Lite bloggande här idag:S har inte skrivit något här på ett tag då jag ahr en annan blogg som jag skriver mina tankar och vad som händer i mitt liv.. så det kommer inte att skrivas så mycket här..

Ja då e det onsdag idag och jag ska på. borde igentligen sova men kan inte. har så mycket att tänka på just nu..

känns inte som ja kan skriva så mycket mer här då det finns folk som inte vill ha med mig och göra och tvärt om men ändå ska dom absolut läsa mina bloggar osv.. men skriver inget.. tycker det e lite barnsligt att hålla på så.

Nä dax att sova lite..

Kramizzar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

JAG FATTAR NTE VARFÖR DOM SOM INTE VILL HA NÅGOT MED MIG OCH GÖRA OCH SOM JAG INTE VILL HA NÅTT ATT GÖRA MED  HELLER SPRINGER IN PÅ MINA SIDOR OCH KOLLAR UPP MIG... TRODDE DET VAR ÖMSESIDIGT ATT VI SKULLE HÅLLA OSS BORTA FRÅN VARANDRA.. SPRING INTE BARA IN UTAN SKRIV NÅGOT TREVLIG ISTÄLLET OM NI VILL ATT ALLT SKA LÄGGAS BAKOM OSS ISTÄLLET. DET E BÄTTRE ÄN ATT SPRINGA IN UTAN ATT SKRIVA NÅTT ALLS...

 

OCH TILL ER ANDRA OCH MINA UNDERBARA  VÄNNER: HA EN FORTSATT TREVLIG DAG...

KRAMIZZAR

Likes

Comments

Solen skiner men det blåser.. har en sån kramp i mage idag.. Kom i säng sent inatt och låg vaken en bra stundeftersom jag inte kunde sov trots att jag var trött.. Det beror väl på alla takarna som snurrdei mitt huvud igår och inatt..
Vad som händer idag vet jag inte.. känner mig rastlös och mår inte alls bra just nu..
Vad jag längtar efter denhärliga sommar värmen så jag kan åk till stranden och sola.. blir viseligen bara jag nu efter allt som hän.. men det var bäst så här.. Jag vänjer mig nog så småning om.. Vet att jag ska till liseberg med även där blir det bara jag :S det blir säkert kul ändå..
Senvet jag inte alls vad som händer i sommar mer än att jag ska upp till magnus och lenas land i skepplanda och grilla.. se vet jag inte hur det blir med malung med mera..

 

ska i alla fall fortsätta sticka på min filt en stund ikväll..
får ta det lugnt nu när jag är så yr och eftersom jag börja på ViCan på måndag.. Tisdagen kommer att vara ett rent helvete för mig vet att jag kommer att må skit dåligt den dagen då det e 3 årsen i ena son dog.. vet int hur jag ska klar den dagen.. jag måste vara i götet den dagen eftersom ja ska vara på ViCan på onsdag igen.Jag är ledig på tisdag pga omsändgheterna.. men vet inte hur jag ska klara den dagen..

Likes

Comments

SITTER HEMMA OCH VÄNTAR PÅ ATT MIN ÄLSKLING SKA KOMMA HEM.. MÅR INTE SÅ BRA SÅ MIN ÄLSKLING GICK UT FÖR ATT KÖPA LITE GODIS OCH HANDLA TILL MIDDAGEN:-) SKA BLI ÖVERASKAD IDAG.. VAD GA HAN ÄR MIN ÄLSKLING... SKA NER TILL GÖTEBORG IMORGON EN SVÄNG KANSKE OCH HÄLSA PÅ MIN FAMILJ OCH VÄNNER...FÅR SE OM JAG ORKAR.. SEN SÅ KOM MIN ÄLSKLING HEM MED EN BUKETT MED STORA RÖDA JÄTTE FINA ROSOR:-) SÅ GULLIGT GJORT.. HAN E HELT UNDERBAR OCH SÅÅÅ ROMANTISK MIN ÄLSKADE FÄSTMAN:-) NU ÄR HAN PÅ VÄG HEM FICK PRECIS ETT MESS FRÅN HAN:-) HAR ALDRIG KÄNNT SOM JAG KÄNNER NU NÄR JAG ÄR MED HONOM.. JAG HAR ALDRIG VART SÅ KÄR ELLER HAFT SÅDANNA STARKA KÄNSLOR SOM JAG HAR FÖR MIN FÄSTMAN:-)

NÄ DAX ATT HOPPA IN I DUSCHEN OCH DUSCHA INNAN ÄLSKLINGEN KOMMER HEM OCH BÖRJAR MED MATEN.. VI SKA EVENTUELLT PÅ BIO IKVÄLL MED:-) SKOJ!!

 

HA DET GOTT ALLA

 

KRAM KATTA

Likes

Comments

OJ OJ OJ.. FICK EN FRÅGA IDAG OM JAG VILLE FÖRLOVA MIG MED MIN UNDERBARA ÄLSKLING... SJÄLVKLART ÄR SVARET JAAAA!!!

HAN VILL ATT VI SKA BILDA EN EGEN OCH LYCKLIG FAMILJ:D

SÅ VI SKA EVENTUELLT FLYTTA TILL STOCKHOLM NU.JAG OCH MIN SON. MEN VET INTE OM JAG VILL FLYTTA DIT EFTERSOM JAG HAR MIN FAMILJ OCH GRAVEN DÄR MIN ANDRA SON LIGGER HÄR.. VIST DET GÅR ATT PENDLA MELLAN GBG OCH STHLM SÅ DET LÖSER SIG.. SÅ DET E NÅGOT JAG FÅR TÄNKA MYCKET PÅ OM FLYTTEN DIT ELLER OM HAN SKA FLYTTA HIT.. SEN SKA JAG TILL NORGE ETT TAG NÄSTA ÅR MED.. OCH VARFÖR SKRIVER JAG INTE UT HÄR UTAN DET ÄR DELVIS FÖR ETT JOBB OCH SEN AV PRIVATA SJÄL SOM KOMMER ATT KOMMA FRAM SÅ SMÅNING OM OCH DÅ KOMMER NÅGRA ATT STÅ DÄR MED EN LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG PINOCKIO NÄSA VILKET KOMMER ATT BLI GRYMT SKOJ:D

NÄ SKA SOVA NU. SKA JU RINGA MIN UNDERBARA ÄLSKLING TIDIGT MED SÅ DÅ MÅSTE JAG VARA UT VILAD SÅ JAG INTE SITTER OCH JÄSPAR HONOM I ÖRAT. HIHI DET GÅR JU INTE..

 

SÅ GOD NATT OCH SOV GOTT ALLA HÄRLIGA ÄRLIGA KILLAR OCH TJEJER SOM VÅGAR STÅ FÖR ERA HANDLINGAR!!!

KRAM KATTA

Likes

Comments

ÄR HEMMA EFTER EN TOPPEN KVÄLL I ÖREBRO.. JÄTTE SKOJ VAR DET I LÖRDAGS OCH ETT BRA TILLFÄLLE ATT KOPPLA AV OCH KOPPLADE AV GJORDE JAG VERKLIGEN..

NÄ NU SKA JAG RINGA UPP MIN UNDERBARA DARLING:D

SAKNAR HANS UNDERBARA HÄRLIGA RÖST:D HAN HAR RINGT MIG MEN SKULLE IVÄG OCH HANDLA:D SÅ NU SKA JAG GÅ OCH HANDLA OCH RINGA MIN ÄLSKLIG PÅ VÄGEN..

HA DET GOTT ALLA GOA MÄNNISKOR SOM VÅGAR STÅ FÖR SITT HANDLANDE OCH VÅGAR VISA SIG..

 

KRAM KATTA

Likes

Comments

hade verkligen skoj igår!! men nu är man hemma igen!! var skönt att komma bort från denna staden lite.. sen blir det en lugn nyår hemma!!vilket kommer att vara jätte skönt!!

ska slänga i min favorit cd i cd-spelaren och lyssna på musik en stund nu..

 

ha det gott alla!!
 

Love//katta

Likes

Comments

ÄNTLIGEN ÄR DET DEN 27 DECEMBER OCH DAX FÖR ÖREBRO!!

SKA UPP OCH HÄLSA PÅ ETT PAR KOMPISAR OCH OM LITE ÖVER EN MÅNAD SKA JAG TILL NORGE PÅ JOBB:)

Likes

Comments

TACK TILL VÄRLDENS GOASTE KILLE!!!

DU ÄR ALLT FÖR MIG.. DU ÖVERBEVISADE MIG NÄR JAG TRODDE ATT DET BARA FANNS OTROGNA,LÖGNARE, KILLAR SOM ANVÄNDER TJEJER SOM LEKSAKER NÄR DOM HAR TRÖTTNAT PÅ SIN TJEJ..

DINA GRÖNA ÖGON GÖR MIG SVAG.. ÄLSKAR DIG SÅÅÅ!!

DIN UNDERBART VARMA HÄRLIGA FAMN. DITT CHARMIGA UNDERBARA LEENDE..JA HELA DIG.. DU E DET BÄSTA SOM KUNDE HÄNDA MIG!!

NU HAR JAG ÄNTLIGEN HITTAT MIN DRÖM PRINS MED DOM UNDERBARASTE GRÖNA ÖGON SOM FINNS OCH INGEN ELLER INGET KAN SKILJA OSS ÅT..

SKRIVER INTE UT NÅGOT NAMN PÅ DENNA UNDERBARA KILLE ÄNNU PGA AV DET FINNS FOLK HÄR SÅ SOM KOMMER FÖRSÖKA SABBA MELLAN MIG OCH HAN.. DOM KAN FÖRSÖKA MEN DET KOMMER ALDRIG ATT LYCKAS..

SÅ NU FÅR MINA BARN EN SUPER BRA PAPPA SOM ÄLSKAR DOM VILKORLÖST. TROTTS ATT DET INTE E HANS BIOLOGISKA BARN.. MEN HAN TAR ÅT SIG DOM SOM SINA EGENA.. HAN ÄR EN SÅN PAPPA SOM JAG ÖNSKAR MINA BARN.. HAN ÄR HELLRE HEMMA ÄN ATT VARA UTE MED POLARNA OCH SUPA OCH ÄR HELLRE HEMMA ÄN ATT VARA UTE MED MASSA BRUDAR OCH SUPA OCH HOPPA RUNT.. NÄ HAN PRIORITERAR MIG OCH BARNEN..

HAN ÄR EN SUPER PAPPA SOM SÄTTER BARNEN I FÖRSTA HAND.. DET ÄR SÅ DET SKA VARA.. DET ÄR SÅ SJUK UNDERBART OCH GULLIGT ATT HAN SÄGER MINA BARN TROTTS ATT HAN INTE ÄR BIOLOGISKA PAPPAN.. DET ÄR SÅ SKÖNT MED SÅNNA KILLAR.. OCH DET KÄNNS SÅ BRA ATT BLI ÖVERBEVISAD PÅ ATT ALLA KILLAR INTE E FALSKA OTROGNA SVIN:D

TACK FÖR ATT DU FINNS MIN UNDERBARA ÄLSKLING.. TACK FÖR ATT DU KOM IN I MITT LIV JUST NÄR DET VAR SÅ TUNGT.. DU E MIN EGEN ÄNGEL DU ÄR LJUSET I MITT LIV.. ÄLSKAR DIG OCH MIN SON ÖVER ALLT ANNAT PÅ JORDEN..

HAR ALDRIG KÄNT SÅ STARKT SOM JAG GÖR FÖR DIG:) DU GÖR MIG LYCKLIG OCH ALLT HAR FALLIT PÅ RÄTT PLATS OCH NU HAR JAG HITTAT DEN RÄTTA SOM JAG VILL LEVA RESTEN AV MITT LIV MED..

 

 

LOVE KATTA

Likes

Comments