Ville bara säga att jag valt att skaffa en egen blogg nouw.com/isabelleemelia så kika in där! Hoppas ni läsare fortsätter läsa min blogg då även fast jag är ensam bloggare nu då! KRAM!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

For him

Svårt att hitta julklappar till pojkvännen? Pappa? Bror etc? Slängde ihop lite smått och gott som passar perfekt att ge bort i julklapp.

Likes

Comments

Bra outfit bilder i storm? Njaa.. Tågen slutade gå från Slussen så fick gå till södra efter skolan, bland det värsta jag gjort eftersom det är stört kallt men kom hem tillslut. Hade tänkt att få dom sista läxorna gjorda nu innan jullovet som är om cirkus en vecka, känns som en paus behövs nu!

Likes

Comments

Fått frågor i tidigare inlägg om min gröna jacka om vart den är ifrån osv. Den är ifrån Zara och är köpt när jag var i London, kan inte säga annat än att jag totalt älskar den och tycker det är grymt snyggt med en färgklick nu när det är grått och kallt!

Likes

Comments
Hur snygg är inte triangls nya bikinis? Blev sjukt glad när jag såg deras nya kollektion ur snygga! Beställde därför hem en idag jag är super nöjd med min tidigare bikini från Triangl och det är en säkert måste till beachen!Här är en länk till deras sida! 

http://international.triangl.com

Likes

Comments

Åkte till Götgatan direkt efter skolan en snabbis för att köpa en halsduk lite spontant. Hade tänkt att köpa en i kashmir från HM men såklart var den helt slut och nya hade dom ej fått in, så vi gick till Gina Tricot där jag hitta en rosa super fin och hur skön. Hittade även en jacka som jag bara behövde köpa eftersom jag blev helt kär, dock kanske den inte är den varmaste men snygg var den!

Likes

Comments

Sova tills jag vaknar, pluggat någon timme, duscha och sen iväg. Första lektionen började klockan 15.00, som också är den första. Tanken är att plugga efter så det kändes lite onödigt med en lektion såhär sent, men frukost med Olivia kan man inte klaga på!
Likes

Comments

Snart, eller t.o.m. nu är det dags att sätta igång med julklappsshoppingen. Måste säga att jag älskar att handla julklappar till andra, det är så kul att ge bort presenter men att få är nog lite lite roligare enligt mig, hehe! Här är några tips för julklappar till HENNE som jag själv vill ha men en del som jag också redan har och som är grymma. TIPS TIPS TIPS
Gift for her

Gift for her by isabelle-winborg featuring apple home decor

Likes

Comments

Okej, jag ska vara ärlig.. Jag har aldrig varit en pluggtyp, jag har alltid tyckt att det varit tråkigt och när jag tycker något är svårt ger jag upp. Jag tror inte heller att jag är den ända som blir distraherad av dator, musik, insta (haha) etc. och skjuter upp allt till sista stund. Som person sätter jag väldigt mycket press på mig själv och jag ställer väldigt höga krav så jag känner mig ofta väldigt stressad och det känner jag nu speciellt i gymnasiet, vilket inte är bra för någon. 

Nu när jag började i gymnasiet bestämde jag mig för att verkligen ta ansvar för mina studier och ta mer ansvar, plugga och tycka saker är roligare. Jag tänkte ge er några tips som hjälpt mig genom snart den första terminen i ettan på gymnasiet:

Planera- Köp en almanacka och skriv upp alla läxor som du får så att du har koll när dom ska lämnas in, redovisas eller vara klara

Prioritera- Jag prioriterar alltid de största och viktigaste läxorna först eftersom det är oftast dom läxor som ditt betyg hänger på, alltså att det är de läxor som spelar stor roll

Köp fina böcker + färgglada pennor: Jag tycker att det är extra roligt att skriva uppsatser när jag skriver dom i ett fint block. Haha, visst det kan låta lite halvt töntigt men jag är faktiskt seriös, det är mycket roligare + att skriva med färglada, fina pennor är ännu bättre. Tror att de flesta av mina anteckningar är i rosa, lila, röd etc.

Plugga med någon som kan: Ja, som jag skrev är jag en person som slutar göra en läxa eller uppgift när jag inte förstår något, därför kan det vara bra att plugga t.ex. matte med någon som kan matte och är bra på det.

Vet ej om detta har hjälpt er något men det har verkligen hjälpt mig mycket när jag ordning på saker. 

Likes

Comments