Hej!

Jag är tillbaka efter en lång paus. Det har liksom gått nästan två månader sen jag la ut mitt senaste inlägget här på bloggen. Fast jag skriver nästan varje dag, men inte på bloggen. Det är mer personliga grejer och jag vill vara personlig med er, skriva om massa viktiga saker som berör inte bara mitt liv. Utan hela världen liksom. 

Anledningen till varför jag va borta länge - det är inte bara en anledning, utan tusen. Men vem vill höra dom liksom? Det viktigaste är att jag är tillbaka och ska försöka skriva minst en gång i veckan, för jag vill verkligen prata ut och våga göra det. 

Så vad har hänt i mitt liv under de senaste månaderna? Jag fick en stark förkylning, vet inte om jag har sagt det här på bloggen, men jag var sjuk tre gång i höst och de tre gångrana va lika jobbiga. Det är inte bara snuva osv, utan jag fick bihålleinflammation och någon grej i öronen - yttersta hörselgången vart inflammerad och jag fick droppa medicinet i örat. Usch, den känslan var äckligaste! Bihålleinflammationen var inte så stark, utan jag har fortfarande huvudvärk och var täppt i näsan typ en hel månad. Jag kunde inte känna någon lukt och att andas genom näsan var skitjobbigt! Det är liksom också en anledning till varför jag inte bloggade, känns inte så kul att läsa om hur en person klagar hela tiden på sin förkylning hahah 😂 Men det viktigaste är att jag mår bra nu! Jag tror att mitt immunförsvar är lite låg och därför så äter jag mer proteiner, grönsaker, dricker såna brustabletter med olika näringsämnen (zink, vitaminC, magnesium) osv. Plus jag har avstått lite från träningen ett tag och lät min kropp vila, men igår så gick jag till gymmet och tränade! Nu känner jag mig mycket bättre, för jag känner att allt i mitt liv är under kontroll just nu. 

Jag har jobbat med mitt gymnasiearbete - sökt efter fakta, ska träffa en person från universitetet och intervjua hen. För mitt gymnasiearbete är mer som en litterär forskning. Jag försöker hitta mer fakta osv. Jag kan direkt inte utföra några experiment, för jag skriver om HIV haha. Men det känns väldigt kul att skriva gymnasiearbete! 

Annars så har jag fått tillbaka lite kontakt med en gammal vän och det känns också väldigt mysigt! Jag har pluggat och satsat mer i skolan - vilket är så skönt, för det känns att det går bättre! 

Det har inte hänt så mycket, men ändå mycket haha. I alla fall, allt är bra med mig och snart är det ju jul & Nytt år! Jul firar jag inte, tyvärr, för jag är muslim, men det är självklart en jätte kul tradition och jag blir liksom bara glad av det. Annars så är det extremt viktigt att fira Ny år i Ryssland och de länderna som har liknande kultur som Ryssland. Därför är det mycket att göra; vi gör olika typer av sallad, två varmrätter, efterrätt (vanligtvis någon tårta eller paj, kakor, massor av godis), sen är det ju alkohol haha och massa olika förrätter & snacks för att äta med alkohol! Och presenter såklart, därför är det lite som jul och vi har också julgran fast den dekorerar vi till firandet av Nya året. Det är omvänt, men samtidigt mysigt :) åh, nu fick jag värsta firande-humöret medan jag beskrev allt det här!

Imorgon är det en skoldag, hoppas jag! För idag har vi haft typ ledigt för det är typ eget arbete på varenda lektion haha. Men nu ska jag plugga lite, förbereda inför mötet imorgon, äta middag och sen kolla på någon mysig film! Hoppas ni har det bra, much love xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Att lyssna på Lana del Rey är som att rymma från alla problem. Hon inspirerar med bara sin röst, sina meningsfulla videoklipp och ord. Hon är min dark queen, hon förblir det för alltid. Jag har lärt känna henne när jag var bara 15 år och det va en chock för mig. Hur kunde hon existera nu? För jag känner att det är väldigt ovanligt, när en person som sjunger om saker som fastnar i själen - fortfarande lever. Jag gillar inte sångare som Nicki Minaj eller Iggy Azalea, för att jag känner inget när jag lyssnar på deras låtar. De sjunger bara låtar som fastnar i huvudet, men inte i själen. 

Jag hittade den här låten av Lana och blev kär. Jag blir kär på nytt varje gång jag lyssnar på hennes låtar. Hon inspirerar så mycket att människor lägger sin tid på att skapa remixes av hennes låtar. 

Jag hoppas att ni lyssnar på hennes låtar. Och inte bara de populäraste låtar, utan alla hennes låtar. Och beskriv era känslor efter det. Kommentera här, skriv ner i era mobiler så att bara ni kan läsa det eller skriv en status på fb - jag vet inte, bara fånga den stunden och kom ihåg era känslor. 

Much love everyone, xx

Likes

Comments

Hej bloggen!

Kom precis hem efter skolan och äntligen, äntligen kan jag kolla på den här filmen som heter Sleepy Hollow med Johnny Depp!
Dagen gick snabbt och vi fick gå hem tidigare idag, annars skulle jag sluta vid 16:30. Usch, så sent! Det jobbiga va att jag fryste hela dagen och när jag kom hem, så tog jag fram min one piece och varma sockor haha! Känns så mysigt med varma hemmakläder 😊

Så jag har fixat te och två kanelbullar (de bakade jag igår på kvällen, de blev så goda!), så nu är det varmt, skönt och gott 😍 blir också mysigt med film och sen ska jag plugga religion, behöver skriva en uppsats. Men det är inget stress, för den ska in nästa vecka och jag har tid! Det läskiga är att man faktiskt tror det, men sen en dag innan deadline:n, så kommer man på att man hade en uppgift att göra 😂 typiskt mig!

Annars mår jag bra idag, bara lite trött och borta - inte så konstigt, för det är ju måndag! Veckan ser faktiskt bra ut för mig, eftersom det är lite roliga saker inbokade så vi får se hur det kommer att gå☺️

Vi hörs senare,
Much love xx


Btw, kanelbullen ser bränd ut, men den är god och inte bränd :D

Likes

Comments

​Heter dlevy975 på snap, så adda till mig och skicka snaps! 

Länken till min snapchat finns på vänstra sidan, annars. 


Much love, xx

Likes

Comments

​Ni hittar mig på Sound Cloud som Dina Levy. 

Länken till min profil finns på vänstra sidan. Kika in där och lyssna på vilken musik jag gillar. 

Musik är personligt för mig. Om ni lyssnar på låtarna, kommer ni kunna veta vem jag är som person. 

Much love, everyone. 


Likes

Comments