Header
View tracker
View tracker

+ VARDAG

Alltså det är helt sjukt, jag gör verkligen ingenting speciellt om dagarna egentligen men ändå finner jag ingen tid till att blogga. Fast jag har egentligen ingenting att blogga om heller. Men ändå, jag tyckte nyss att det var söndag, att det nyss var sommar & att 2016 nyss började. Jaja jag vill ändå bara att året ska ta slut!

Idag började jag iallafall dagen med en kopp kaffe hos grannen & sedan en promenad. Vi spelade lite kort osv innan jag kilade hem. Väl hemma tog jag en dusch & busade mig lite, var så sjukt längesedan jag gjorde det så idag kände jag att fan, let's do it!
Caroline kom till mig strax efter att jag fixat mig & vi åkte då först till Degerfors för att hämta ut paket & sedan vidare till en vän i Kristinehamn där vi spenderade någon timme. Sedan mötte vi upp S & hans vänner en sväng. Släppte sedan av dom i centrum för att sedan åka hem till Karlskoga.
Har precis sagt hejdå till Caroline & bäddat ner mig i sängen. Minns helt ärligt inte när jag bäddade ner mig såhär pass "tidigt". Jaja nu måste jag försöka sova. Natti babes!/Linnéa

Likes

Comments

View tracker

+ VARDAG

Hellu guys!
Idag är det onsdag & jag sitter just nu hos min granne & dricker kaffe. Vi har varit iväg & handlat & varit ute med hunden. Mer än så har jag inte hunnit med då jag vaknade sent..

Gårdagen bestod av sällskap från många olika människor. Både Malin, Bekir & Ragna kom till mig igår. Sedan vid 7 igår kväll gick vi över till grannen där även en oerhört gammal vän (Tina) till mig var. Vi spelade kort & umgicks. Sedan körde vi Bekir till bussen & Tina till sig. Spenderade sedan kvällen här för att vid 2 inatt gå hem & invänta besök åter igen. Somnade efter 7 imorse men det gör absolut ingenting då jag hade bra sällskap.

Vad resterande av kvällen består av vet jag inte helt än. Det återstår att se! /Linnéa

Likes

Comments

+ VARDAG

Mötet idag gick suuuuupper bra!! Ska ha möte med min chef på fredag. Fick jobba över idag med och nu sitter jag & väntar på mami som ska hämta mig.

Igår beställde jag även ett par till skor. Ett par Adidas blev det, dom ska jag mest ha att jobba i då mina inte alls var så bra för mina fötter som jag trodde.

Jobbar kväll imorgon också så får sovmorgon, lycka!
Ikväll kommer jag sitta spikad framför tvn då grey's har dubbel avsnitt ikväll!!!!!!

/Malin

Likes

Comments

+ VARDAG

Onsdag och dagen D är här. Idag har jag bedömnings samtal på min praktikplats, jag är livrädd men ändå så sjukt taggad. Jag vet att jag har gjort bra ifrån mig men hur bra jag har gjort ifrån mig ska jag få veta idag. Skräck blandad förtjusning kan man säga.
Håll tummarna för mig idag!!!

Igår på min lediga dag tröst shoppade jag & åkte hem till frugan & umgicks med henne. Fick på kvällen så sjukt ont i huvudet så gick & la mig jätte tidigt.

/Malin

Likes

Comments

+ VARDAG, + SHOPPING&MODE

Nu har jag äntligen beställt ett par nya air max. Det tog ett tag men nu så. Slängde mina för typ 2 veckor sen så nu är det dags. Älskar att när alla köper vinter skor går jag och köper sneakers haha! Men älskar man sneakers så gör man.

/ Malin

Likes

Comments

+ VARDAG

Hej på er!!
Nu är jag tillbaka med ny energi! Det har varit kaos i mitt egna huvud en tid nu och även om det fortfarande är det har jag nu kunnat släppa en del.
Jag har världens finaste vänner & jag har verkligen fått till mig vilka jag verkligen ska hålla hårt i,Tack för att ni finns ❤️!
Jag har verkligen jobbat röven av mig denna helg. Överbelagt på avdelningen & för lite personal. Imorgon får jag äntligen vila min stackars kropp som just nu värker från topp till tå. Sen är det påt igen ons-fredag.

På onsdag ska jag ha min heltidsbedömning och jag är sååå nervös inför denna.
Nästa vecka är jag tillbaka i skolbänken igen och det är även sista veckan innan jag tar EXAAAMEEENN!!

/Malin

Likes

Comments