Hej.

Nu är det ju 2016. Många gör nyårslöften som har med träning och hälsa att göra. Jag har satt ett sådant "nyårslöfte". Jag ska försöka att sluta äta godis eller iallafall äta lite mindre. Det är inte så att jag äter varje vecka eller varje dag. Det är mer så att när jag äter , äter jag ganska mycket. Och min kropp mår väll knappt bra av det.

Mitt andra nyårslöfte är det jag ser mest fram emot. Det är att jag ska testa någonting nytt. Det är det jag håller på med just nu, denna bloggen. Jag satt hemma idag, hade ingenting att göra, och tänkte "jag kan starta en blogg". Jag kom på massa idéer till vad den skulle kunna handla om, och fick en ganska bra idé.

Det är den idén jag nu kommer jobba på. Jag kommer skriva om stereotyper och hur man ser på saker i vardagen. Det kanske låter tråkigt, och det förstår jag. Jag tycker också det låter jätte tråkigt. Men jag tänkte, om jag gör det på ett lättsamt men ändå allvarligt sätt, tar med mina personliga åsikter och saker ifrån min vardag, då kanske folk ändå kan vara intresserade. När jag tänkte på idén igen så tyckte jag den lät ganska bra. Men ville göra det lite roligare. Så nu har jag kommit fram till att jag ska skriva om sådana saker, men jag ska också ha med lite mode, lite om vad som händer i min vardag, och lite recept och böcker kanske. Jag ska också försöka ha så många bilder som möjligt, ifall man inte orkar läsa.

Hoppas att ni som läser tycker att det verkar intressant, för nu kör vi.

Likes

Comments