Skrevet i : Informasjon , Daglig

Denne bloggen ja... Hva vil jeg med den?
I utgangspunktet er jeg en jente som er ganske enkel på alle måter. I klesveien, sminke, produkter, mat, ja innenfor det meste er jeg ganske enkel av meg og krever ikke for mye!

Men jeg har et stort ønske, som sikkert mange andre tenker på hver dag også. Jeg ønsker økonomisk frihet! Jeg ønsker at mandager er min favorittdag! Jeg ønsker at jeg selv kan bestemme når jeg vil jobbe, når jeg vil ta ferie og når hva skjer! Jeg vil ikke at noen andre skal bestemme hvordan jeg skal leve mitt liv, og jeg mener at i en vanlig 8-4jobb, så er det akkurat dette som skjer! Hvertfall der jeg befinner meg... Jeg har 5 ukers ferie, jippi! Meeeen... 3 av disse ukene MÅ være i juli... Javel ja? Midt i fellesferien altså?! Takk for den!

Sånne ting er det jeg vil bort fra, og det skal jeg gjøre på en måte sikkert ikke mange er så glad i! Jeg skal begynne som selger innenfor Forever Living.. Og nå tenkte du sikkert: Ånei, ikke du også?!

Men jeg har et mål med dette altså! Jeg skal ikke bli den som prakker på venner og kjente produktene, og snakker om de i hver eneste samtale. Jeg skal ikke fortelle dere at disse produktene er best i verden: for tro meg - du får ikke høre noe halleluja fra meg! Disse produktene fungerer for noen, de fleste faktisk. Mens andre ikke har noen bedre virkning av disse enn fuktighetskremen, såpen og produktene du kjøper på matbutikken. Og det er helt greit :) men jeg har forelsket meg i noen av produktene, og det er dette jeg vil formidle videre! At når man først skal bruke penger på noe, hvorfor ikke bruke det et sted hvor du får 90-dagers garanti og kan få tilbake pengene? Og et sted hvor du faktisk kan prøve produktene litt før du kjøper de?
Jeg lover dere: jeg hadde vært rik om jeg kunne levert tilbake alle kremer, sminke og andre velvære produkter som ikke har holdt det de lover! Så nå er det min tur til å hjelpe deg med å bli glødende på innsiden og utsiden, samtidig som du får en garanti for at det skal fungere for deg :) du har absolutt ingenting å tape: for fungerer det ikke, så får du pengene tilbake! Men for all del: TA VARE PÅ KVITTERINGEN👍🏼

Likes

Comments