GLÖM INTE ATT DETTA INLÄGG ÄR IFRÅN NÄR VI CAR PÅ LISSEBERG!!!!!!

Tjenare Johan här och igår hade vi skolavslutning. Vi var i gamla idrottshallen för i den vi brukar ha i gör dom golv i. Det var jättevarmt inne i hallen. Vår klass van hela friluftsdagen överlägset, vi vann med typ 6 poäng. Ida i min klass tog hem fyra guld. Vi åkte ju till Liseberg också. Kunde inte ta några foton för att jag låste in min mobil i ett skåp. Jag åkte tyvärr inte helix som jag hade tänkt, för att i början så åkte vi lisebergsbanan och Colorado och sånt. Sen gick vi in i spökhuset som var hemskt. Jag är as lättskrämd. Jag fick gå på slutet så han i början sa att

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenare Johan här. Jag vet inte vad jag ska lägga upp. På senaste har jag vart ganska inaktiv för jag inte har haft något att skriva om. Har köpt MW2 så det skulle jag kunna skriva om.

Är just nu i level 20. Får runt kills 23 ,assist 4 ,deaths 17. Inte bästa statsen men ganska bra för att spelat battlefield. Tycker det är roligare än battlefield för att banorna är mindre och att det inte fuckar typ 24/7. Emma har ju köpt en ny dator och kör mycket battlefield 4. Tror att hon är i level 7 nu.

Ha det gött // JOHAN

Likes

Comments

Tjenare Johan här och nu är jag tillbaka från DH och har sovit ut. Kunde tyvärr inte ta så många bilder glömde det och att min mamma hade min mobil för hon ville ha internet till sin ipad. Dreamhack var grymt och större än jag trodde. Spelade mycket första dagen och sov typ bara tre timmar. Andra dagen sov jag typ 7 och sista 4 timmar. Direkt när vi kom hem så somnade jag och sov i 7 timmar. Gjorde av med typ 1500 kroner på bara mat😜 

Vi satt i B-Hallen. Den var as bra, för den hade lagom musik och vi satt så vi såg big screenen emellan skärmarna. Vi hade ett stort fönster ovanför oss så det blev inte jättemörkt som var bra för då fick man inte ont i ögonen på natten när man spelade. 

Vi fick också träffa alla ifrån splay gaming och stamsite. Så har nu alla autografer från dom. Splay gaming filmade in ett avsnitt till noobsters och dom filmade en kille som satt raden framför oss så vi fick se dom "in action". Var en bra "vecka" och jag gick ut och badade i vättern två gånge. Men ha det bra kommer bilder i ett separat inlägg som jag gör via mobilden //Johan

Likes

Comments

Asså idag åker vi!!
Jag e as trött för klockan e typ halv nio men jag vaknade 8 typ, vi har packat och gjort allt sånt så de e ba o äta o sätta sig ibilen.
ser kommer ta ungefär 4 timmar att åka dit så mobilen e laddad och Spotify kommer vara min vän hela vägen!
Nu ligger jag i sängen och hör hur mamma o pappa diskuterar hur dom ska packa allt, för de e rätt mycket som ska med och vår bil e inte direkt stor, så vi har lite problem ^^

Jag köpte även en ny dator i går och ja e nöjd över den, köpte även ett par hörlurar och så köpte vi 2 stolar att sitta i då:)
Men idag måste vi köpa nätverks kablar för de glömde vi igår!
Men nu måste jag gå upp!!
Hörs!
Kommer Komma film om varje dag där och resan dit!:) //Emma
Likes

Comments

Gick tydligen inte att skriva på ipaden och den ya redigera inlägg och ladda upp bilden från mobilen. Så här är bilderna!//JohanLikes

Comments

Tjenare Johan här. Har nu kommit hem och ätit och skriver detta från ipaden i sängen. Golfen var rolig men jag viste inte att det var friträning så ingen tränare var där. Men enkompis Hannes var där så vi spelade. Vi åkte typ hem vid halv nio tiden och sen handla vi och åt. Så det är därför som detta inlägget kommer lite sent. Tog lite bilder som jag tyckte blev coola.

Fick ett meddelande av nattstad att jag kunde börja tjäna pengar men då måste man vara 16 år. Köpte premium 45 dagar idag så har nu tagit bort att det ska vara reklam överallt. Har ju inte bloggen för att tjäna pengar vill ju bara ha lunch dela med mig vad jag gör i vardan. 

Dreamhack är ju på lördag så vi ska köpa internetkablar och stolar och massa godis  o dricka. Kommer bli as roligt. Jag har ingen som sitter bredvid mig så det är mycket plats att ha dricker på tillexempel. 

Ska ju till Liseberg efter skolavslutningen så kommer behöva ha ett bandage runt foten därför som att jag ramlade med cykeln. Men ha det bra//JOHAN😜

Likes

Comments

Tjenare Jihsn här. Jag går i golf och vi börjar klockan halv sju. Så kan antagligen ta lite bilder då.

Har ni hört att GTA V sla komma ut till ps4 och xbox one PLUS PC. Vet inte om jag kommer köpa det men gtafiken ser awesome ut. Vet inte häller hur mycket det kommer kosta och när det kommer ut. fattar inte att det ksn ta så långt tid att göra det till datorn för hsr ju snart gått ett år sen GTA kom ut till dom "äldre" konsolerna. Fattar ju att det kan ta lite tid att göra dom till datorn. Kan ju också vara att dom vill släppa alla tre samtidigt så att det inte blir en massa utsläppnings datum.

Ska äta nu så åtee kommer till kvällen//Johan

Likes

Comments

  • Tjenare Johan här igen och förlåt för att jag inte skrev något igår typ. va med en kompis och somnade framför datorn och senframför tv:n.

  • Imorgon är det SKOLAVSLUTNING jäklar vad jag längtar. 45 minuter efter vi slutat skolan å ska vi till Liseberg och då ska jag åka HELIX har jag bestämt. Kommer bli sjukt jäkla kul. Vill se mina betyg och se om jag fått någon frånvaro. antagligen en del för att dom inte kollar den jä#lar telefonen. Jag får typ alltid sms när vi ringt och sagt, till exempel att jag skulle på undersökning i Göteborg. Fattar inte hur svårt det kan vara att kolla i en telefon eller på mejlen.

  • Hoppas jag köper fiddyn imorgon också. Längtar nu till DH. Kommer bli fett. Kommer antagligen idag att köpa Watch dogs. Ser helt awesome ut i grafik fast inte inuti bilarna. Ska köpa det till datorn i så fall. Badade igår också med Emma PS: Hoppas hon kanske kan lägga in ett inlägg idag. 

  • Men ha det gött//Johan😃

Likes

Comments

Tjenare Johan här och jag har just slutat skolan. Vi hade en klassdag idag. Vi var nere vid volleybollsplanen och spelade handboll, volleyboll och amerikansk fotboll. Många badade och jag ångra att jag inte tog med mig badkläder och min mobil. Så har inga foton som är synd. Vi träffade Dats pappa  och morbror som fiskade makrill. Dom hade fått runt 50 stycken på bara tre timmar. Jag cyklade idag med Jac och Dat till skolan och typ efter två minuter så ramlade jag. Jag fastnade med ena trampan i en liten betongmur så jag inte fick någon fart och då ramlade jag bara rakt ner. Det så ut som om jag somnade sa Dat. Så jag har haft ont nästan hela dan, men jag sköljde av benet som fick ett rejält skrapsår i saltvattnet. Så det är vad som hänt idag kanske ska ta en cykeltur och då kan jag ta lite bilder!!

Ha det bra//Johan😄

Likes

Comments