Så galet lycklig man är just nu, fick reda på att man kommit med i teamprospectsbodyfight!!!:D

Nu är motivationen ännu högre och man har mer go i sig!!!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Shit allt verkar helt gå åt rätt håll detta året, inte bara med träningen utan även det privata.
Har kämpat för en tjej jag tyckt om och nu efter 5 månader så går det åt rätt håll, anar inte hur nära man har varit på att ge upp och bara skita i det, men skam den som ger sig :D

Träningen blir bara bättre och bättre, efter lite omstrukturering med kosten och sånt så blir träningen bara bättre och bättre!
Körde bröst och mage igår och satan vilket tryck där va under hela passet, nu käkar jag frukost, vilket oftast består av 3 portioner havregrynsgröt. I gröten blandar jag ner en skopa av min gainer, 100 jordnötssmör och sen lyte sylt på de. Låter säkert jätte äckligt men är hur gått som helst!

Laddar för ett pass rygg och axlar i eftermiddag!!

Om ni vill se fler bilder osv så följ Crawlern på instagram, är lite mer aktiv där!

Likes

Comments

Då har det gått ett tag sen man skrev här, varit dålig på de men jobbar på att bli bättre.

Träningen går på som den ska, blir bara starkare för varje dag som går och det gillar jag!

Här kommer lite bilder på hur det har gått än så länge denna månaden :)

ska även gå in på vad jag äter osv lite senare så det kanske kan hjälpa folk som har det precis så som jag hade det innan. Att kunna äta vad som helst men att ingenting händer, riktigt drygt när man vill lägga på sig några kilon...Likes

Comments

Hej alla!

Då var man här nu, har alltid velat starta en blogg men aldrig direkt vågat ta de steget men för att lyckas med min dröm så känner jag att jag måste göra detta nu. Annars kommer jag inte komma någonstans!

Hela min resa började för ungefär 1 år sedan, då var man 193 cm lång och vägde ynka 64 kg. Som ni själva kan se på den översta bilden så såg det inte alls bra ut, jag var hur lat som helt och gjorde inget om dagarna mer än att sitta framför datorn och äta massa skit.

I skrivande stund är jag fortfarande 193 cm lång, men nu väger jag 77 kg. Jag är sjukt stolt över mig själv med vad jag lyckats åstadkomma på 1 år, men sen samtidigt är jag besviken då jag hade som mål att komma upp till 80 kg innan detta året började.

Under detta år så har jag 2 mål och de är följande:

1: ta mig upp på 80 kg och stanna där ett tag för att förbereda kroppen på mål nummer 2!

2: att lyckas ta mig upp hela vägen till 90 kg, för att sedan börja planera ordentligt hur jag ska ta mig till väga och kunna lyckas med min dröm!


Denna dröm jag pratar om är att kunna lyckas inom Fitness världen, det är en stor dröm och det är en lång väg kvar men jag kommer inte att ge upp. Jag ska lyckas!!


Ta hand om er allesammans!

På återseende 

Likes

Comments