What´s happening! 

Så då var påsk ledigheten över skulle man kunna säga. Men nu är det inte långt kvar till sommaren och 1 Juni, då Summerburst kommer till Göteborg!!! Är så jäkla taggad så det är helt sjukt, hoppas bara på en dag med underbart väder och glada människor.

Första låten ut idag är en svensk sådan skulle man kunna säga, det är John Dahlbäck som har gjort en remix på en låt av en svensk artist som heter Jonathan Johansson. 

Låt nummer två är kanske en låt från Alesso hahah. Låten som inte har något namn släppt han under sin Essential Mix 23 Mars. Alesso kommer ju också till Sb Göteborg den 1 Juni. 

Låt nummer tre kommer från Trance kungen Tiesto som nu måste ha lämnat det helt bakom sig. Det är inte många Trance låtar man hör av honom längre. Hans nya låt Make Some Noise har han gjort tillsammans med Swanky Tunes och Ben McInerney.

Låt nummer fyra har jag inte någon riktigt koll på eftersom den kommer från musik producenter som jag aldrig har hört talas om och det är och en remix från någon okänd. Men jag gillar verkligen det underbara Daft Punk ljudet i låten.

Låt nummer fem kommer från en musik producent som jag har länkar mycket från på den sista tiden. (och nej det är ej Avicii) Porter Robinson är nu en man som börjar bli riktigt het, och hans nya låt Language som han har släppt på Ministry of Sound spelas riktigt flitigt av dom stora namnen där ute.   

 

Keep it real - Lannö 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå alla sköna musik älskare där ute. Jag hoppas att alla har haft en underbar vecka, och kommer att ha en underbar helg. Men jag är här idag för att få den så bra som möjligt ;)

Vi kan sätta igång med att säga att idag har jag också två nya låtar från våran kära Avicii som nu tar över hela världen! Den första låten ut idag är för mig en riktigt personlig favorit. Jag gillar när musik producenterna gör om gamla låtar med underbar vocal, och exakt det har Avicii gjort med låten Superlove av Lenny Kravitz. Riktigt jäkla bra jobbat! 

Avicii´s nästa låt har också ett rätt underbar vocal. Men när det börjar kan man tro att det är en låt från Slagsmålsklubben, för den som vet vad dom har för klassiska ljud. Låten heter All You Need Is Love. 

Låt nummer tre är en låt som jag har länkat tidigare men det var ett tag sedan, och då var den inte i så bra kvalité. Men nu i veckan släppte Nari & Milani sin låt Atom på Steve Angello´s skivalbum. Har man ett par riktigt tunga högtalare så kan nog deras drop vara rätt gött i låten. 

Låt nummer fyra är en remix av mannen som har gjort låten Icarus och denna gång kommer han med en remix på Martin Solveig låt The Night Out. Kan ju säga att Madeon är riktigt skicklig på sina remixer. 

Låt nummer fem är verkligen en låt som ligger i het luften nu efter att Madonna innan Avicii´s set inför 165 000 människor hade i mikrofonen skrikit ut Where´s Molly? Och efter så small det bara till så var låten en favorit bland många! 

Sista låten ut idag kommer ifrån rance legenden som släpper en ny låt tillsammans med sångerskan Mayaeni. Låten heter Nothing Inside och det är Sander van Doorn som släpper nytt! 

// Lannö =)Likes

Comments

What´s happening

Får flipp! Har inte lyckats lägga upp något inlägg som jag lovade i måndags eftersom det har varit knas på nattstads hemsida för mig. Och precis när jag har lyckades förut att göra ett, och var klar så var jag så dum så jag råkade att ta bort det! 

Första låten ut i dag (igen) kommer från Miike Snow, och dom har ju precis släppt deras nya album nu, har inte lyssna på det än får ta och göra det. På Albumet ligger en av deras nya låtar som heter Devil's Work och det som jag levererar idag är en remix från Dirty South.

Låt nummer två är ett samarbete mellan Fedde le Grand och Nicky Romero låten heter Freaky och det var Nicky som levererade den nu i helgen under UMF.

Låt nummer tre kommer från Steve Aoki som nu har gjort om sin låt Emergency och denna gång lagt ditt ett otroligt drop på den.  

Sista låten ut idag kommer från Laidback Luke, Arno Cost och Norman Doray och dom har slagit ihop deras huvudet och skapat låten Trilogy. 

// Lannö 

Likes

Comments

WHAT´S HAPPENING!!

Nu är jag tillbaka efter att jag har försvunnit en vecka eller två, har haft mycket att stå i. Men ska verkligen ta igen det jag har missat för idag har jag några riktiga goingar att leverera och i morgon har jag också några ess i rockarmen som jag hade tänkt dropa. 

Tänk att stå och dans framför 165 000 människor tillsammans med Madonna som står och hänger på en. Det har ju nu Kung Avicii upplevt nu i helgen när han lirade på UMF. Här har ni nu Avicii nya remix på Madonna´s låt och hans nya låt Last Dance. Kan ju bara säga att det låter inte riktigt som Avicii, men bra är det allt! Och det visslande ljud ca två min in i låten fastnar på huvudet direkt. 

Låt nummer tre kommer från Alesso och det är hans nya remix på Keane´s låt Silenced By The Night. Tycker att det är en riktigt skön remix och den kommer att spelas flitigt dom sena sommar kvällarna nu i sommar!

Låt nummer fyra är också en remix men denna gång kommer den ifrån Dirty South och det är på Michael Brun låt Rise.

Sista låten ut idag kommer ifrån två holländare och en fransman och när jag läste det tyckte jag verkligen att det var ett speciellt samarbete. Här har ni nu låten 1,2,3,4 av Dj Chuckie, Laidback Luke & Martin Solveig. Denna låten spelades och första gången offentligt under UMF nu i helgen. 

// Lannö 

 


Likes

Comments

Ett drop till min nya låt!!

Likes

Comments

What´s happening!

Hallå hallå ännu en ny fredag är här, denna veckan har man verkligen känt att sommaren och våren är på väg. Underbart känner redan nu och det kommer bli en kanon sommar!!

På tal om sommaren så börjar denna veckan hetaste med Tiësto´s nya låt Chasing summers som kommer på hans nya album Clublife Volume 2 Miami snart.

Låt nummer två är en remix på en låt som jag tror nästan alla har hört dom senaste dagarna. Remixen kommer från svenska Alex Moreno och det är Loreen vinnar låt Euphoria.

Tredje låten är från SHM och det är låten Greyhound som dom äntligen har släppt.

Sista låten kommer från Afrojack och det är hans dirty dutch låt Fatility som det är bra tryck i. 

// Lannö

Likes

Comments

Well, I´m back!

Japp är tillbaka efter 2 veckor uppehåll. Känner att jag har inte riktigt tiden att göra detta inlägg denna helg, bara för att jag inte gjorde något förra veckan så får jag allt ta och lösa ett denna helg. 

Första låten ut idag kommer ifrån mannen bakom succé låten Resurrection som Axwell gjorde en monster remix på. Denna gång släpper Michael Calfan låten Mozaik.

Låt nummer två kommer från en oskänd musikproducent som heter Mike Perry. Det ska bli kul att se om hans låt Put Me Up blir hans stora genombrott inom musikbranschen.

Låt nummer tre är en låt som jag inte riktigt tycker om. Vissa delar kan vara riktigt bra men annars tycker jag det låter konstigt, ni får se vad ni tycker om låten. Det är en person som har gjort om Avicii´s låt Levels bak å fram eller vad man ska säga!

Nästa låt kommer från två svenska damer som det verkligen går bra för. Deras låt Dance tycker jag är riktigt skön, det kanske riktigt är en party låt men den är bra på sitt sätt. Låt släpptes på deras nya album I Love You, Man.  

Sista låten ut idag är en remix på Beyoncé låt End Of Time. Och det är två Dj´s som heter Wulf & Forever Kid som har gjort remixen. // Lannö

 

 

 


Likes

Comments

Jag vill bara säga till er som följer bloggen här och inte sett min nya mix! Tryck in på Johan's soundcloud till höger! Sen lyssnar ni på night mix ! Om du gillar tung musik skall du lyssna på detta!

Likes

Comments

What´s happening!!

Japp då är jag här igen för att fortsätta där jag slutade igår.

Låt nummer ett idag kommer från en ung kille som bara fortsätter och fortsätter att skicka ut nya låtar. Här har ni Alesso´s nya låt Years.

Låt nummer två kommer från en annan stor känd musik producent men denna gång är det ingen från Sverige utan Österrike. Låt nummer två kommer ifrån Thomas Gold och det är hans låt Marsch Marsch.

Låt nummer tre kommer från två personer som jag aldrig har hört talas om, eller hört deras låt någon gång. Men låten är riktigt bra och dom har fått bra cred av andra musik producenter ute i världen.

 Låt nummer fyra kommer från mannen med det berömda skägget i shm gänget. Det är Steve som nu har gjort om sin låt yeah som han kanske ska släppa i närmsta framtid. 

Sista låt ut idag från denna stjärnspeckade helg kommer från dom två holländska pojkar som kallar dig Bingo Players. Låten heter L'Amour och det är en riktig banger! 

// Lannö 


Likes

Comments

What's up, you wanna party!! 

Great success skulle man kunna säga. Det har varit en riktigt bra vecka detta. Har ungefär tio tunga låtar att leverera, så känner att jag får allt ta och dela upp detta på två dagar. Hade tänkt att leverera Swedish house mafia´s nya låt, vi har nytt från Alesso och Steve Angello. Vi har också några låtar från några andra riktigt bra musik producenter som t.e.x Steve Aoki, Thomas Gold, Madeon och mycket mer. Sen så har vi ju också fått informationen att både Tiësto och David Guetta kommer till Summerburst Stockholm och Deadmau5 till Göteborg. 

Nää ska vi börja att släppa bomben från Shm, jag har levererat den en gång förut men denna gång med annat namn och denna gång är det ej en live spelning. Den kommer att bli riktigt tung när den släpps.  

Nummer två kommer från Steve Aoki, men det är en remix från en musik producent som det verkligen går riktigt bra för nu. Det är en mycket tung remix av Tommy Trash.

Låt nummer tre kommer ifrån en person som heter Porter Robinson, kan säga att det namnet känner jag inte riktigt igen. Men hans låt Unison har man allt hört någon gång tidigare. 

Dom två bästa låtarna året 2011 var ju självklart Avicii´s låt Level. Och jätte succé låten Calling från Sebastian Ingrosso och Alesso. Men nu har dom släppt låten med en vocals på och döpt om låten till Lose my mind. Kan säga att första gången jag hörde den blev jag lite besviken men den blir banne mig bättre ju mer gånger man lyssnar på den. 

Sista låten ut för idag kommer från den talangfulla 18 åringen från Frankrike. Det är Madeon låt Icarus som jag levererar. 

Ha en underbar fortsatt fredag så hörs vi imorgon!! 

// Lannö 


Likes

Comments