Märta är på väg ner till havet en tidig morgon för att ta sig ett morgondopp. Alla andra dagar hon har varit där så har det varit helt tomt på folk men just idag så står det en mörkhårig kille iklädd en marinblå Gant-morgonrock med matchande skor och badshorts till. Han tar av sig sin morgonrock och vänder sig mot Märta med ett leende och säger ett vänligt hej. När hon kommit upp till klippan där badstegen finns är han redan nere vid bryggan och på väg att hoppa i havet, då frågar han plötsligt Märta om hon har koll på vilken temperatur det är i havet och hon svarar att det är tillräckligt varmt och den snygga killen skrattar samtidigt som han dyker i. Efter badet frågar han lite flörtande om Märta brukar hänga här, hon svarar ”till och från”. Han sträcker fram handen med och säger med en charmig ton i rösten ”Jag heter Vincent det var trevligt att träffas, vi ses.” Sedan går han går upp i sin välmatchade outfit mot ett hus som Märta alltid beundrat varje gång hon har gått till badplatsen. Det är ett stort släkthus som gått i arv i flera flera generationer. Märta ringer sin kompis Sadie och berättar vad som just hänt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sadie åker på den årliga klassresan till huvudstaden och eleverna är på väg att bli visade till stadens universitet, vilket innebär snygga well-educated guys. Sadie och hennes lite mer nördiga tjejgäng går som vanligt i utkanten av klassen, efter ett tag kommer de ikapp klassens populära gäng som är Stella, Rebecca och Nathalie. Dessa tjejerna står redan och flirtar med universitets killarna som även flörtar tillbaka, men killarna inser snart att tjejerna är inte tillräckligt mogna för dem. När nördgänget kommer råkar Sadie känna en av killarna, även den lite mer snyggare av dem. Sadie väljer att spela mer social än vad hon brukar och går fram till den snyggare killen. Hon säger glatt ”Hej Andrew vad trevligt att ses igen” samtidigt som de kramas. Detta följs av att Sadie tar upp en intern grej från senast som de skämtar lite om. Stella, en av de populära tjejerna, börjar viska och man kan se hur avundsjuka Rebecca och Nathalie blir av tönten Sadie som de tidigare uteslutit. Det hela börjar med att Sadie och Andrew pratar på och de andra i klassen står frågande och undrar vad som just hände, ingen hade kunnat tro att Sadie skulle vara killens största ”love interest”. De går lite vid sidan av klungan och Andrew börjar flörta mer markant med Sadie och alla i klassen tittar frågandes på varandra. Det slutar med att klassen ska gå vidare på sin rundvandring.Andrew frågar hur länge Sadie stannar och hon svarar ett klockrent svar som inte är helt sant ”så länge du vill” och skrattar lite flörtande tillbaks och Andrew säger med ett leende på läpparna ”hej då, vi ses” och vinkar lite halv töntigt.

Likes

Comments

Vi kommer att lägga upp olika berättelser som uppdateras med egna fortsättningar, kolla i vår menyn på de olika kategorier så hittar ni det ni söker på enklaste sätt. Vi skriver utifrån what we have in mind och vi kommer senare ha en liten omröstning om vilka avsnitt som är bäst och som ni helst läser, så även ni har något att säga till om. 

Remember: The Winner Takes It All

// Owner of the blogg CrazyThougts

Likes

Comments

We went totally crazy one night och fick då den galna ideen om att starta denna bloggen där vi har utrymme att ventilera våra crazythoughts. Vad som kan nämnas är att vi började skriva på det första inlägget efter att vi enbart hade druckit varsin 2,25% cider. Vi har även kommit fram till att vi aldrig kan berätta vilka vi är som står bakom denna blogg, it will be a secret that we never tell. Det här är något som inte bara vi associerar med oss själva utan vi tror att det är många fler som tänker så här därför har vi nu valt av starta denna blogg. Vi kommer att dela med oss av det sjukaste av det sjukaste vi tror att det enda som fungerar är total utklassning och revenge, de finns dem man gillar men det finns också de man avskyr. Ingenting är värt mer än en vinnarskalle.

Stay updated för vårat första avsnitt i bloggen som kommer den 22 augusti. We know that you're lookin' forward. 

// Owner of the blogg CrazyThoughts

Likes

Comments