Photo source Tumblr!

Hey Babes, lang tid siden! <3

Det er tirsdag, så derfor tænkte vi lige, at en "tuesday tunes" ville være passende;) Vi har lyttet til meget nyt og forskelligt musik her fortiden, så vi har valgt et par numre, som vi håber i vil synes om!

Vi håber at i har det mega lækkert <3

Stort kys O & I

Likes

Comments

Heey!

Det er efterhånden noget tid siden vi sidst har lavet en Tuesday Tunes, til gengæld er vi nu tilbage med en masse lækre tunes! Bland andet er Phlake ude med det feeedeste album "Weird invitations", og Scarlet har igen igen igen lavet den rareste sang - "Good together". Ellers har vi bare taget de tunes med som vi går og lytter mest til her for tiden.

Vi håber i nyder ferien!

Kyss O & I <33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey!

Vi er virkelig begyndt at være med vilde med Ganni! De formår simpelthen gang på gang at lave items, der bare bliver revet væk med det samme, fordi alle vil have det. Vi har samlet et par af vores Ganni farvoritter lige nu. Den gule nederdel er jo simpelthen for skøn - og kan styles på alle mulige fede måder, fx med en sweater og et par jeans under her til vinter.

Kyys O & I

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey tøser!

Nu er det for alvor blevet efterår, og noget af det allerbedste ved efterår er sweatre!! De er så rare at have på, og så giver de bare et afslappet cool look! Vi synes det er i orden at investere lidt i en god sweater, i et rart og blødt materiale som cashmere. 

Kyss O & I

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Babes <3

Efterårssæsonen er i fuld gang. Storby efter storby viser de nye lækreste trends frem i deres modeuger! Noget af det der er går igen, er at få inkorporeret sommerens uundværlige items i sin efterårs garderobe. Blomsterprintet bliver der ikke givet slip på, og sommerens flagrende skjorter og kjoler bliver nu stylet med en lækker sweater over, varme under-knæstøvler, perler, læder og evt. dine yndlings par jeans.

Vi har fundet nogle mega lækre items, som vi håber kan inspirere jer til en lækker efterårsgarderobe <3

Kys O & I

Likes

Comments

❀Oversized blazer from H&M, Jeans from Weekday, Bag from Zara, Turtleneck from Zara❀

Likes

Comments

Similar shirt here, Exact skirt here

Heysan❤︎

Det er altid vigtig at have et par gode basics i sin garderobe! Vi elsker personligt en cool denim nederdel og en lækker oversize skjorte i mande-snit. De to items er fede sammen og hver for sig, man kan aldrig gå galt med dem! Vi har lavet to outfits for at vise hvordan man evt. kan style dem - Vi er btw også vilde med de hvide og sorte New Balance ovenover, mon ikke de bliver en del af efterårs garderoben ;-P

Håber i har det dejligt, og hygger max!

Størt møs O & I

Likes

Comments