Fick fram den här stolen med Betty Boop på facebook, 2år sen jag gjorde den. Började då kolla igenom mina andra bilder & fick sån lust till att måla och slipa och pyssla.... Vet bara inte än vad det ska bli, brukar oftast bara göra till födelsedagar, julklappar och om nån beställer.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kollade på Biggest loser i måndags, då gjorde de Burpees, så många de klarade på 2 minuter. Jag testade själv igår, va helt slut efter 1 minut 😂 men klarade iaf 22 st på 1 min. Så nu har jag nåt att slå...

Idag fick jag för mig att jag skulle springa 1mil, inte ofta dessa infall kommer, så lika bra att agera direkt 😉 va helt slut efter 3km, luften tar slut... men jag kom runt iaf på 1timme och 3 minuter. NÖJD med det ja 👍🏻 och att jag överlevde.

Skulle sen cykla hem 2km, va lika jobbigt som att springa det. Motvind och punka är inte att leka med

Nu har golven torkats, den här årstiden, ser det ut som ett mindre jordskred dragit förbi varje dag. Med två grisbjörnar som hellre tar vägen rakt i gyttjan istället för runt är det väl inte så konstigt!

Likes

Comments

Igår beställde jag hundmat från Tuggmästaren & idag på fm svängde en paketbil upp och levererade två paket med hundmat 👍🏻 fantastiskt bra service, där blir det fler köp....

Himla smidigt det där att få det levererat ända fram till dörren, har skickat efter på Arken zoo, leveranstiden där är 1-3 dagar & brukar oftast komma inom de dagarna.

Skickade engång efter på Granngården, där strulade det däremot väldans mycket och slutade med att leverans uteblev och paketet låg 8mil härifrån, som jag redan betalt för. Så granngården kommer jag inte skicka efter ifrån, men butikshandla där gör jag gärna 👍🏻

Likes

Comments

Har alltid gillat att pyssla, även om slöjd och bild i skolan aldrig var mina favoritämnen. Antagligen för att man där alltid var tvungen att göra det läraren sa, är mer en sån som är mest kreativ om hjärnan får arbeta själv utan massa mallar om hur saker SKA se ut.

Här lite av sånt jag pysslar med 😊

Likes

Comments

Mollie är vår promenad/bus/spring kompis, är 7år och Jackrussel, född i Östhammar

Mollie är en riktig duracellkanin som aldrig blir trött, oavsett hur långt man går.

Brukar få följa med mig när jag ska ut å springa, är en bra hare när man tappar orken.


Likes

Comments

Signe född 18 oktober 2015 i Kristianstad, eftersom jag bor i uppland och Signe fanns i skåne, blev hämtningen ett litet problem. Men tillslut vart det så att uppfödaren fått fler köpare här uppe, så hon tog tåget upp till Stockholm. Så mitt i julruschen, 21 december, skulle jag in till centralstationen i Stockholm. Som tur var ställde min storasyster upp som chaufför.

Lyckan när jag fick henne i min famn och lyckan att sen ta oss ifrån Stockholm ut i skogen igen.

Signe är en mycket livlig Newfoundland, motsatsen till Alice, men unghund fortfarande och under upplärning.

Även en otrolig gosvovve som aldrig skulle va dum mot nån.

Men älskar att jaga katter och annat kul som rör på sig

Likes

Comments

Alice född den 18 mars 2010 i Söderköping. Hämtade hem henne i juni, hade egentligen tingat en annan valp. Men när vi kom för att hämta den, så var det Alice som kom fram först. Så hon VALDE mig och så fick det bli.

När Alice var 4månader så upptäcktes det att hon hade patella luxation, hon saknade knäskål på ena bakbenet. På Ulltuna i Uppsala ville de avliva henne, sa att det inte fanns nån framtid för henne. Men matten vägrade ge upp henne där, så i Huddinge på djursjukhuset tog de emot henne, sa att det inte var några problem och att med bra rehab efteråt så skulle hon få ett bra liv. Så vid 6månaders ålder opererades hon, min lilla kämpe.

Simmade sen på Uppsala hundsim och fick fantastisk hjälp av hundinstruktörerna där.

Alice har även foderallergi, har haft det sen 3års ålder, äter spannmålsfri hundmat och mår för tillfället utmärkt. Hon äter även Djurapotekets Seniortabletter för artrosen.


Likes

Comments