Hey igen <33

Her nogle billeder fra vores hyggelige weekend 🌸

Knus M&S

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey igen!
Så er vi endelig færdige med vores AT5 og det gik super godt. Og i den anledning har vi valgt at tage ud og fejre det med lidt tidlig men lækker frokost på wedofood.
Helt klart den bedste Cæsar salat, mmm...

- M&S

Likes

Comments

Heyhey!!

Vi var i rom på vores studietur og der fik vi taget en masse smukke billeder som vi gerne vil vise jer. Det var en fantastisk tur med vores klasse og vi fik ihvertfald hygget mega meget. Vi synes personligt rom er en skøn by med en masse muligheder for både shopping, cafehygge og de mere kulturelle ting. Vi elsker at shoppe, så da vi opdagede de havde en kæmpe 4 etagers Zara, gik vi jo helt amok. Allerede første dag, da vi fik fritid, var det direkte til Zara - og vi var ellevilde. For at kommer derhen gik vi, hvilket var en lang gå tur og sådan var resten af vores Rom tur også. Derfor hvis du skal til Rom så husk gode sneaks! Bylivet er ikke det bedste, men vi fandt en scottish bar, hvor der var fuld gang i den. Vi fik hvertfald danset rigeligt til Italiensk musik. Vi fandt dog også en dansker bar, som lå 10 minutter fra vores hotel, så det var der vi opholdte os de fleste aftener, med dans og dansk musik - wuhuu.

Vi boede på hotel bolognaise som lå ca. 10-15 min. væk fra Roms Hovedbanegård. Super fedt sted i forhold til prisen og hvor det lå mht byen. Dog ikke det mest luksuriøse hotel, så måske ik lige vælg det hotel, da vi manglede håndklæder og toiletpapir, men hvad kan man også håbe udfra navnet. Tre aftener i træk var vi på en super lækker restaurant "mamma Angela" som lå lidt længere ned af gaden hvor vores hotel var. Alt i alt havde vi en fantastik tur og vil stærkt anbefale at tage en weekendtur dertil!

- M&S <33

Likes

Comments

8 FACTS 

1. Vi hedder Sophie og Melina

2. Begge 17 år gamle

3. Går i 2.g på Frederiksberg gymnasium

4. Elsker at bruge vores penge på cafe ture

5. Vi elsker begge to at feste

6. Smykker og tøj elskeeer vi!

7. Vi er begge i et forhold

8. Bedsteveninder det er hvad vi er


Likes

Comments