Hej hej

Här är några av mina favorit saker hos na-kd som jag skulle vilja inskaffa mig snart. Älskar bara deras kläder för mycket.

Hoppas att ni också tycker om dem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heloooo

Hej hej haha de va ett tag sen! Men det har varit så mkt på gång!

Jag vet att de va ett tag sen jag la ut men Alltså ni vet när man ska starta ngt nytt tex en blogg så tror man att man är All in men egentligen kan det gå as trögt senare. Jag och E kommer verkligen INTE SLUTA, vi ska inte ge upp än haha!
Men ibland kommer livet i vägen. För mig har det varit så stressigt med alla prov, inlämningar och NP! Jag är klar med alla muntliga Np och har gjort resten av de andra proven, 2 inlämningar kvar och ett prov, ekonomi prov tyvärr!

Nästa vecka är det min sista vecka, alla i min skola slutar den 21 december men jag åker iväg den 19 december. Jag ska åka till Dubai!!❤️
Jag och min familj ska åka till Dubai och min släkt bor där, på pappas sida. Vi ska fira jul där, njuta av solen, bli lite bruna och träffa min farmor!

Det kommer bli kul antar jag.. alltså inte för att låta otacksam för jag är verkligen tacksam för att få åka till Dubai igen men jag vill egentligen inte åka! Jag vill stanna kvar hör i Sverige och fira jul här! ❤️ (sen så gillar jag inte min kusin som bor dör o hennes familj för de är så snobbiga hehe). Men liksom jul ska firas gör i Sverige! Kallheten och vänner, de känns roligare men aja får hoppas på att de också kommer bli kul där.😊

Vi kommer försöka uppdatera mera och jag kommer verkligen uppdatera en massa i Dubai!

Ha en bra kväll!❤️❤️
-N

Likes

Comments

Hej hej!
Så nästa vecka, vecka 46 så ska jag praoa en hel vecka på ett sjukhus!
Egentligen skulle de inte gå till så här.

Så allting började med att jag ansökte till flera olika sjukhus (jag tyckte att sjukhus verkade vara så intressanta). Jag skickade mail troligen till alla sjukhus inom Stockholms län. Så tyvärr så sa alla att de inte hade ngra plaster. De som fick platser hade visst ansökt typ 12 veckor innan.

Så jag ringde en massa shopping centrum och det var många som sa att de inte hade plats kvar eller att de inte tog emot några prao elever och det blev en sån röra. 2 veckor innan praoen så hittade jag en plats hos glitter, de skulle prata me deras chef först och det tog ca 4 dagar innan de ringde mig igen. Jag hade redan fått beskedet om att 2 stycken hade lämnat återbud så jag och min kompis fick platserna! Vi blev självklart jätteglada och liksom det är ett sjukhus, det är så coolt,

Det var en massa papper sköterskan och vi fick skriva under. Vi fick andra prao papper, det handlade om hälsan och vilka sprutor man tagit och en massa sådant. Sedan så fick vi hem utav sjukhuset ett schema och en massa papper, de var väldigt strikta. Vi fick även veta vilka mentorer vi skulle ha och så skulle vi skicka en liten introduktion på mail. Sedan så var det en check lista, drog en massa regler om kläder och tystnads plikt och vad vi skulle göra. För vara ärlig kändes det som ett stort ansvar man skulle ha på sig nu och man ska verkligen fokusera på vad man gör där! Även om man är en prao elev är det många regler, tänk elr va de måste vara för dom som jobbar på heltid där då!?

Jag är väldigt glad att jag och lin kompis fick denna möjligheten och det känns så coolt att få spendera en hel vecka från morgon till eftermiddag åt att hjälpa de sjuks (även om vi kommer får as lätta uppgifter)

Så det var lite för idag och jag börjar min prao imorgon så önska mig lycka till!! Och jag kommer även snack senare efter praoen om hur de var och om jag skulle rekommendera att praoa där!

-N

Likes

Comments

Tjo allihopa! Vi är två tjejer som faktiskt har haft en blogg innan, fast den finns inte kvar längre och vi börjar nu på nytt. Jag som skriver är E, och vi tänker inte säga vårat namn än därför att vi inte riktigt vet hur bloggandet kommer att gå alltså hur länge vi fortsätter osv. Den andra är N, som bor i Stockholm. Vi har varit vänner i 11 år och förra året i augusti så flyttade N, men våran relation är lika stark som förr. Vi har gått igenom saker tillsammans, vi har skapat massor av minnen tillsammans och tillbringat mycket tid med varandra och det är bara så synd att vi bor så långt borta från varandra nu.

Men bloggen kommer att handla om våran vardagliga liv och hur det är och vara tajta vänner på avstånd. Snart ska N skriva också om hennes lov och hur hon har det.

Vi ses senare! Ha de gött.

Xoxo E! :)

Likes

Comments

Vinter vinter vinter..
Det är det underbaraste! Känslan att vintern är här och redan lite för tidig är så underbart!

Vakna varje dag till att titta ut från fönster och se detta vinterland. Jag känner jul känslan. (Dock så kmr denna känslan antagligen försvinna eftersom de står att de kmr regna)

Man får ta vara på tiden man har😌

Men liksom jul känslan är den underbaraste och finaste känslan. Att vakna varje dag till ett vinterland, dricka varm choklad med marshmallows på. Titta på julfilmer som ger en hopp om att man tex kmr träffa sin kärlek snart (men för mig så kmr kärleken inte komma #lonelyforlife).

Att veta att man får fira jul med släkten, vänner och familjen och jul handla är en av mina favoriter. Köpa saker till alla jag älskar och få dem att bli glada av presenterna😌.

Nu hoppas man egentligen bara på att det kommer snöa as mycket i år (ja jag älskar när de är kallt och jätte mkt snö). Ingen slask får de vara heller!

Det var lite för mig idag och förhoppningsvis skriver E ett inlägg ikväll! Hörs senare!❤️

-N

Likes

Comments

Godmorgon finisar (kl 14.16 är morgon för mig).

Så jag är N haha och dagens inlägg handlar om min mobil! Så igår fick jag ett brev där de sa att jag skulle hämta ut ett paket. Paketet var från bolaget jag köpte lin mobil och jag var 98% säker på att de var min mobil.

Anledningen till att jag var 2% osäker är för att den skulle egentligen ta 6 veckor innan den kommer och det hade bara gått 2 veckor. Men sedan när pappa kom hem me paketet så var de min mobil.

Alla brukar hypa över att ha fått sin iPhone 7 men jag hypade inte haha (i vanliga fall skulle jag hypat). Jag har ett annat abonnemang och det tar inte slut förräns 31 november och det var tänkt att mobilen kommer den 31 november för jag ringde den om min beställning för att försäkra mig.

Jag skällde väl ut dem lite och jag var visst den första som klagar över att jag fick den för tidigt. Min pappa blev arg på mig och sa att jag skulle behöva betala första månaden för att han trodde jag hade gjort fel med beställningen. Då skulle jag behövt betala 700kr och sen 500 för min gamla mobil. Men de erkände deras fel för de hade skrivit i stora bokstäver att den kommer 31 november, så då ska den komma som bestämt, inte 4 veckor för tidigt?! 😂

Men allt funkade bra de fixade till de och som present fick jag 2 GB extra, kan de bli bättre?!?

Haha men de va detta inlägget för idag, hörs imån (btw iPhone 7 är fan bara för fantastisk)

-N

Likes

Comments