Godmorgon alla fina där ute!

Idag så vaknade jag klockan 07.00 och varför ska man vakna så tidigt på påsklovet??? Jo jag åkte in till sjukhuset för jag har tid där gör en sperometri test (Visade sig att jag har ansträngnings astma).
Problemet var då att vi åkte in till fel sjukhus Hahahahha.

På pappret vi fick stod det detta sjukhuset med det visade sig att den avdelningen jag skulle på fanns i ett annat sjukhus (som tur visste vi vart det var) och jag kom typ 5 försent men bättre än inget.
Men det är inte våran fel att brevet kommer från ett annat sjukhus och det inte står tydligt att min avdelning är i ett annat sjukhus?!
Men jag hann ändå och det är ju det som är bra.

Just nu sitter jag i sjukhuset, ska bara träffa en till läkare som kan skriva ut astma medicin o massa sånt.
Sen ska jag åka hem och min mamma har tid i vårdcentralen och pappa skulle följa med haha så jag kan komma hem och bara sova utan att någon stör.

Btw det känns som om E inte skriver något på bloggen?? Hon har inte ens skrivit sin första egna inlägg!
Men det är okej, ska övertyga henne idag! (Hon vill men hon har varit upptagen så det va it me meningen)

Ps. Imån kommer det upp något nytt från mig igen, jag ska klippa håret lite och fixa till och en bild kommer att komma upp (förklarar imån varför😁)

Ses!
-N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Hej hej

Så som ni vet så sa jag att jag höll på att bli sjuk och det har blivit lite värre. Det känns som om min förkylning bara blir värre för varje timme. Men som tur är det inte lila dåligt som i vanliga fall haha.

Så igår var jag hos min kompis och som sagt så har ju jag flyttat och den kompisen bodde innan va 6h bort men nu ca 1 timme.
Vi hade jätte kul tillsammans och vi var ute och försökte ta typ Tumblr bilder och för att vara ärlig, bilderna blev jättebra! Haha men hon och hennes syster är en av mina favoriter vi har alltid kul tillsammans. En av dem kanske kommer på söndag innan skolan börjar. Sista dagen av frihet!
Men vi får bara hoppas att hon kan och jag kan:) isåfall blir de bilder på mat och lite galenskaper uppe hehe.

Så det har typ varit min dag:)
Hoppas ni har haft det bra! ❤️
Godnatt
-N

  • 2 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Så idag typ kl 03.12 vaknade jag av att ha jätteont i magen men det gick över efter typ 1 timme. Sedan när jag skulle försöka lägga mig igen så frös jag sjukt mkt och tog tre extra filtar över mig och även med filtarna frös jag och jag somnade väl om men inte den där djupa sömnen. Kl 09.20 vaknade jag av att målar männen eller vad man ska kalla dom kom hem till oss.(Bara för mamma ville ändra tapet igen)

Jag har fortfarande inte ätit frukost eller det ända jag åt va en liten morot för att jag ville känna mig nyttig :/.

Så min morgon startade så här och jag har tänkt och ta det jättelugnt och inte förvärra min lilla förkylning för Imån ska jag till en av mina favorit vänner (om förkylningen it blir värre ofc).

Det va lite om min morgon de😌
Ses
-N

  • 1 readers

Likes

Comments

Hey

Vi är två tjejer på 15 års åldern och vi tänkte starta en blogg tillsammans. Vi är barndomsvänner och har levt i samma stad i ca 10 år, så vi tänkte att vi skulle starta en gemensam blogg eftersom en av oss har flyttat.

Vi heter CoutureNE och NE står för våra namn. Men vi bestämde oss att när vi ska lägga ut så kommer vi skriva längst ner på inlägget om det är N som har skrivit eller E och det är N som har flytta.

Vi bestämde oss för att inte berätta våra namn är för att vi ville se först hur det skulle gå med bloggandet.

Våran blogg kommer handla om våra liv, mode, dans, mat och massa andra saker. Ni kommer alltså följa med oss genom våran vardagliga liv.

​Hoppas att ni kommer gilla och tycka att våran blogg är intessant.

Likes

Comments