Gaver, Make it

Nå har jeg fått laget meg en nøkkelring. Syntes det var skikkelig korslig når jeg skrev MAMMA på den. For jeg er jo faktisk mamma til en fantastisk flott gutt på 6 mnd. Så jeg kjente dette varma hjerte mitt veldig mye og kunne ha det ordet med meg hele tiden.

Og det som også er veldig flott med å lage sånne nøkkelringer, er jo at man kan også bruke det som en gave ide.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Oppskrifter

I dag laget jeg hjemmelaga muffins. Jeg hadde ikke bakepulver med det gikk så fint for det. Smakte veldig godt.

Oppskrift:

100g smeltet smør

100g hvetemel

100g sukker

2 egg

Smelt smørret, ha oppi eggene og sukkeret og pisk sammen. Pisk inn hvetemelet, og ha oppi de smakstilsetningene som du vil ha.

I disse muffinsene brukte jeg en vaniljestang og mørke sjokoladedråper.


Sett ovnen på 180 grader og stek i 10-15 min ( 15 min hos meg)

Likes

Comments

Til Barn
Nå så har jeg endelig fått enda flere ting i posten. Venter på en hel haug til også. Men i dag så fikk jeg perlene til smokkelenker og rangler som jeg skal lage til lillegutt, mangler bare de klipsa jeg bestilte, så blir det full rulle.

Likes

Comments

Bullet Journal, Side ideer Bojo

Siden denne uka snart er over, så bestemte jeg meg for å lage ukeoppsettet for neste uke, så da er den klar til avgang

Så sånn ser min planlegger ut for neste uke. Jeg fikk plass til hele uken på en side og er veldig fornøyd med dette oppsettet. Så jeg trur jeg kommer til å bruke den for uka etter også.

Her så kan dere se at jeg limte inn litt farge ark på Juni tittelen. Jeg klarte selvfølgelig å skrive januar i en skrift som jeg var veldig fornøyd med. Men det vart jo helt feil. Så da måtte vi improvisere litt, og tok litt farget ark og limte inn.

Likes

Comments

Bullet Journal, Side ideer Bojo, Min Bojo

I går kveld fikk jeg endelig begynt på min etterlengtede Bullet Journal. Jeg holdt på i flere timer og storkoste meg. Jeg begynte å kladde en del med gråblyant først, fordi er ikke bare bare å gjøre feil med pen.

Det første jeg startet med var å lage en "Key" side for å gjøre merking mye bedre. Jeg veit det står både på engelsk og norsk der. Jeg er en sånn type som er veldig glad i å bruke engelske ord :P

Så lagde jeg en "Index" side for å markere hva som er på hver side. Husk å notere ned side tall. Denne indeksen gjør det mye lettere å finne frem i boka.

Så startet jeg med en "Future Log". Her lagde jeg en kalender for resten av året. og på andre siden har jeg laget notatfelt for vært av dem. Her kan man skrive inn kort om hva som skjer i de mnd. Så når du skal sette opp måneden eller ukene kan man titte her for å huske hva man må putte inn.

Tro meg alle kommer nok til å gjøre feil. og det er måten du retter det opp som teller. Siden med kalenderen i bommet jeg skikkelig på første gangen, så det ente opp med å lime de to første sidene sammen og starte på nytt. Det er et tips som funker ihvertfall.

Likes

Comments

Annet Bojo, Bullet Journal, Min Bojo

Endelig kom den etter lengtende boka mi! Jeg fikk den i posten i dag, og er storfornøyd! Dette er boken som jeg skal bruke som min Bojo ( Bullet Journal / punktjournal ). Så jeg veit hva jeg kommer til å gjøre i kveld ihvertfall :D


Nå er jeg kanskje litt rar, men den luktet så utrolig godt! Ordentlig ny bok lukt. Gleder meg så mye til å sette i gang. Kommer til å legge ut masse fra min Bojo her på bloggen. Bullet Journalen min har fått en egen rute her oppe i meny linja, så sjekk det ut!

Likes

Comments