​Denna bild tog jag under earthhour i lördags, vet att det var snart en vecka sen, men bättre sent än aldrig! Att släcka ned inser earthhour är något som är en tradition hemma hos mig, i år var det dock bara jag och mina småsyskon som var hemma. Jag gjorde pannkakor med glass nutella och jordgubbar på (det blev succé hihi), sedan inväntade vi earthhour i soffan. När klockan sedan slog 20:30 släckte vi ned överallt och spelade lite brädspel bland alla levande ljus. Jättemysigt!!!

Tisdags efter skolan fick jag påsklov, eller mer relevant, PLUGGlov. Jag kommer behöva tillbringa större delen av lovet till att plugga, suck!!! Men idag ska jag iallafall spela tennis med min kompis, det är jag jättetaggad inför! Så vi hörs kanske senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag efter skolan bestämde sig jag och min kompis (som för övrigt också har en blogg) för att ha en "photosession" vid Bällsta å! Det var jättemysgt och vi fångade fina ögonblick genom våra kameralinser. Däremot sjönk temperaturen så fort vi satte fötterna utanför dörren, vilket gjorde att vi efter ungefär en timma fick väldigt kalla fingrar. Då bestämde vi oss för att gå in på närmsta ica och värma oss. Mina fingrar är fortfarande svullna av blodet som började flöda i fingrarna när vi kom in i värmen, lite skrämmande faktiskt!

Vid halv fem tiden åkte jag för att möta mamma vid hennes jobb. Vi skulle köpa present till min lillasyster (kom dock hem med lite fler saker, men vad kan man förvänta sig av två kvinnor som är ute och shoppar hehe). Vi köpte även med oss mat hem, för min del blev det thai! Nu ska vi sätta oss och kolla på nya avsnitt av "House of cards", mysigt! hörs senare! Tack och hej och av med hatten, det var allt från cosmokatten! Hahah too cheezy kanske? Aja byeeee

Likes

Comments

Hade precis matteprov, gick troligtvis inte så bra då jag fattade absolut ingenting! Well well, det är bara ett litet prov av alla stora uppsatser och viktiga tentor som komma skall i framtiden! Men fortfarande!!!! Ångesten jag kände igår kväll innan jag skulle somna var inte så härlig, har även haft huvudvärk, KONSTANT, i tre dagar nu, inte så najs! Men nu är det över och jag kan lägga det bakom mig! Nu ska jag bara bli klar med tre stora uppsatser, KUUUUL! Aja, skriver kanske ett till inlägg i efter middag, förhoppningsvis på bättre humör då! :-))))

Likes

Comments

​Hej och välkommen till min blogg! Jag kan börja med att berätta vad jag heter och vem jag är! Jag heter Felicia, och jag gillar mode, skönhet, träning och mycket mer! Jag är även feminist, antirasist och allt annat vars åsikter tillämpar mänskliga rättigheter och jämställdhet! På denna blogg kommer ni få lite av varje! Jag kommer dela med mig av mina åsikter och av min vardag! Hoppas att ni vill följa min blogg!


Likes

Comments