Heey derude!

Jeg (Isa) kom i dag hjem fra en dejlig (solskins)skiferie! Vi havde den bedste uge nede i de Østrigske Alper, fyldt med solskin, sne og gode stunder. Jeg var afsted med en masse venner af familien, og min familie :D Vi boede i et kæmpe hus allesammen, og det var SÅ hyggeligt. Vi boede i en by, som hedder Fiss, hvilket er en by der ligger ved skisportstedet "Serfaus-Fiss-Ladis". Det er et sindsygt fedt sted, der er både mega smukt og hyggeligt, og stedet fungerer også bare perfekt! Det kan HELT KLART anbefales! Det er et sted både for børnefamilen og de rutinerede, og for dem der vil lave hop og stå på off-pist, der er nemlig det hele! :D

Kys O & I

Likes

Comments

❤︎ Fur from Meotine, Suit jacket from Zara, Suit pants from Mango, Bag from Zara, Shoes From Vans❤︎

Hey Babes

Jeg var ude og drikke en kop kaffe med en veninde i går. Det var dejligt vejr, man kan virkelig mærke foråret er på vej! Jeg fik også prøvet min nye læbestift, som jeg købte fra Chanel. Jeg er super glad for den, og den giver lige ens outfit det ekstra!

Stort kys O & I💋

Likes

Comments

Coat from "Forever 21", Cashmere set from "Life Is Cashmere", sneaks from "Zara" & bag from "Gucci"

...💋 O & I

Likes

Comments

Heels from Zara & Jeans are vintage..

Hey girls!

Vi elsker begge kombinationen af et par oversized og gerne lidt distressed jeans med et par hele til!

Det er en mega lækker kombination, af street & classy, og hvis det stod til os ville det være vores hverdags uniform! Meen det går nok ikke lige pt. at rende rundt i hæle, i skole;-) Vi glæder os MEGET til den dag, det kan blive en hverdags ting, hehe.

Håber i har en dejlig søndag!

Kys O & I <3

Likes

Comments