Allmänt, The sims 4, Lola

Hej allihopa! Lola här, ung och dum, men det är väl vi alla?

Jag bor i ett hus tillsammans med mina två Savannah-katter - Max och Spira. De är mina favoriter av alla djur i världen, då de är helt underbart knasiga, dock så har de förökat sig så jag har två kattungar här hemma, Danny och Lilly. De är supersöta de där kattungarna, men jag kan tyvärr inte ha kvar dem, jag vill spara pengar till att öppna en veterinärklinik och det kommer jag aldrig få råd med om jag har fyra katter hemma. Tyvärr då så lär jag behöva sälja antingen en eller båda, vilket gör mig så ledsen, för de är verkligen jättesöta små katter, men jag känner att det kanske är så att någon annan familj behöver en kattunge mer än vad jag gör.

Jag går än så länge arbetslös, jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv än så länge, jag är ju ung som sagt, jag vet inte om jag vill ha barn, eller om jag vill jobba alls - kanske helt enkelt ska gifta mig rik. Nej men skämt å sido, klart jag inte tänker gifta mig rikt, jag vill inte gifta mig alls, om jag inte hittar den rätta personen alltså - men det tror jag inte, jag gillar väldigt sällan andra simmar.

Så, är ni redo att följa mig på mitt äventyr genom livet? Vem vet, ni kanske får följa mina ättlingar dessutom - om jag får några som sagt! Jag är iallafall redo på att låta er följa mig genom mitt äventyr.

Herråherrå!

Kram Lola.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

Hej alla! Det var extremt länge sen jag skrev ut någonting här, jag ber om ursäkt, men har haft fullt upp i mitt liv och knappt haft någon tid över till annat.

Vad är nytt då? I fredags så släpptes The Sims 4 Hundar och Katter, ska jag vara ärlig så var jag inte så pepp på att det skulle släppas, men nu när jag har spelat det så är jag nöjd med det, kan vara lite tråkigt ibland och de kunde ha gjort spelet lite mer som i Sims 2 och 3, men det fungerar ändå. Det har flyttat in en ny sim i staden, Lola Lind heter hon och hon bor med sina två katter - Max och Spira som är av rasen Savannah. Det är allt jag tänker säga och hoppas ni kommer tycka om historien om Lola.

/ Em'

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

Dagarna går fort framåt och plantorna växer sig stora och fina! Johanna fick värkar och det tog inte lång tid innan nästa barn var fött! Det blev en liten flicka. Jag var glad och man såg verkligen hur det lös i ögonen på Johanna att hon fick ett litet flickebarn. Hon fick namnet Tuva-Li Jamesdotter. En söt liten krabat, också lugn som sin storebror när han var bebis, dock så är han ett vilt litet småbarn, han blir ofta arg eller ledsen så fort han inte får som han vill. Han blev jättearg och stod och tjurade när han fick träffa Tuva-Li, han ville inte alls ha ett syskon. Tur att det inte är han som bestämmer hehe.

Nu ska vi ta lite tid för oss själva och leva i bebisbubblan ett tag, det är jobbigt att ha hand om småttingar - jag hoppas att det inte blir några fler på ett tag.

Lev länge och väl - James Abrahamsson.

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

Hej framtiden. Johanna är en vacker kvinna, hon har välsignat oss med en son! Nils-Erik Jamesson fick bli namnet, och han var en glad bebis, han störde mig inte mycket på nätterna - om han hade gjort det så hade jag nog byggt ett extra rum där han hade fått sovit med sin mor så jag får sova ut på nätterna, men så var då inte fallet!

Det tog inte lång tid innan Johanna blev gravid igen. Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort, Nils-Erik var bara någon dag gammal. Jag hoppas nästan på en dotter, för Johannas skull alltså - blir det en till pojke så är det bara bra, han kan hjälpa till med sysslorna då, men jag tror att Johanna längtar efter en flicka, någon att sitta och sy med, och någon hon kan lära ut matlagning till. Vi får se helt enkelt vad det blir!

Nils-Erik har för övrigt blivit ett småbarn - han har fina gröna ögon efter sin mor, han är orangehårig dock - det vet jag inte var det kommer ifrån då jag har brunt hår och mamman hans har svart. Nåväl, nu har jag inte tid med att skriva tankar, det är dags att gå ut till grödorna igen!

Lev länge och väl - James Abrahamsson.

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

*Harkel* *harkel* James här. Johanna gav med sig, hon sa ja när jag friade igen, nu är vi gifta äntligen! och så har vi ett barn på väg! Det känns konstigt att jag ska bli pappa, och att jag är gift när jag är så ung, men har man inte en partner så fort som möjligt så blir de bortgifta, det var därför jag betalade en summa pengar till Johannas far, för att han inte skulle låta någon annan man bli make till min Johanna.

Det börjar gå bra för mina grödor, jag har till och med utvecklat några av plantorna så att det blir bättre kvalitet på grödorna.

Lev länge och väl - James Abrahamsson.

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

Hej igen! Detta skrivs faktiskt inte av James, utan det skrivs av mig, Johanna. Johanna Roos heter jag och lärde nyss känna James, vi har roligt ihop och kommer bra överens, tillräckligt bra så att vi bestämde oss för att bli tillsammans. James sover när jag antecknar detta, jag kände att jag var tvungen att skriva av mig, han friade till mig idag, han fick inte det svaret han ville ha dock - jag sa nej. Jag vet att jag kommer behöva gifta mig, det är så det är under den här tiden, min fader godkände förlovningen redan i förväg, och jag vet att James har gett min far en summa pengar - för jag fick flytta in hos James, och vi har inte ens gift oss ännu. Jag vet att vi antagligen kommer att förlova oss inom de närmsta dagarna och att det inte dröjer lång tid innan vi är gifta, jag vet inte ens varför jag sa nej, då det inte kommer fungera i slutändan att neka honom, i annat fall så kommer han att hitta sig en annan tjej, som kommer bli glad när han firar - jag kanske borde tacka ja ändå, finns nog ingen annan som skulle ta hand om mig iallafall.

All min kärlek - Johanna.

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

Hej eftervärlden. Här sitter jag och tänker berätta för er hur det är att leva under min tid. Vem är jag? Jag heter James Abrahamsson. Jag har precis blivit en ungdom och ärvt tomten jag är uppvuxen på. Då vi hade det väldigt knapert så bor jag i ett litet hus, men jag har en rätt så stor tomt, om jag ändå hade funnits boskap här så hade jag kunnat tjäna mycket pengar och bo lyxigt, men så är nu inte fallet. Att bo här i år 1890 är väldigt krävande. Vi har inga sätt att ta oss fram på annat än med våra ben, och några sett att skaffa pengar finns inte mer än att sälja grödor eller vara en konstnär. Min far - Abraham, han var en bonde när han levde, vi åt mat som vi odlade själva, och det var också den inkomsten vi hade, de grödor som vi fick över från skörden, var de vi kunde sälja. Ni kanske undrar varför inte min mor hjälpte till? Jo min mor fanns inte i jordelivet. Hon gick bort dagen jag föddes, så min far har haft hand om mig helt själv, då han inte ville gifta om sig.

Det var lite om min bakgrund, ni kommer att få följa med i mitt liv, och se mig bygga upp mitt egna imperium, vem vet, i kommande generationer så kanske vi är rika och har det största huset staden har att erbjuda.

Lev länge och väl - James Abrahamsson.

Likes

Comments

Allmänt, The sims 4

Så, denna heter the decade challenge, och går ut på att man ska ta sig igenom olika årtionden - varje generation är ett årtionde.

Det börjar under 1890-talet och det finns lite restriktioner som att:

 1. Man bara får gifta sig med samma etnicitet.
 2. Man får bara ha en relation (och vara gift med) någon av det motsatta könet.
 3. Man får inte ha toalett inomhus, så det är utedass som gäller!
 4. Man får inte ha elektricitet så man får endast ha ljus och lanternor som lyse.
 5. Man får inte använda "myspys" så det är "försök skaffa barn" som gäller.
 6. Får man flickor så måste de ha kreativitetsabitionen som barn.
 7. Kvinnor tar hand om barnen samt städar, de får också hjälpa till med trädgårdsarbete.
 8. Kvinnliga barn får bara flytta ut efter att de har gift sig.
 9. Endast manliga arvtagare. Finns det inga pojkar i hushållet så får en dotters man ärva.
 10. Det får endast vara trämöbler.
 11. Gammaldags spis och kyl, (det finns MODS att ladda ner).
 12. Det får endast finnas badkar, så duschar är förbjudna.
 13. Man får inte ha ett jobb. För att få pengar så ska man trädgårdsarbeta, måla tavlor eller skulptera.
 14. Endast träväggar och golv.
 15. Dekorerar man med tavlor så får det bara vara impressionistiska eller klassiska.
 16. (Man bör dessutom skaffa en koplanta så den är "fullvuxen" när det är dags för 1910-talet)

Önska mig lycka till!


Likes

Comments

Allmänt, Emma, The sims 4

Dag 1. Mina bebisar var lugna hela dagen, vilket var skönt för mig då jag kunde fokusera på mig själv, jag målade lite tavlor för att få in lite extra pengar, sen hoppades jag på att få några timmars sömn.

Dag 2. Denna dag började tidigt, närmare bestämt vid 3.15 då barnen hade bestämt sig för att bli synkade och grät för att båda var hungriga. vid 9.19 så blev de småbarn, det var nu jag visste att jag inte skulle få en gnutta tid för mig själv tyvärr. Nicholas var självständig, han ville absolut inte ha någon hjälp med någonting av en vuxen, vilket både var skönt och lite tråkigt, såklart att jag vill hjälpa min fina pojke att lära sig saker. Josefine blev änglalik, hon hade ingenting emot att få hjälp, och så var hon lite ledsen av sig, hon vill gärna vara nära och få tröst.

Jag frågade Olof om han ville bli min pojkvän, och det ville han! Tänk att jag var tvungen att bli mamma för att se att han egentligen är en underbar sim som borde ingå i våran familj, jag funderar på att be honom flytta in hos oss, så han inte missar sina barns uppväxt och så att han kan hjälpa till med uppfostran. Eftersom barnen började få spring i benen så var jag tvungen att skaffa staket på framsidan av huset så de inte skulle springa ut på vägen!

Barnen älskade att ha sin pappa här så jag tror nog ändå att det blir bäst att han flyttar hit, det är ju klart han ska bo med sin familj.

Dag 3. Natten till att Olof flyttade in så myspyste vi igen, för att fira att vi blivit en familj, och denna gång så använde vi kondom, men den gick sönder! Vi skulle ha barn igen!!! Denna gång blev jag dock inte sur, lite irriterad bara, hur skulle jag ha tid med mitt arbete när jag skulle ha massa barn att ta hand om?

Olof blev först irriterad när jag berättade att kondomen hade gått sönder, tills han fattade att vi skulle ha barn igen - då blev han så glad att han friade!

Dag 4. Jag började potträna Josefine, hon är så duktig och när hon är klar med det så tänkte jag att det är Nicholas tur, jag vill att mina barn ska vara helt blöjfria innan de blir barn.

Dessutom så gick jag in i andra trimestern.

Dag 5. Nicholas är väldigt självständig som sagt så han ville lära sig pottan själv. Jag blev befordrad till konditor, och jag blev jätteglad över det! Dessutom så har jag nu gått in i sista trimestern, så jag ser ut som en flodhäst igen. Skönt att det inte är långt kvar tills jag får vara själv i min kropp igen!

Dag 6. Barnens farmor var förbi och hälsade på, hon tyckte det var jätteroligt att få träffa sina barnbarn och att det var ett till på väg! Jag jobbade hårt, men inte tillräckligt för att få en ny befordran, jag hoppas på en till nästa arbetspass.

Det var dessutom dags för barnet att komma till världen - så när värkarna kom åkte vi in till sjukhuset Olof och jag. Klockan 19.58 föddes lilla Mårten Olofsson och var helt perfekt. När vi kom hem så var det dags att presentera barnen för varandra, Nicholas blev glad över att träffa sin lillebror, det blev däremot inte Josefine, hon blev ledsen och gick runt och grät. jag tror att hon ville ha en lillasyster istället för en lillebror.

Dag 7. Här hemma har alla övat upp sina färdigheter hela dagen, sen var det dags för mig att gå till jobbet. Jag fick ingen befordran denna gång heller, och nu ska jag gå på ledighet. Däremot så har jag en rolig nyhet till er! Klockan 18.01 så gifte jag mig med Olof! Det var en vacker liten ceremoni och vi kunde inte vara lyckligare över att vara tillsammans och ha tre vackra friska ungar!

/ Emma, Olof, Nicholas, Josefine och Mårten.

Likes

Comments

Allmänt, Leona, The sims 4

Hej alla! Nu är vi hemkomna ifrån sjukhuset, och jag har lite att berätta för er. tredje trimestern var rätt tråkig. Jag minns att med Bethany så gick tiden fort och det hände nya spännande saker varje dag, denna gång så var jag mest trött, jag somnade tidigt på kvällarna - det var skönt då att ha Caleb förbi så att han kunde sitta och kolla film med Bethany och hålla henne sällskap, även fast jag vet att hon är stor nog att klara av sig själv, hon behöver ingen som säger till vad hon ska göra, min duktiga lilla flicka. Beth väckte mig en dag när jag satt och sov i soffan hahaha! Kolla hur hemskt det ser ut!

Jesminder och jag började bråka igen, denna gång för att hon var så stöddig över att det var hon som hade Arun, som att jag ens vill ha honom? Snälla, jag har den mannen jag vill ha, Arun var bara ett stort misstag ifrån min sida. Iallafall så föraktar vi varandra nu! :D

Jag fick åka in till sjukhuset strax innan bråket, 11.26 en förmiddag så låg jag på britsen och ut kom en fullt frisk liten pojke som fick namnet Mikael Strand. Jag ville inte att han skulle ha Aruns efternamn, lika lite som att jag ville att Bethany skulle ha Calebs. Det blir deras val när de blir vuxna om de vill ändra till sina pappors namn eller inte.

Jag tror att Beth kommer bli stolt när hon kommer hem från skolan och får se sin lillebror för första gången, jag kan knappt vänta! Fram tills dess kommer jag gå in i min lilla bebisbubbla och vara lite ledsen över att det inte blev tvillingar, som min mage antydde - men jag kommer glädjas av doften av bebis och att få känna hans fingrar om mitt lillfinger.

Kram så länge! Leona, Bethany och Mikael.

Likes

Comments