Hej allesammans idag så vaknade jag 7 och kollad på youtube. Kl 8 åt vi frukost och halv 10 var jag och Nellie ute i backarna. De va fint under lag idag och inte så tungt. Det började snö efter en stund och till slut så snöade det såpas mycket att efter 10 sekunder så hade glaset på skidglasögonen imat igen så vi beslutade ås för att inte åka mer skidor idag. Vi åkte sedan till Sunne och åt pizza på pizzeria sunne. Sen åkte vi till pekås och handlade lite godis. När vi kom tillbaka så hade min och Nellies kompis kommit så vi åkte pulka och gjorde en snöiglo. Sen har vi bara loggat och slapat och ätit godis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej idag så vaknad jag kl 7 och tittade på mobilen. Min mamma vaknade kl7 och då gick vi ut på en frisk morgonpromenad. Min lillasyster vaknade inte förens kl kvart över nio och då åt vi frukost. Kl 10 va vi i backen men det blev bara 11 åk för det hade snöat 10 cm och det var bara 2 grader så det blev väldigt tungt i backen. Sen åkte jag och Nellie lite pulka och sedan åkte vi till själva Sunne. Där handlade vi på pekås (en mataffär)sen åkte jag och Nellie lite mer pulka och sedan åt vi mat. Sen skapade vi bara och spelade spel. Ett väldigt tråkigt inlägg men det är ju lite iallafall. Ska försöka skriva mer i morgon.

Likes

Comments

Ja vad ska man säga med min rubrik. Den är ju lite oklar kan man ju säga eller det tycker min lillasyster iallafall. Jag började Dan med att vackra kl 6 på morgonen. Issa tycker säkert att det är tidigt men inte jag. Sen låg jag i sängen och tittade på you tub och spelade Hay-Day. När man ligger där och slappar märker man att man verkligen saknar den där lilla chokladen som man fick varje morgon i december. Mina föräldrar sov till 9 idag och jag och min mamma körde en tävling där hon fick en fillipin (två nötter i ett skall) och då kör vi om 30 kr den som säger fillipin först på morgonen.och jag van. Sen åkte jag till stallet och mockad alla boxar och spånade. Sen så skurade jag boxarna från allt bajs som dom hade bajsat ner. Efter det så var det facks för att fylla hökäror för vi har nämligen hökäror istället för höpossar. Efter det så borstade jag stallgången. Sen gick jag och hämtade Jesse och tog in han och började borsta han. Sen fick han gå ett hårt dressyr pass i paddocken för det stog massa hinder i ridhuset som jag ej orkade flytta på:) efter det var det Jaxzent tur. Han är en litten B-ponny som jag utbildar och när jag inte rider han så går han på ridskola. Jag ska också tillläga att jag även inte hade ridit han på ett tag så han tässtade mig och kastade sig bocka och ställa sig ett par gonger. Efter det så var jag tvunge att skynda mig hem för vi ska nämligen att åka till Sunne som är ett skidställe som vi har våran husvagn. Jag fick kasta mig i ett packet nudlar för det var de enda som vi hade som var snart att få i säg sen skulle vi åka och nu sitter jag här och skriver. Jag publicerar inte deta nu så efter denna punkt så kommer det vara från när jag skriver senare. Nu har det got en timme och jag har suttit och spelat spel på min aipad och käkat ett päron. Är det bara jag som älskar päron som är hårda och typ omogna. Dom är så goda. Sen har jag sett två rådjur. Nu är det bara 3 timmars bilresa så jag skriver så fort det händer nåt nytt. Vill bara tillläga att det ösregnar nu. Nu har vi åkt en bit vi ska var a framme kl 18 och kl är nu 15:32 och nu börjar de första snön komma på backen fast det ösregnar fotfarand.nu är kl 16 och jag har ätit en kaka. Jag har aldrig ätit så onyttigt i hella mitt liv, en kaka på en onsdag liksom. Sen kom vi fram kl 18 och det var super mycket snö. Jag hade nämligen somnat efter vi hörde sist och det var skönt. Sen packade vi upp och vallade skidorna. Sedan gick vi en promenad med hunden och sen ått vi räckor. Efter vi hade ätit så spelade jag på iPaden och nu sitter jag här och skriver.

Likes

Comments

Hej som rubriken lyder så blev det ingen ridning idag. Men när jag vaknade så tvingade min lillasyster Nellie mig att leka med hennes nya legofriens som hon fick i julklapp. Men det var faktiskt lite kull. Sen åt jag och Nellie frukost jag åt vortbröd eller vad det nu heter fast utan russin i. Sen hade vårt smör tat slut och vi hade ingen ost så jag fick skiva köttbullar på min macka🙈. Sen så åkte jag och Nellie till stallet och skulle mocka och göra matt. Vi började med att mocka. Nellie gav upp och sa att om jag ska ha ett eget stall någon gån så ska jag ha mockpersonal, så jag fick mocka hennes boxar med:( När vi hade mockat klart så spånade vi sen fick dom hö och Jesse och Jaxzent kraft. Till lunch fick dom betfor och mineraler. Sen städade jag loftet, och sedan åkte vi hem. När vi kom hem så var kl 14 och då åt vi middag. I no det var tidigt men är man en morgonpigg familj som ätter frukost vid 7 så är man hungrig då. Nellie fick för sig att hennes rum såg för barnsligt ut och hon ville ha mer vuxet rum och hon tyckte visst att mitt rum var vuxet så jag fick äran att möblera och rensa hela Nellies rum! Det tog mig fyra timmar och under tiden som jag gjorde det var det ett bombnedslag där inne. Vill bara tillägga att jag också tappade en byrålåda på Nellies panna så lite av ögonlocket sprack och hon har en bulla lika stor som en pingisboll. När vi var klara så gjorde vi os en juice i min nya juice-maskin som jag fick på julafton. Om någon undrar så går den att göra i en vanlig mixer och receptet är:
3 jordgubbar
6hallon
1dl vatten
1tesked socker
1tesked sitronsaft eller limesaft
3 isbitar som man inte mixar. Då går den sunder.

Sen tittade vi på film och duschade och nu sitter jag här och bloggar.

Ovanför är det för och efter bild.🔝

Likes

Comments

Hej på er alla. Först vill jag bara varna för att jag är en kråka på att stava så om just du är allergisk för felstavning så är detta igen blogg för dig!
Jag getter Cornelia Hedin och är 13 i mars. Jag har en egen häst vi namn Jesse James. Dena blogg kommer att handla om mitt höstlovet framför allt men det kan ju hända att anat också kommer upp. Jag ska försöka publicera ett blogginlägg varje dag men sen beror det å internet och sånt.
Vet inte så mycket mer att säga men hoppas att ni stannar trotts MIT stavfel ;)

Likes

Comments