Header

+ TANKAR&FUNDERINGAR

En dag faller allt samman, en dag som denna faller jag till golvet. Vilket jag gjort ganska ofta på senaste tiden. Jag kämpar varje dag för att orka ta mig upp, orka se omvärlden, orka möta människor & faktiskt göra något med mitt liv. Jag kommer aldrig sluta kämpa, inte för min egna skull. Utan för dom i min närhet. Jag kommer visa mig starkare än någonsin nu, för min mammas skull.

Förra året var ett rent helvete, detta året började käpprätt åt helvete. Förra året var tungt, det börjades med stress, svek & lögner. Det gick vidare till döden, begravningar & många tårar. Så många fina själar som gick bort förra året. Så många som valde att ta sitt liv & så många vars kroppar inte orkade längre. Men trots detta så klarade jag min vardag nätt & jämnt. Jag tog iallafall studenten, jag fick ett jobb & jag fick en lägenhet. Men de stunder där emellan som ingen fick höra något om, som ingen fick se vad de stunder då både min kropp & själ värkte. Men jag hoppades & trodde verkligen att det skulle vända i slutet av sommaren.

Men så fel man kan ha.. Istället började ett rent helvete för mig. Att se sin mor i ögonen, att se hennes smärta & försöka förstå hennes rädsla när hon berättar att hon fått cancer. Att hon haft det ett tag & redan då hade genomgått sin första operation & inväntade nu sin andra, det gjorde ont i mig. Det jag däremot inte ville var att smälta detta, att ta in detta & inse att det var på riktigt. Jag försökte dölja det, inte bara för mina nära utan även för mig själv. Jag lyckades ganska bra, med de fina vänner jag har & med min familj. På vägen träffade jag även en människa som kom att betyda mycket för mig, en människa som jag sedan insåg inte skulle stanna hos mig länge. Jag kommer vara evigt tacksam för att han kom in i mitt liv då, fast att det gör ont i hjärtat att veta att det aldrig kommer bli som förr igen.
Så många fina i min närhet som gjorde att jag kunde somna på nätterna, att jag inte låg & tänkte på detta. Jag är oerhört tacksam för det, ord kan inte beskriva.

Det största problemet med att skjuta upp sina problem, tankar & sorger är att allt kommer som en käftsmäll senare. För snart tre veckor sedan fick jag reda på att det hade spridit sig ännu mer & att min kära mor skulle få börja med cellgifter. Den dagen insåg jag att det var verkligt, det hände verkligen. Jag låg hela dagen i soffan med panikångest & tårarna bara rann ner. Likadant dagen därpå.

Jag vill bara att det ska vara en dröm, att jag ska vakna upp imorgon & att min mamma ska vara frisk. Jag vill inte förlora min mamma, hon är mitt allt.

Men jag vet att hon är stark & jag vet att hon är envis. Tillsammans kommer vi ta oss igenom detta. Tillsammans är vi starka.

Likes

Comments

+ VARDAG

Hej på er!
Som sagt så orkade jag inte uppdatera er i fredags, jätte fin begravning, med mycket folk, runt 115 personer. Så den dagen tog mycket fokus & energi så var helt slut när jag kom hem.

Lördagen bestod av party med mina brudar, som sagt inflyttning/födelsedags fest. Hade sjukt jävla roligt den kvällen! Verkligen en lyckad kväll/natt! Somnade runt 7 den morgonen.
Och igår blev det lugnt hela dagen, kom hem vid 2 tror jag.

Nu håller jag på med mitt cv/personligt brev. Jobbansökningar är på G.

/Malin

Likes

Comments

+ VARDAG

Sovit såååå dåligt denna natt usch! Men men det blir bättre med tiden.
Idag blire att färga håret och fixa till imorgon då det är dags för begravning. Detta år har verkligen startat åt helvete, och att få börja detta år med att få gå på begravning var allt annat än vad jag ville, but here we go.
Så vet inte om jag orkar uppdatera er imorgon. Ska ialf försöka hitta på något imorgon kväll så man slipper sitta & tänka på massa skit.

Få ett nytt jobb & lämna denna skit stad längtar jag som mest till, att få börja om helt i en ny stad med nya möjligheter & en chans till att få gå vidare & må bra!

/Malin

Likes

Comments

+ VARDAG

1:a februari idag, nu går det fort! Snart vår & sommar!! Som jag längtar.
Vaknade upp 3:e dagen med ont i huvudet.. så jobbigt när man har problem med nacke & rygg.

Hämtade ut paketet igår & blev inte klokare på vad jag ska ha på mig på fredag men men.
Hade även beställt ett par boyfriend jeans men var alldeles för små så blir retur på dom.

I Helgen ska jag på inflyttning/födelsedagsfest hos en fin vän! Ska bli så kul att få träffa henne, har nog inte träffat henne sen i somras en sväng. Men ska även bli kul att få hitta på något!


Haha när man vet allt om varandra 😉

/Malin

Likes

Comments

+ VARDAG

Hallihallo!
Kom precis hem, väntar nu på Caroline. Har varit hos mamma en stund nu på eftermiddagen. Försöker spendera så mycket tid som möjligt med henne ❤ Tidigare idag har jag bara plockat lite hemma & sedan fixade jag mig. Har inte hunnit äta idag men det ska jag väl försöka göra snart. Måste göra någon matlåda osv. Fick precis jobb imorgon & på fredag.

För er som missat det, jag har börjat jobba i en floristbutik här i stan. Kör dock inte 100% men med tiden kanske det kommer också, hoppas verkligen! Jobbade ju i fredags & i lördags, helt ensam dessutom! Kändes bra & allting gick som det skulle.

De senaste dagarna har jag iallafall spenderat tillsammans med Caroline, J&J samt Jesper mestadels.

Nej nu ska jag iallafall käka, puss! /Linnéa

Likes

Comments

+ VARDAG

Blev ingen uppdatering igår men hade fullt upp hela dagen. Åkte till Örebro och kollade på kläder & till Ikea. Blev dock besviken på Ikea då det knappt fanns något. Fick med mig 4 saker hem & tanken va betydligt mer.
Så ska iväg till Karlstad någon dag istället.

Fick med mig en vit tröja hem som jag kanske ska ha på fredag. Väntar på att mitt paket ska komma så jag kan bestämma vad jag ska ha.

Sitter just nu & pratar med frugis & planerar veckan. Skönt att få höra hennes röst, saknat henne så!

/Malin

Likes

Comments

+ VARDAG

Hej !
Haft en lugn och skön helg, eller ja lugn och lugn haha en bra helg med andra ord. Just nu håller mami på med en tårta & igår blev smörgåstårtan klar.
Min bror fyllde nämligen 30 i fredags & idag ska vi ha firande för honom!
Någon mer än jag som inte är sådär jätte förtjust i just smörgåstårta? Haha jag nog den enda i min omgivning som inte gillar det, likadant med pannkakor med, usch! Haha

Imorgon är det måndag igen och dags för en ny vecka att ta tag i. Det kommer bli en jobbig vecka, det vet jag redan. Imorgon ska jag in till Örebro & fixa lite & även kolla lite kläder till begravningen. Beställde lite från Nelly som jag hade tänkt att ha men man vet ju aldrig om det passar.

/Malin

Likes

Comments

+ VARDAG

Godmorgon på er!
Eller ja morgon ialf, god det vet jag fan inte. Mår lika kasst idag med. Så bara att vila!
Vaknade vid halv 9 och tvingade mig upp då. Är ju vaken var 2:a -3:e timma på nätterna så blir rätt sliten. Men hoppas på att kunna sova bättre om jag går upp tidigt. Kommer inte ihåg senast jag sov en hel natt utan att vakna..

På tal om något helt annat så fick jag för några dagar sen min första panikångest attack på flera år, och jag hoppas även att jag inte behöver uppleva det något mer heller. Så jobbigt & så hemskt, Jag vet att jag inte är ensam om att få detta & det är något man inte ska vara rädd med att berätta & prata om, det är mer vanligt än ni tror!

/Malin

Likes

Comments