Jag vet att jag inte har gjort något inlägg på länge. Men har varit inne i en period då jag inte mått så bra. Men nu så ska jag försöka att skiva varje dag. Men idag är det söndag och jag har inte gjort så mycket, jag har bara tittat på film och tecknat några tekningar till min mammas arbetskamrats söner. Jag gjorde Nicke nyfiken till den yngsta då han älskar Nicke och så gjorde jag Real Madrids märke till han andra som älskar Real.

Jag kommer göra som jag gjorde innan att varje måndag kommer inlägget handla om vad jag kommer göra under veckan.

XOXO Cornelia
😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta inlägget är i samarbete med framkalla, där kan du framkalla alla dina semesterbilder och göra något fint med dom. Här är ett exempel på vad man kan göra med bilderna, bilderna är i super bra kvalité så jag rekommenderar det verkligen
// Cornelia

Likes

Comments

Idag så ska jag vara med mina kusiner och vi ska bada och ha kul. Någon gång denna vecka ska vi till Ikea och då ska jag nog köpa en byrå. Har inte så mycket att skriva idag men kommer skriva mer i veckan.
//Cornelia❤️

Likes

Comments

Idag är det lördag den 16 juli och igår fredag så åkte min mamma, pappa och lillebror till Tyskland och imorse fortsatte dom att köra till Italien. Jag bestämde för att stans hemma pga min panikångest och för att jag inte vill till Italien. Så jag stannade hemma och är med mormor och morfar istället.

Men idag lördag så skulle mormor och morfar åka till morfars bror och hälsa på i Blekinge och jag ville inte föröka med så jag ska sova över hos min moster ikväll för mormor och morfar kommer hem imorgon.

En sak som jag längtar till är att mormor, morfar och jag ska åka och kolla på bilar vilket jag älskar. Efter som jag snart ska ta körkort så vill jag kolla på bilar.

Hör kommer komma in ett inlägg på bloggen i samarbete med framkalla.

Kommentera gärna vad ni vill ha för inlägg på bloggen.

//Cornelia❤️

P.s. Ha en fortsatt trevlig helg

Bild från när jag var 4-5 år

Likes

Comments

Ber om ursäkt att jag inte har lagt ut något som jag sagt. Det är på grund av att vi inte har haft internet för vår sladd till internet hade går av på något konstigt sett. Så nu lovar jag att det ska bli inlägg varje dag från och med Fredag.
Bee så hemskt mycket om ursäkt.
// Cornelia

Likes

Comments

JFR har många fina produkter på sin hemsida, detta är vara några av dom. Nu kan du skriva in COLLAB15 och då får du 15% rabatt. Så passa på att gå in och shoppa för erbjudandet går ut den 10 juli 2016. Så skynda er in och shoppa loss

// Cornelia

Likes

Comments

Igår tisdagen den 14 juni så slutade min bror i 6:an. För 4 år sen så slutade jag i 6:an så det va en ganska sorgligt då minnena från när jag slutade på den skolan kom tillbaka. Sen att ens lille bror har blivit så stor att han ska börja 7:an efter sommaren känns helt sjukt. Hoppas ni andra får ett super bra sommarlov. Själv får man sommarlov på fredag.
//Cornelia

Likes

Comments

Nu kommer alla bilder från studenten jag var på tisdagen den 7 juni. Så att dom kommer så sent men har mycket prov och sånt då jag går på sommarlov nu på fredag❤️
//Cornelia

På en bild ser man att hon gråter och det är för att hennes mamma höll ett tal om hennes pappa som tyvärr gick bort för 7 år sen😢

Likes

Comments

Idag tar min kusin studenten så det kommer säkert massa bilder imorgon.

Hoppas ni har en fortsatt trevligt tisdag

Likes

Comments

Nu är söndag och efter som att det är Sveriges nationaldag imorgon måndagen den 6 juni, så är vi lediga. Så ikväll har vi ett par kompisar till familjen som kommer över och vi ska kolla på bilder från när min mamma var i NEW YORK CITY den 5 maj till den 8 maj. Sen ska nog dom prata om deras resa i sommar då dom ska bila till Italien. Jag ska inte med till Italien då jag har min panikångest och inte klarar av att åka långa sträckor i bil. Då tänker ni säkert att då kan ni ju flyga men nej jag är extremt flygrädd. Så jag ska vara hemma i 2 veckor en vecka ska jag vara med kompisar och den sista veckan ska jag umgås med min mormor och morfar. Då kommer vi antagligen bubbla bubbel bad hela den veckan då dom har köpt ett bubbel bad.

Men om ni vill så kan jag lägga ut bilder på vad min mamma köpte i NYC till mig. Kan faktiskt säga att jag är lite avis på min mamma för jag vill också till NYC. Hon va där med sina 2 kusiner och deras gemensamma kompis. Men nog om det, nästa vecka så har jag en hel del jag ska göra så kommer blogga för fullt nu tills skolan börjar igen. Kan berätta lite om vad jag ska göra i 3 veckor fram över.

JUNI
Vecka 1
Måndagen den 6 juni: Vara med familjen
Tisdagen den 7 juni: Min kusin tar studenten.
Onsdagen den 8 juni: Plugga och vara med familjen på kvällen
Torsdagen den 9 juni: Ska till läkaren
Fredagen den 10 juni: Familje mys
Lördagen den 11 juni: Ska nog iväg och shoppa med mamma
Söndagen den 12 juni: Chilla kanske vara med några vänner

Vecka 2
Måndag den 13 juni: Chilla
Tisdagen den 14 juni: Ska på min lillebrors skolavslutning för han slutar 6:an
Onsdagen den 15 juni: inget
Torsdagen den 16 juni: ska kanske iväg
Fredagen den 17 juni: mamma går på sommarlov
Lördagen den 18 juni: iväg med familjen
Söndagen den 19 juni: familje mys

Vecka 3
Måndagen den 20 juni: Inget
Tisdagen den 21 juni: Ska åka och prova ut mina nya skoinlägg
Onsdagen den 22 juni: åka till stan med mamma
Torsdagen den 23 juni: ska iväg med mamma och Musse
Fredagen den 24 juni: ska hem till mammas arbetskamrat.
Lördagen den 25 juni: vara med familjen
Söndagen den 26 juni: vara med kompisar

// Cornelia ❤️

Likes

Comments