Hej. 

Ja, jag har inte bloggat på nästan ett år. Har jag någon förklaring för det? Nej, egentligen inte. Men nu är jag faktiskt exalterad på att börja blogga igen så vi får se hur länge det håller. 

Men vad har jag gjort under detta året? 

Jag har varit på 1D, träffat en internetkompis samt lärt känna nya och börjat på en skola. (Mer om skolbytet kommer i ett annat inlägg!) 

Idag har jag studiedag, och borde egentligen plugga just nu... Har väldigt många läxor och två prov på torsdag, önska mig lycka till! Det känns helt okej men jag måste fortfarande plugga like crazy hah.

Idag ska mamma bort också, så jag ska sova hos våra kompisar i några dagar. Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte är nervös. Har inte haft så lätt att sova de senaste veckorna, så vi får se hur det går. 

Nu måste jag gå och fortsätta plugga. Det kanske kommer ett till inlägg senare idag!

xx Crazycat. 

(För er som har wattpad, glöm inte att följa mig där. Zenderilla där är mig!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det sista veckan i skolan (för mig), och jag längtar verkligen till jullovet. Det ska bli så skönt att få en liten paus från alla läxor ett tag.

Just nu sitter jag i väntan på att SO ska börja, och efter det äter vi lunch ... Jag är så hungrig! Vi äter alltid så sent så alla hinner typ svälta ihjäl, haha.

Men ja ... Ses sen!

Likes

Comments

Sitter just nu på en av våra långa raster, och bara längtar efter lunchen, haha. Har inte ätit någonting idag, då ångest har varit inblandad i min morgon.

Ska nog plugga lite, eftersom att jag har två prov den här veckan, ett matte och ett SO.

Btw, har börjat skriva en 1D fanfiction på wattpad, den heter 'In a war i'll fight for you. (Swedish)' och jag heter Zenderilla där.

See ya' later, peepz

Likes

Comments

Lånade en ny bok på bibblan idag, dock är den lättläst, men jag har redan fem böcker hemma. 😝


Likes

Comments

Hej!

Jag har märkt att ju mer aktiv jag är desto mer läsare får jag (nehe? -.-), och kanske en del av er ställer er själva frågan: "Varför har hon nästan aldrig bilder?" eller "Varför visar hon inte sig själv?"

Ja, ni, svaret på första frågan är ganska enkelt, jag har inte passande bilder. Eller så har jag bara bilder som avslöjar för mycket, och med det så glider vi in på andra frågan. Den här bloggen är mer hemlig, det är inte många av dom jag känner på riktigt som vet att jag har en blogg, så jag vill inte lägga ut bilder på mig själv eller andra då. Och jag ska försöka få in mer bilder, men dom kanske inte har med ämnet att göra, men det är väl ändå bättre än inga bilder alls?

Sen är jag också van vid att inte använda bilder. Alls. Eftersom att jag skriver så mycket försöker jag att få läsare att göra en egen bild, det sitter liksom inne, även om det kanske inte är så bra att göra så med en blogg. Sen är det ju roligt att locka läsare med texten man skriver, och inte hur man ser ut.

Ja, jag hoppas att ni har lärt er något nytt om mig, och att ni fortfarande vill läsa. Love ya'!

Likes

Comments

Hallo!

Idag har jag mest tagit det lugnt, har läst lite, och städat mitt rum. Vi får se om jag lyckas skriva lite också, eller om jag fortsätter läsa i mitt (och min kompis ofc) rollspel, som har över 1000 sidor, herregud. Jag och den andra som jag rollspelar med har blivit sjukt bra kompisar, och jag hoppas att vi kan träffas på riktigt också.

Snart är det Halloween också, vad ska ni klä ut er till? (That akward moment när man faktiskt tror att någon kommer svara på det... xD) Själv vet jag inte än, ´jag vet inte ens om vi kommer fira halloween, för jag har typ aldrig varit hos mamma innan.

Men nu behöver jag gå och skära upp en pumpa, see ya'

Likes

Comments

Det finns inte ord för hur trött jag är, haha.
Min syster väckte mig genom att ha Svampbob Fyrkant på högsta volym, samt att kolla på YouTube videos, utan hörlurar.
Så jag fick gå upp från min underbara säng, för att säga åt henne att använda hörlurar (observera att klockan var typ sju, halv åtta). Och nu kan jag inte somna om. Tack syster, verkligen, tack.

Jag funderar faktiskt ganska allvarligt på att gå upp och göra frukost, för jag är jättehungrig...
Och efter det tänkte jag sminka mig, men jag kom på att jag har dans idag xD
Är förresten jätteglad över att få dansa igen, då jag inte har fått göra det eftersom att jag har opererat bort någonting på mitt knä, och jag fick inte svettas, mycket, på två veckor. Planen var att jag skulle kolla på, men samma vecka som jag tog bort den hade jag så ont, och veckan efter (alltså förra veckan) så gick den nya One Direction filmen på bio, och mina kompisar sa att den inte skulle komma ut på DVD (det ska den, ni kan pusta ut), och då var jag ju tvungen att se den, även om tiden var på dansen. Jag skulle ändå inte riktigt kunna göra något på dansen iallafall, men nu är jag jätteglad för att få vara tillbaka, plus att en på dansen sa till min mamma@ att dom saknade mig. Jag älskar min dansgrupp! ❤️

Men det var nog allt för tillfället, såatteh, se ya'

Likes

Comments

Haai!~

Idag är det söndag och det ända jag har gjort är att vara almänt osocial xD Jag har också lyssnat på en bok, Du äger av Mia Törnblom. Gått runt (aka legat i soffan) under fyra timmar och bara lyssnat på den boken, så sjukt bra! Den handlar om hur man kan bygga upp sin självkänsla, och barn som har mått/mår dåligt berättar om deras histora.

Ska bort på tisdag, men jag vet inte om jag ska slippa skolan.. Well, well, önska mig lycka till! :D

Likes

Comments

Nämen, tjena

Idag borde jag göra en läxa. Vi ska läsa en text och kunna den utantill, till tisdag. Men eftrsom att internet finns, och böcker finns går det inte så bra.. Och jag måste läsa ut TFIOS på fem dagar, och jag har knappt börjat. Så går det om man anmäler sig till saker och inte förbereder sig i tid..

Nej, nu ska jag nog ta tag i min läxa, see you later ❤

Likes

Comments

Halluu!!

Just nu sitter jag i min säng, med min dator och kollar på Harry Potter istället för idol. Har fortfarnde inte släppt att dom bytte tillbaka från X Factor, eller nåt. Jag har iallafall inte kollat på idol sen X Factor la ner, så ja.. Är ju lite av en badass, så det gör ju inget.

Alltså, jag vet inte mer vad jag ska skriva, mitt liv är så sjukt ointressant xD

Men det är allt för just nu, så nu ska jag fortsätta kolla på filmen, Hejdåå..

Likes

Comments