymphomaniac.

Spelas av undersköna Stacy Martin och Shia LaBÖFF.


Nämen hej, en härlig liten hämningslöshet som bara golvar och får en att vilja kräkas rakt ut i sorg för man vet att hon är för trasig för att det ska funka. Tjoho!


Förresten! Se den otroliga filmjäveln om du inte gjort det. Den är i två delar. Finns på Dreamfilm som allt annat.

Bered dig bara i vanlig Von Triersk ordning att på att hulka och dö obehags- och empatidöden. Varning liksom!!!

Hejsvej


Likes

Comments

stil

Hallååå på dig. Här sitter jag och kontemplerar.


Eftersom det äntligen (ja, jag menar det) blivit svinkallt är det dags att pälsa på ordentligt. Denna jäkeln hittades på H&M, fast det verkar vara så illa att den redan är slutsåld.


Älskälskälsk på att matcha smurfstrumpor med smurfjacka.

Ringen är från & Other Stories och strumporna från Weekday. Skorna e 95or från Nike, men det visste du redan.


Jag har haft diadem varje dag sedan ettan i gymnasiet, förutom de vändor jag haft lugg. Får ba håret i ögonen annars. Hatar hår fast älskar hår.

"Håret gör människan" säger min mamma. Ja jo.

Därför är jag extra ledsen över att jag tappat ca halva min peruk detta året. Men det löser saj. Silicea it is. Kanske Hers? Priorin? Hjälp mig?


Serverad för dig. Död colorblockad hypebae på trädgårdsbänk.


Me flirting ;-)


Gräver i skrevet i vanlig ordning.


Okej vi wrappar upp det här.

Solisarna är vintage från Chanel, silverringarna i öronen är från Weekday, jackan och mohairtröjan H&M Trend, trackpantsen Adidas genom Humana, nylonstrumpisar från Weekday och skossor från Nike.

Svep filtar om dina nära och pussa på dem, så hörs vi snart!


Likes

Comments

vardagsbrus

I somras, förra veckan alltså, krubbade två bubbelgumsrosa figurer superfalafel i Kungsparken.

Fett mycket mys å fett mycket vått gräs i rumpan.


"En burkcola, tack" säger jag när jag beställer.

"Oj, en BURKCOLA? Här pratar vi slafsigt." utbrister Anthon.

När det är hans tur ler han malligt och säger välartikulerat "En trettiotrecentiliters Coca Cola, tack".

Så kan man också bete sig :-)


Prinsessiga non-smoking me poserade semivant och metaforiskt med cancerpinnen (tycker att det ordet passar bättre för korv men nu ska vi va folkliga här).


TROUBLE står det på tröjan. Viktigt att poängtera, för jag orkar inte vända bilderna. Men den här personen är inte alls trubbel, han är stenbra.

Dock syns det tydligt vem som är shopaholic och vem som dör svettdöden i exakt alla provrum.


Om du undrade så hade jag på mig Humana-skjorta, prinsesskjol från H&M och sneakers från Nike.

Puss å hej pannkakspastej!

Likes

Comments

vardagsbrus

Lördagsvakna med katt i ansiktet. Blind med munnen full av fluffhår. Skräcken som gör det omöjligt att somna om. Ni vet ju.

Åt lite vegan crack aka surdegsbröd med jordnötssmör, banan och kanel i sängen istället och tittade på Game Of Thrones.

Jag snittar ett avsnitt i månaden och är kvar på tredje säsongen. Sucka över mig.


På dagen var himlen en jävla kalldusch uppvriden till max, så jag klädde mig därefter.

Sportade regnis från H&M, Vans, mockarygga från Mango, hoodie från The Classy Issue och vintage Chanelglajer.


Jag var på NGBG Gatufest och hånglade med den här...


...såg ut ungefär såhär...


...och hejade på dem här.

"Vår första låt handlar om djävulen" sa Jesper (till höger) innan gatan slukades av duons bas och trummor. Han ÄR rock & roll personifierat, min morbror, den coolaste jag vet. Jag låter som ett barn men barn tycker jag alltid man ska va.

Och juste, kom ihåg FURNACE.


Efter diverse bajamajabesök och vegotacos som smakade kartong doppad i badhusvatten drog vi hem för att svira om inför förfest på Drottningtorget.

Jag drack Cuba Libre och mimade till Rebecca & Fionas Pay Me med vinägerchips i munnen. Och i hela sängen.


Dag blev natt och dag igen under samma tak. Mitt bästa win win är att jag hatar att träna och älskar att festa. Hårt.Vi sa tack för oss vid sexsnåret och åt nudlar i sängen till tonerna av Alice Boman. 

Puss å hej å puss


Likes

Comments

foto

Tänkte visa några bilder jag knäppte på min mumsiga kompis här till höger. Ackompanjerat av lite manshat/evig frustration i vanlig ordning.


"Det finns ett ställe vid kanalen som jag sett från andra sidan vattnet, kan vi inte sätta oss där?" sa Tova efter att vi svängt förbi hos Melker på Joe & the Juice för en avokadomacka och green juice to go. So we did.


Med sänkt gard omfamnade hon augustisolen. Eller den omfamnade henne.


Tova har nyss bott i Paris ett halvår. Hon tröstar en när man gråter på tuben för att man inte får ligga, missar aldrig chansen att dansa rumpan av sig till hiphop och dövar helst teuqilasmak med ananas. Jag är så glad för henne.


Jag får för mig någon gång om året att NU är converse ute på riktigt. Men tji får jag. För varje gång lyckas nån stylish liten jävel matcha dem så snyggt att jag känner att JAG BA MÅSTE HA typ ett par i varje färg. Tova lyckas undantagslöst.


Ses snart! (Hoppas ni tyckte om bilderna!!!)

Likes

Comments

Hej tjena moss halli hallå haj

Tänkte aldrig att jag skulle hamna här igen. Blogg? Äh, vi provar! Och denna gången ska det gå bra. Menar inte nödvändigtvis att jag står med Angelica Blick på Coachella nästa år, MEN tråkigt kommer här aldrig vara. Nu kör vi ba. Bjuder på outfits, populärkulturella spaningar, poesi, illustration och vegokäk. Och en massa skit däremellan. Hej och hå.

Likes

Comments