Header

Hejhej!
Idag började vi skolan klockan 9 och då hade vi muntligt np i engelska, det kändes ganska dåligt men aja.

Resten av skolan va inget speciellt, vi slutade klockan 3. Då gick jag, Elin och Anna hem till Elin och jag var där till ungefär klockan 6. Sen åt jag när jag kom hem och just nu fixar jag bara lite med datorn och lyssnar på musik.

Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som mig!

Så sann 👆

-XOXO Annie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu sitter jag här i skolan och väntar på att någon rolig ska komma. Idag har vi muntliga NP i engelska, och jag är skit nervös. Ingen annan är typ nervös, men jag har varit nervös för detta as länge.... Men det ska vi ha hela förmiddagen, och i eftermiddag ska blå grupp ha slöjd och röd ska ha NP förberedelser.

Ha en bra dag!
/Elin


Likes

Comments

HEEJ Allihopa! Det är Anna.
Ni kanske inte visste att jag bloggade här eftersom detta är mitt första inlägg, men det gör jag.
Nu är det sommartid, skönt va? 

Igår var jag med Annie typ hela dagen och idag ska jag inte göra så mycket.

Jag vet att vi inte bloggar så mycket just nu men vi ska börja göra det!

Glöm inte att komma min privata blogg också
www.nattstad.se/annaholmsten

Ha de bäst!
XOXO -🅰

Likes

Comments

Hejhej, nu sitter jag i mitt kök och hade tänkt äta något.
Idag runt 1 så åkte jag & Elin till stan en runda. Mys. Sen vid halv 4 så var jag med Isabella, Hanna & Julia. Vi träffade Samuel & Isak ett litet tag också.
Nu märks det att sommaren faktiskt är påväg. Gud vad jag längtar. Sol i ögonen, sena kvällar ute, grilla, bada. Sommaren är verkligen min favorit årstid. Ingen skola, ingen stress.
Det gäller också att verkligen ta vara på alla de varma dagarna som vi faktiskt har.
Hoppas alla har det bra, puss<>
Likes

Comments

Jag har nästan precis blivit klar. Jag tyckte att detta provet var ganska enkelt och det kändes bra tyckte jag. Sen ska vi gå och äta. Hoppas det har gått bra för alla andra också.Elin och hennes bästa vän ❤️


-XOXO Annie

Likes

Comments

Hejsan alla sötnosar, idag har varit en väldigt chill dag & inte mycket gjort i skolan!
Nu ska jag ut & träffa en kompis.
Imorgon är det np prov i matte & det kommer säkert gå bra! Lycka till alla ni där ute som också har det!
Hoppas alla har det bra, om inte kom ihåg: Alla dagar kan inte va bra, bryt ihop, blicka framåt & morgon dagen blir bättre! Puss// Ellinor <3>
Likes

Comments

Vi sitter och väntar på att vi ska börja nu, sen har vi matte, hemkunskap (vi i den röda gruppen) och sen har vi idrott så det är en fett chill dag!Här sitter Anna.
-XOXO Annie

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag precis slutat min basketträning. Jag är i bilen på väg hem. Sen ska jag vara duscha, äta något litet och sova. Hoppas ni alla har haft en bra dag, och som Jemilia skrev innan så blir det ganska lite bloggning med alla prov och så.

-XOXO Annie

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering dem Senaste dagarna,det är enkelt att man glömmer bort och blogga när man har fullt upp med nationella prov. Men förutom det har det inte hänt då mycket en kvinna som hette Monika kom och pratade om ögat för oss, det var väldigt komplicerat jag kommer faktiskt inte ihåg något. Vi fick vars ett par linser. Jag var ju så dum så jag smakade på den men jag svalde den inte (tror jag)..... Vi kommer försöka skriva flera inlägg PUSS:* //jemilia


Likes

Comments

Hej hej, idag finns faktiskt inte så mycket att blogga om, skoldagen började med nationella prov och det gick sådär men det ländes inte lika bra som i dem andra ämnena. Sen så hade en pojke som heter zeb en föreläsning om hur det är att ha cancer. efter det fick vi MELLANMÅL:) det var nog höjdpunkten på dagen. Imorgon händer nog inget speciellt men vi får se hur många inlägg det blir.
Hejdå , PUUUSS:* //jemilia

Likes

Comments