Allmänt, The sims 4

Den första personen i staden jag lärde känna var Ray Rasoya, han var en ungdom precis som jag - Ray var grisig, oflörtig och en matfantast, och det som var fantastiskt med honom - han var min första vän, så han förtjänade en extranyckel till min lägenhet.

Den andra jag träffade var Jesminder Bheeda, en kvinna som inte bara var min granne, hon var romantisk, en vegetarian precis som jag! Men hon var också hetlevrad. Jag gillade både henne och Ray väldigt mycket, och jag hoppades på att jag och Jesminder skulle komma att bli bästa vänner nån dag, för hon var en underbar person och så lik mig till personligheten, förutom att hon var hetlevrad och det är inte jag, hehe.

Min lägenhet som jag bor i har dock en nackdel, den har vetter (oknytt) i sig, så en natt gick alla mina saker sönder! Det tog mig en hel dag att laga alltihop, jag hade ringt en reparatör , om det var så att jag var villig att spendera pengar på det - men det var jag inte, jag ville spara ihop så mycket pengar så att jag kunde flytta till ett nytt ställe.

Min första arbetsdag gick galant, jag började som mediapraktikant, men redan första dagen på jobbet så fick jag en befordran till förpliktelseapa, jag hade 40 följare på mitt konto - och det dröjde inte länge innan jag hade 60 stycken! Det var inte många, men det var tillräckligt för att jag skulle få ytterligare en befordran på jobbet - så nu var jag klickbetsskrivare - det gick ut på att jag skulle skriva artiklar till min webbsajt, och förhoppningsvis skulle det leda till ännu fler följare.

Puss och Kram - Signe.

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

Hej! Jag är Signe - Signe Ek för att vara exakt, den första av min sort, iallafall i min familj, hehe. Jag är nyinflyttad i San Myshuno. Jag flyttade hit så fort jag blev ungdom och kunde lämna min tråkiga stad, som person är jag utåtriktad, romantisk och så är jag vegetarian. Jag lämnade allt i min hemstad, så när jag kom hit, så hade jag ingen, och ingenting - förutom §20.000 (20.000 simdaler) mycket gick åt till min första lägenhet, så mitt första mål är att skaffa mig ett jobb, jag har alltid velat bli stor inom bloggvärlden, så jag tänkte mig ett jobb inom sociala medier, det känns som att det skulle vara det bästa för mig. Ska jag berätta något mer om mig? Jag är en smal kvinna, rätt lång, är naturligt blond och har gröna ögon. Jag bifogar med en bild på hur jag ser ut, och så kommer jag fortsätta uppdatera om mitt liv, hur det går på jobbet, med mitt boende - och med kärleken.

Puss och kram - Signe.

Likes

Comments