Är med i lite olika grupper om att byta kupong/få kuponger mot portokostnad.
Så detta fick jag mot 10 kr.
2 av varje kupong.
riktigt bra, lycklig tjej.
148 kr är kupongerna värda tillsammans.
bra dag, klapp på axeln till mig.

xoxo
Sara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shoppingen var

Ica maxi.
där köpte jag två paket gb glass krossad choklad, 3 kiwi och baby plommontomater 3 st.

Willys
3 pkt gammeldags makaroner
6 frp Spice mix Santa Maria
5 pkt delikatessköttbullar
4 tuber majonnäs
1 pkt mango och currysås

Hemköp
6 pkt pasta från barilla.

totalt betalade jag 193 kr
och totala rabatten hamnade på 249 kr.

gratis pasta, gratis kiwi, gratis glass och gratis mango och currysås. allt annat var rabatter på denna veckan ihop med kupong.
pastan tex 5 kr st denna veckan på hemköp och hade kupong köp två pkt pasta få 10 kr rabatt. imorgon blir det att plocka ut mer pasta.

xoxo Sara

Likes

Comments

Var på Ica Oasen idag det är en supermarket. denna veckan har de kampanj på gurka och tuc salta kex. 2 gurkor för 10 kr och tuc för 5 kr/st med Ica kortet. Har kupong på tuc. 5 kr vid köp av 2 frp. Så hela 6pkt och 2 gurkor hamnade på 25 kr.

Vidare till Coop, skulle köpa kräftor till helgens kräftskiva. Passade på att köpa några fler milda. 4 för 15 kr och 2 pkt makrill i tomatsås för 55 kr. Och Scan kryddkorvar för 15 kr/frp.

Igår ordnade jag 100 kr i varucheck tack vare mitt medmera kort som jag registrerar varje köp på Coop. 10 000 poäng till 100 kr alldeles gratis. jo man tackar ja.


Måste rekommendera denna app till er som handlar och vill märk upp att man har kupong mm till och vad totalen blir. Jag laddade ner säkert 10 olika men denna var ju en överlägsen favorit.

Grocery king heter den och ser ut så här.

xoxo Sara

Likes

Comments

som medlem i Clas Ohlssons club kan man lämna in sina tomma skrivarpatroner och få 20 kr/ton i tillgodo hos dem. jag har 70 kr i tillgodo och är i behov av SodaStreams extracter. nu in och shoppa dem.

2 stycken blev det, 49.90 styck jag betalade 30 kr. alltså 15 kr/st.
det kallar jag billig extract.

imorgon blir det matinköp, nytt inlägg imorgon om det.

xoxo
Sara

Likes

Comments

Idag var jag i tre butiker (hemköp, Willys och coop) för att hämta kuponger. Under sommaren har det vart väldigt tomt på kuponger, men nu så. Fyllde näst intill hela pärmen plus lite extra. Tar alltid extra som jag kan byta med andra i de kupong-grupper jag är med i på Facebook.

När jag var på Coop snubblade jag över ett extremt bra erbjudande för denna veckan.
Köp 4 milda gräddprodukter för 15 kr. Whaat 1 kostar 10.65. Det var en rabatt på 27.60 per 4:e produkt. Tittade på hållbarheten och jo de håller till november/december i år.
Frågade sedan en expedit om de var begränsning på hur många man fick köpa. Mycket god service, hon gick och tittade i datorn. Hon kom tillbaks och nope jag får köpa hur många jag ville.
Idag köpte jag 16 frp. och sparade lite över 100 kr.

Nöjd kvinna!
xoxo
Sara

Likes

Comments