C.S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Trevlig 3:e december!

dock önskar jag att det var september

tänka sig en soligt varm höst dag

eller week-end i Prag.

Nej men julen kan vara bra

men jag sommaren fördra.

tack o hej det va' allt för mej


Likes

Comments

om jag fick drömma om julklappar skulle jag säga det skulle vara detta (allt är ganska dyrt så jag drömmer lite bara) ^^

Allt från FENTY x PUMA är så snyggt men det är så dyrt :(

Levis jeans VINTAGE flare är mina ultimata drömjeans.

Le Specs solbrillor är så tidslösa och matchar med allt!

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här så nu jävlar blir det drag igen! Jag tänkte göra lite jul-inspirerade inlägg, typ som: vad man kan ge bort, tankar om jul m.m.

Likes

Comments

Så himla skönt att kunna ta det lugnt, inte ha några läxor och göra något man tycker om! Jag gillar att rita får dock inte så mycket tid över till det. Detta ritade jag idag; Kehlani (😍) och Sandy från Grease!

Likes

Comments

Sitter på tuben och ska möta upp en vän och vi ska tillsammans gå till Sergels torg där det är en manifestation om hashtagen #metoo
Tycker denna hashtag är så jävla bra äntligen så kanske vissa killar fattar att inprincip varje tjej blivit sexuellt trakasserad och att det är de som måste ta ansvar! Håll era händer i styr förfan. Jaja mer om detta senare.

Likes

Comments

Just nu så vill jag bara slita av mitt hår, så trött är jag på det. Tycker det är grymt snyggt med kort, volymigt hår! Känns som att de flesta klipper kort nu. Har haft kort förut och tycker inte att jag passar i det, alla passar ju i olika. Men tycker fortfarande det är sjukt snyggt!!

Likes

Comments

Allt hittar ni från asos.
Alltså jag älskar örhängen!! Gör så mycket till en outfit med något stort (elr litet) snyggt örhänge! Är särskilt inne på stjärnörhängen, hur snyggt?

Likes

Comments

Likes

Comments