Contains affiliate links

Heey!

Vi er virkelig begyndt at være med vilde med Ganni! De formår simpelthen gang på gang at lave items, der bare bliver revet væk med det samme, fordi alle vil have det. Vi har samlet et par af vores Ganni farvoritter lige nu. Den gule nederdel er jo simpelthen for skøn - og kan styles på alle mulige fede måder, fx med en sweater og et par jeans under her til vinter.

Kyys O & I

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey tøser!

Nu er det for alvor blevet efterår, og noget af det allerbedste ved efterår er sweatre!! De er så rare at have på, og så giver de bare et afslappet cool look! Vi synes det er i orden at investere lidt i en god sweater, i et rart og blødt materiale som cashmere. 

Kyss O & I

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Babes <3

Efterårssæsonen er i fuld gang. Storby efter storby viser de nye lækreste trends frem i deres modeuger! Noget af det der er går igen, er at få inkorporeret sommerens uundværlige items i sin efterårs garderobe. Blomsterprintet bliver der ikke givet slip på, og sommerens flagrende skjorter og kjoler bliver nu stylet med en lækker sweater over, varme under-knæstøvler, perler, læder og evt. dine yndlings par jeans.

Vi har fundet nogle mega lækre items, som vi håber kan inspirere jer til en lækker efterårsgarderobe <3

Kys O & I

Likes

Comments

❀Oversized blazer from H&M, Jeans from Weekday, Bag from Zara, Turtleneck from Zara❀

Likes

Comments

Similar shirt here, Exact skirt here

Heysan❤︎

Det er altid vigtig at have et par gode basics i sin garderobe! Vi elsker personligt en cool denim nederdel og en lækker oversize skjorte i mande-snit. De to items er fede sammen og hver for sig, man kan aldrig gå galt med dem! Vi har lavet to outfits for at vise hvordan man evt. kan style dem - Vi er btw også vilde med de hvide og sorte New Balance ovenover, mon ikke de bliver en del af efterårs garderoben ;-P

Håber i har det dejligt, og hygger max!

Størt møs O & I

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey❤︎

Vi har samlet nogle lækre sensommer ønsker, og lidt rare inspo billeder fra Tumblr, som vi ville dele med jer. Vi drømmer om at have lækre silke items på, med cool denim, lækkert undertøj, en farverig taske og glimmer på læber og kinder, som afspejler sydens sol, og alle de dejlige sommerminder i efterårets varme brise <3

Vi håber i har det dejligt!❤︎

Stoort kys O & I

Likes

Comments

✮ Slippers - Mango, Shirt - H&M, Bag - Zara, Yellow shopper - Local store in Madrid ✮

kysss

Likes

Comments