Hey! Det är E och de va länge sen man skrev då. Men har haft mycket i livet och har bara inte haft orken och blogga, men nu är jag tillbaks. <3

Men nånting som N alltid har väntat är när jag tar hål i örat. För vi har pratat om de sen 3:an men det har aldrig blevit av pågrund av att jag har fobi för nålar, och då trodde jag att man bara kunde göra hål genom med nål. Men sen insåg jag att man kunde göra det med pistol, men jag var inte så intresserad av det så jag tänkte inte mer på det. Men den 8 februari gjorde äntligen det efter alla dessa år. Det som är synd är att N inte kunde vara med när jag skulle göra de då det är hon som är väldigt exalterad över och se det. Men min kompis filmade när jag skulle göra det så att jag kunde skicka det till henne så hon kunde se.

För er som funderar på och göra hål i örat, gör de! Såå värt och så sjukt fint. Det gjorde inte alls ont. Jag gjorde 3 hål, 2 på det högra örat och 1 på vänstra. Hon som gjorde hål i örat tog de 2 första samtidigt och sen tog hon den 3:dje. Innan jag bokade tid så kollade jag på massor av videos på människor som tog hål i örat, och alla verkade tycka att det gjorde ont och att det var svårt och sova. Jag hade en vikarie som hade flera hål i örat och jag frågade hur det va och hon berättade att det gjorde skitont och att det gjorde jätteont och sova på kvällarna i flera veckor. Det gjorde att jag backade ifrån lite ett tag för jag har redan sömnproblemer och vill inte ha fler problem på kvällarna. Men jag hade så mycket passion för och göra det så jag gjorde de. Jag ska ha stenarna/örhängen i 6 veckor, sen kan jag ändra om jag vill, vilket jag kommer göra. Jag vill absolut ha flera hål/piercingar i framtiden, tycker att det är skitsnyggt. Här får ni en bild på hur det ser ut på högra örat. Och vi hörs till nästa gång, ha de så bra ! // E

Likes

Comments

Hej hej

Här är några av mina favorit saker hos na-kd som jag skulle vilja inskaffa mig snart. Älskar bara deras kläder för mycket.

Hoppas att ni också tycker om dem!

Likes

Comments

Heloooo

Hej hej haha de va ett tag sen! Men det har varit så mkt på gång!

Jag vet att de va ett tag sen jag la ut men Alltså ni vet när man ska starta ngt nytt tex en blogg så tror man att man är All in men egentligen kan det gå as trögt senare. Jag och E kommer verkligen INTE SLUTA, vi ska inte ge upp än haha!
Men ibland kommer livet i vägen. För mig har det varit så stressigt med alla prov, inlämningar och NP! Jag är klar med alla muntliga Np och har gjort resten av de andra proven, 2 inlämningar kvar och ett prov, ekonomi prov tyvärr!

Nästa vecka är det min sista vecka, alla i min skola slutar den 21 december men jag åker iväg den 19 december. Jag ska åka till Dubai!!❤️
Jag och min familj ska åka till Dubai och min släkt bor där, på pappas sida. Vi ska fira jul där, njuta av solen, bli lite bruna och träffa min farmor!

Det kommer bli kul antar jag.. alltså inte för att låta otacksam för jag är verkligen tacksam för att få åka till Dubai igen men jag vill egentligen inte åka! Jag vill stanna kvar hör i Sverige och fira jul här! ❤️ (sen så gillar jag inte min kusin som bor dör o hennes familj för de är så snobbiga hehe). Men liksom jul ska firas gör i Sverige! Kallheten och vänner, de känns roligare men aja får hoppas på att de också kommer bli kul där.😊

Vi kommer försöka uppdatera mera och jag kommer verkligen uppdatera en massa i Dubai!

Ha en bra kväll!❤️❤️
-N

  • 76 readers

Likes

Comments

Heyy!! Det är E här. Jag har fyllt år (16 november) så har firat lite denna vecka och varit lite upptagen med skolan m.m. Jag testade iallafall och ha på mig lösögonfransar som jag köpte igår på kicks. De heter Eyelure Lash PRO Individuals. Aa, det är individuella ögonfransar och man kan liksom bestämma själv längden och volymen vilket är grymt. Den kom med lim också fast gillar inte den, därför att den torkar för fort och det ser vitt ut när den har torkat. Den blir liksom inte genomskinlig. Så det blev lite fail... dessutom var de väldigt krångliga och sätta på. Men resultatet gör att det e värt de.

Nu ska jag iallafall duscha, sen ska jag använda använda en ansiktsmask (min hud behöver verkligen de just nu). Ha det så bra, vi hörs// E 🍫

Likes

Comments

Hej hej!
Så nästa vecka, vecka 46 så ska jag praoa en hel vecka på ett sjukhus!
Egentligen skulle de inte gå till så här.

Så allting började med att jag ansökte till flera olika sjukhus (jag tyckte att sjukhus verkade vara så intressanta). Jag skickade mail troligen till alla sjukhus inom Stockholms län. Så tyvärr så sa alla att de inte hade ngra plaster. De som fick platser hade visst ansökt typ 12 veckor innan.

Så jag ringde en massa shopping centrum och det var många som sa att de inte hade plats kvar eller att de inte tog emot några prao elever och det blev en sån röra. 2 veckor innan praoen så hittade jag en plats hos glitter, de skulle prata me deras chef först och det tog ca 4 dagar innan de ringde mig igen. Jag hade redan fått beskedet om att 2 stycken hade lämnat återbud så jag och min kompis fick platserna! Vi blev självklart jätteglada och liksom det är ett sjukhus, det är så coolt,

Det var en massa papper sköterskan och vi fick skriva under. Vi fick andra prao papper, det handlade om hälsan och vilka sprutor man tagit och en massa sådant. Sedan så fick vi hem utav sjukhuset ett schema och en massa papper, de var väldigt strikta. Vi fick även veta vilka mentorer vi skulle ha och så skulle vi skicka en liten introduktion på mail. Sedan så var det en check lista, drog en massa regler om kläder och tystnads plikt och vad vi skulle göra. För vara ärlig kändes det som ett stort ansvar man skulle ha på sig nu och man ska verkligen fokusera på vad man gör där! Även om man är en prao elev är det många regler, tänk elr va de måste vara för dom som jobbar på heltid där då!?

Jag är väldigt glad att jag och lin kompis fick denna möjligheten och det känns så coolt att få spendera en hel vecka från morgon till eftermiddag åt att hjälpa de sjuks (även om vi kommer får as lätta uppgifter)

Så det var lite för idag och jag börjar min prao imorgon så önska mig lycka till!! Och jag kommer även snack senare efter praoen om hur de var och om jag skulle rekommendera att praoa där!

-N

  • 107 readers

Likes

Comments

Heyy!! Alltså de här sista dagarna har jag varit sååå trött. Kan bero på att man har haft höstlov och man är så van vid och sova så sent och vakna sent så nu när man ska vakna kl 7 varje morgon så blir de jobbigt. Aja... vänjer la mig snart. Har inte haft energi till och göra nånting märker jag.. nästa vecka behöver jag ha mkt energi.

Men jag ska nog bara chilla nu för har värsta huvudvärken och ska äta pommes snart också. Kanske bakar nåt chokladig.. nånting väldigt chill. Sen senare blir det nog nån film då man bara kan slappa.. behöver dock filmtips. Kanske Mean Girls? Det är min och vi Ns film. Hahaha vi kollade alltid på det när vi ändå bodde nära..saknar det! // E🍫

Likes

Comments

Tjo allihopa! Vi är två tjejer som faktiskt har haft en blogg innan, fast den finns inte kvar längre och vi börjar nu på nytt. Jag som skriver är E, och vi tänker inte säga vårat namn än därför att vi inte riktigt vet hur bloggandet kommer att gå alltså hur länge vi fortsätter osv. Den andra är N, som bor i Stockholm. Vi har varit vänner i 11 år och förra året i augusti så flyttade N, men våran relation är lika stark som förr. Vi har gått igenom saker tillsammans, vi har skapat massor av minnen tillsammans och tillbringat mycket tid med varandra och det är bara så synd att vi bor så långt borta från varandra nu.

Men bloggen kommer att handla om våran vardagliga liv och hur det är och vara tajta vänner på avstånd. Snart ska N skriva också om hennes lov och hur hon har det.

Vi ses senare! Ha de gött.

Xoxo E! :)

Likes

Comments

Heyy! Så igår var jag med familjen och shoppade lite. Var tvungen och köpa saker som jag behövde till vintern.. helt ärligt så är jag väldigt besviken på att snön kom så tidigt. Det är liksom fortfarande november alltså höst. Andledningen till att jag inte är så exalterade som alla verka vara är nog för att det fortfarande höst o de är min favorit årstid, sen okcså att jag fyller år snart. Vill inte ha snö på min födelsedag 😬.

Men på shoppingen köpte jag bland annat Johnny Bulls i svart, en jacka från Vero Moda och bara en tjockare mössa från Gina.

En sak som jag har tänkt på är att vi bloggar inte för pengar! Vi har alltid velat blogga och vi tycker om och göra det. Sen så kan vi alltid titta tillbaka vad vi har skrivit och sånt när tiden går.. det är som typ en dagbok för oss. Ville bara säga det. Gillar ni inte bloggen så läs inte. // E

Likes

Comments

Vinter vinter vinter..
Det är det underbaraste! Känslan att vintern är här och redan lite för tidig är så underbart!

Vakna varje dag till att titta ut från fönster och se detta vinterland. Jag känner jul känslan. (Dock så kmr denna känslan antagligen försvinna eftersom de står att de kmr regna)

Man får ta vara på tiden man har😌

Men liksom jul känslan är den underbaraste och finaste känslan. Att vakna varje dag till ett vinterland, dricka varm choklad med marshmallows på. Titta på julfilmer som ger en hopp om att man tex kmr träffa sin kärlek snart (men för mig så kmr kärleken inte komma #lonelyforlife).

Att veta att man får fira jul med släkten, vänner och familjen och jul handla är en av mina favoriter. Köpa saker till alla jag älskar och få dem att bli glada av presenterna😌.

Nu hoppas man egentligen bara på att det kommer snöa as mycket i år (ja jag älskar när de är kallt och jätte mkt snö). Ingen slask får de vara heller!

Det var lite för mig idag och förhoppningsvis skriver E ett inlägg ikväll! Hörs senare!❤️

-N

  • 123 readers

Likes

Comments

Godmorgon finisar (kl 14.16 är morgon för mig).

Så jag är N haha och dagens inlägg handlar om min mobil! Så igår fick jag ett brev där de sa att jag skulle hämta ut ett paket. Paketet var från bolaget jag köpte lin mobil och jag var 98% säker på att de var min mobil.

Anledningen till att jag var 2% osäker är för att den skulle egentligen ta 6 veckor innan den kommer och det hade bara gått 2 veckor. Men sedan när pappa kom hem me paketet så var de min mobil.

Alla brukar hypa över att ha fått sin iPhone 7 men jag hypade inte haha (i vanliga fall skulle jag hypat). Jag har ett annat abonnemang och det tar inte slut förräns 31 november och det var tänkt att mobilen kommer den 31 november för jag ringde den om min beställning för att försäkra mig.

Jag skällde väl ut dem lite och jag var visst den första som klagar över att jag fick den för tidigt. Min pappa blev arg på mig och sa att jag skulle behöva betala första månaden för att han trodde jag hade gjort fel med beställningen. Då skulle jag behövt betala 700kr och sen 500 för min gamla mobil. Men de erkände deras fel för de hade skrivit i stora bokstäver att den kommer 31 november, så då ska den komma som bestämt, inte 4 veckor för tidigt?! 😂

Men allt funkade bra de fixade till de och som present fick jag 2 GB extra, kan de bli bättre?!?

Haha men de va detta inlägget för idag, hörs imån (btw iPhone 7 är fan bara för fantastisk)

-N

  • 140 readers

Likes

Comments