View tracker

Följde min mor på julmys igår fastän jag egentligen inte alls hade tid. Behövde verkligen julkänslan. Det var så mysigt med glögg, pepparkakor, julmusik, och även en tomte 😍 Marita delade ut julklappar, vilket var en välbehövlig fotkräm.

Idag ska har jag Aska ända in mot kvällen. Det blir mysigt med sällskap då jag ändå bara ska sitta och göra prov hela dagen. Måste få in det idag så har startat vattenkokaren och ska ta mig ett örtte med positiv energi. Får hoppas det går bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag fick Aska följa med till stallet! Otroligt nog var hon väldigt lydig och snäll hela dagen. Hästarna var mer nyfikna på henne än vad hon var på dem. På bilden luktar hon på gräset och bryr sig inte alls om hästarna.

Har kanske sagt att jag började plugga nu i november, och har även fått mitt första prov rättat som C. Är väl helt okej antar jag.

Förutom att plugga idag så ska jag också på Oriflame julmust. Vilket jag egentligen inte alls har tid med då jag har provet imorgon, men vill dricka glögg, lyssna på julmusik och få julkänsla! Får helt enkelt dricka massa kaffe och plugga extra mycket nu!

Likes

Comments

View tracker

Så vad har vi hunnit med hittills? I lördags skar vi en minipumpa och ställde ut i studentkorridoren. Otroligt nog så lever den ännu.

Idag satt jag på biblioteket och pluggade medan Stina var på seminarium. Hann med rätt mycket så förhoppningsvis är jag klar med första provet i veckan.

Påvägen tillbaka till lägenheten gick vi förbi kränku tebutik och köpte gotländskt te, och passade på att ta en fika på skafferiet. Jättemysigt café med 1700-tals tema. Beställde deras "höstlatte" som är en Caffè latte med nyponsoppa i! Konstigt nog var det otroligt gott, och så härlig miljö.

Hunnit med så mycket och klockan är inte ens tre. Får se vad resten av dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Så vi la till i hamnen klockan 00.30 inatt och somnade rätt så fort när vi kom fram. Har hunnit vara ute och gå idag men annars tagit det rätt lugnt.

Utgång ikväll känns inte så aktuellt eftersom hela Visby var ut igår. Lär alltså vara helt dött på krogen :/ Jaja någon annan gång helt enkelt! Bilden är från promenaden längst muren idag. Ska försöka ta mer bilder.

Likes

Comments

Så klockan är inte ens 3 och vi är helt slut. Laddar batterierna på Dunkin' Donuts innan vi fortsätter shoppingen. Såhär långt har jag hittat massor med saker jag vill ha men endast köpt en bok och ett bokmärke. Snål som alltid. Hmm what else. .. Ja mitt paket med saker till min cosplay kom idag. Till Piteå. Jag är i Stockholm... Suck. Behöver verkligen de sakerna så ska se om de kan skickas ner hit på något sett.

Vi har typ bestämt oss för att gå på halloween fest imorgon i Visby. Dessvärre missar vi studentfesten idag men vi är mycket mer utvilade imorgon och kan gå all in! Eftersom min dräkt inte är klar blir det väl någon sminkning.

Likes

Comments

Nu är jag officiellt vaken! Morgonkaffe och frukost check ✔

Nu inväntar jag bara Stina som landar om ungefär en och en halv timme sen bär det av mot staden.

Likes

Comments

Än en gång sitter jag på ett plan! Som jag längtat till denna dag alltså. Saknar Stina sjukt mycket och nu är det bara några timmar tills vi ses. Sovit 3 timmar ungefär så är lagom trött. Dessutom inget morgonkaffe. .. Det blir det första jag gör när jag är framme i Stockholm. Uppdaterar förhoppningsvis senare idag.

Kan tillägga att detta är första gången jag flyger helt själv, och med min flygrädsla får vi se om jag överlever.

Likes

Comments

Måste nog överväga att besöka vårdcentralen på måndag i alla fall... Kunde inte dricka te igår utan att må hemskt illa. Vilket då innebar att jag inte kunde dricka vinflaskan som jag köpt heller. Jag såg så mycket fram emot det! Har varit sugen på vin i över 2 veckor och trodde äntligen att jag skulle få dricka ett glas i alla fall.

Förutom det så åt jag och min far roquefortstek på golden dragon igår. Något glatt i alla fall, och idag så har vi släktmiddag hos mina kusiner. (Kanske vågar ta ett vinglas där...)

Vad fåordig jag är... Har inte så mycket att säga antar jag. Är nog mest grinig över magen och vinet. Får återkomma då jag har bra nyheter.

Ciao

Likes

Comments

Idag är det bara jag och Aska som soffhänger. Jag som alltid har något att göra har faktiskt ingenting just nu... Känns annorlunda men inte på ett dåligt sätt. Njuter av att bara vara och inte göra något.

Målade med vattenfärg igår men blev inga mirakel så finns inget att visa. Fridfullt var det i alla fall och höll på i många timmar!

För att inte bara sitta stilla så ska vi ut på promenad nu, sen blir det nog lunch.

Likes

Comments

Måste tagga ner med dator tid tror jag. Känns som att allt jag gör är att spela. Förutom en sjuk massa sims spelande så har jag varvat portal 1 i helgen och även spelat lite limbo. Vad har jag fått ut av det? Ja... Först och främst så finns det en tårta i Portal! And that's it. Ska nog läsa och måla lite ikväll så jag kommer bort från datorn lite, men först ska jag spela...

Likes

Comments