Måste nog överväga att besöka vårdcentralen på måndag i alla fall... Kunde inte dricka te igår utan att må hemskt illa. Vilket då innebar att jag inte kunde dricka vinflaskan som jag köpt heller. Jag såg så mycket fram emot det! Har varit sugen på vin i över 2 veckor och trodde äntligen att jag skulle få dricka ett glas i alla fall.

Förutom det så åt jag och min far roquefortstek på golden dragon igår. Något glatt i alla fall, och idag så har vi släktmiddag hos mina kusiner. (Kanske vågar ta ett vinglas där...)

Vad fåordig jag är... Har inte så mycket att säga antar jag. Är nog mest grinig över magen och vinet. Får återkomma då jag har bra nyheter.

Ciao

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det bara jag och Aska som soffhänger. Jag som alltid har något att göra har faktiskt ingenting just nu... Känns annorlunda men inte på ett dåligt sätt. Njuter av att bara vara och inte göra något.

Målade med vattenfärg igår men blev inga mirakel så finns inget att visa. Fridfullt var det i alla fall och höll på i många timmar!

För att inte bara sitta stilla så ska vi ut på promenad nu, sen blir det nog lunch.

Likes

Comments

Måste tagga ner med dator tid tror jag. Känns som att allt jag gör är att spela. Förutom en sjuk massa sims spelande så har jag varvat portal 1 i helgen och även spelat lite limbo. Vad har jag fått ut av det? Ja... Först och främst så finns det en tårta i Portal! And that's it. Ska nog läsa och måla lite ikväll så jag kommer bort från datorn lite, men först ska jag spela...

Likes

Comments

Oj vad off jag varit sista dagarna, men det står jag för. Seminariumet i Västerås var amazing! Så lärorikt och ändå riktigt kul. Det mindre roliga var väl att jag hela söndag mådde skit och min mage vände sig ut och in några gånger. Mår fortfarande inte riktigt bra... Har börjat dra slutsatsen att det nog är magkatarr. Har haft det förut så får se om omeprazol hjälper. Ska försöka sammanfatta helgen i några små bilder.

Magkatarren kan ha sitt ursprung i allt kaffe under denna helg och mina dåliga matrutiner 🙈

Likes

Comments

Kan inte sova på grund av resfeber inför imorgon. Åker med flyget 6.35 imorgon mot Stockholm och sen vidare mot Visby. blir väl runt 3 timmars sömn gissar jag...

Varit otroligt off senaste dagarna. Känns nästan som när jag inte tagit medecinen för hypoterios, men har för en gångs skull varit väldigt noga ett bra tag nu. Är ständigt kall, trött, och har absolut ingen lust att vara bland folk. Vad opassande att jag känner så dagen innan jag ska på ett väldigt stort seminarium.

Har i princip packat klart i alla fall, i sista sekunden som vanligt. En checklista bredvid sängen på saker jag inte får glömma på morgonen kanske hjälper mig att slappna av lite också.

Kanske lite rörigt inlägg... Ungefär som mitt huvud då! Ska försöka få de där 3 timmarna av sömn i alla fall.

Natti!!

Likes

Comments

Tänkte precis sätta mig ner och leta lite kläder online, och lägga upp en önskelista här på bloggen etc. Men fick lite mindre sug nu att handla något. ... Varför kan jag inte bara ställa p-skiva som normala människor?? Att jag alltid ska glömma.

Likes

Comments

Är så slut i kropp och knopp så är inte sant... Blir inte många knop idag inte.

Lördag var jag på fest hos min bror och hans flickvän. Var chaufför som vanligt och slutade med att jag inte kom i säng förän 5 på morgonen...

Eftersom jag sovit så lite så blev söndagen en lugn dag. Såg filmen "Room" (2015) som är baserad på en bok jag läste i gymnasiet. Riktigt välgjord film som följde boken otroligt bra! Rör väldigt mycket känslor och finns en stor risk för en och annan tår emellanåt. Rekommenderas varmt att se.

Ska runda av detta och dricka upp min caramel machiato innan jag går ut med lite vovvar.

Likes

Comments

Mitt mål är att läsa ut min bok innan helgen är över, så dagen startas med läsning och en kaffe. Överväger att åka till skellefteå idag med Elin bara för att äta på tacobar, men får se hur mycket energi jag har.

Mot kvällen ska jag på fest hos min bror och hans flickvän. Blir nog chaufför så kanske man kan samla in en slant till visby!

Likes

Comments

Återigen får jag privilegiet att vara hundvakt åt denna snygga kille! Brukar inte vara så förtjust i små hundar men Zorro har en så stor personlighet. helt underbar!

Riktigt tråkigt med det här blåsiga vädret då man ogärna går långa promenader, vilket denna man verkligen behöver just nu. Hyper ja men något. Vi försöker dock hitta på fysiska och psykiska aktiviteter inne istället, med mys emellanåt.

Likes

Comments