Jag vet att jag inte har gjort något inlägg på länge. Men har varit inne i en period då jag inte mått så bra. Men nu så ska jag försöka att skiva varje dag. Men idag är det söndag och jag har inte gjort så mycket, jag har bara tittat på film och tecknat några tekningar till min mammas arbetskamrats söner. Jag gjorde Nicke nyfiken till den yngsta då han älskar Nicke och så gjorde jag Real Madrids märke till han andra som älskar Real.

Jag kommer göra som jag gjorde innan att varje måndag kommer inlägget handla om vad jag kommer göra under veckan.

XOXO Cornelia
😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det lördag den 16 juli och igår fredag så åkte min mamma, pappa och lillebror till Tyskland och imorse fortsatte dom att köra till Italien. Jag bestämde för att stans hemma pga min panikångest och för att jag inte vill till Italien. Så jag stannade hemma och är med mormor och morfar istället.

Men idag lördag så skulle mormor och morfar åka till morfars bror och hälsa på i Blekinge och jag ville inte föröka med så jag ska sova över hos min moster ikväll för mormor och morfar kommer hem imorgon.

En sak som jag längtar till är att mormor, morfar och jag ska åka och kolla på bilar vilket jag älskar. Efter som jag snart ska ta körkort så vill jag kolla på bilar.

Hör kommer komma in ett inlägg på bloggen i samarbete med framkalla.

Kommentera gärna vad ni vill ha för inlägg på bloggen.

//Cornelia❤️

P.s. Ha en fortsatt trevlig helg

Bild från när jag var 4-5 år

Likes

Comments

Igår tisdagen den 14 juni så slutade min bror i 6:an. För 4 år sen så slutade jag i 6:an så det va en ganska sorgligt då minnena från när jag slutade på den skolan kom tillbaka. Sen att ens lille bror har blivit så stor att han ska börja 7:an efter sommaren känns helt sjukt. Hoppas ni andra får ett super bra sommarlov. Själv får man sommarlov på fredag.
//Cornelia

Likes

Comments

Nu kommer alla bilder från studenten jag var på tisdagen den 7 juni. Så att dom kommer så sent men har mycket prov och sånt då jag går på sommarlov nu på fredag❤️
//Cornelia

På en bild ser man att hon gråter och det är för att hennes mamma höll ett tal om hennes pappa som tyvärr gick bort för 7 år sen😢

Likes

Comments

Idag tar min kusin studenten så det kommer säkert massa bilder imorgon.

Hoppas ni har en fortsatt trevligt tisdag

Likes

Comments

Nu är söndag och efter som att det är Sveriges nationaldag imorgon måndagen den 6 juni, så är vi lediga. Så ikväll har vi ett par kompisar till familjen som kommer över och vi ska kolla på bilder från när min mamma var i NEW YORK CITY den 5 maj till den 8 maj. Sen ska nog dom prata om deras resa i sommar då dom ska bila till Italien. Jag ska inte med till Italien då jag har min panikångest och inte klarar av att åka långa sträckor i bil. Då tänker ni säkert att då kan ni ju flyga men nej jag är extremt flygrädd. Så jag ska vara hemma i 2 veckor en vecka ska jag vara med kompisar och den sista veckan ska jag umgås med min mormor och morfar. Då kommer vi antagligen bubbla bubbel bad hela den veckan då dom har köpt ett bubbel bad.

Men om ni vill så kan jag lägga ut bilder på vad min mamma köpte i NYC till mig. Kan faktiskt säga att jag är lite avis på min mamma för jag vill också till NYC. Hon va där med sina 2 kusiner och deras gemensamma kompis. Men nog om det, nästa vecka så har jag en hel del jag ska göra så kommer blogga för fullt nu tills skolan börjar igen. Kan berätta lite om vad jag ska göra i 3 veckor fram över.

JUNI
Vecka 1
Måndagen den 6 juni: Vara med familjen
Tisdagen den 7 juni: Min kusin tar studenten.
Onsdagen den 8 juni: Plugga och vara med familjen på kvällen
Torsdagen den 9 juni: Ska till läkaren
Fredagen den 10 juni: Familje mys
Lördagen den 11 juni: Ska nog iväg och shoppa med mamma
Söndagen den 12 juni: Chilla kanske vara med några vänner

Vecka 2
Måndag den 13 juni: Chilla
Tisdagen den 14 juni: Ska på min lillebrors skolavslutning för han slutar 6:an
Onsdagen den 15 juni: inget
Torsdagen den 16 juni: ska kanske iväg
Fredagen den 17 juni: mamma går på sommarlov
Lördagen den 18 juni: iväg med familjen
Söndagen den 19 juni: familje mys

Vecka 3
Måndagen den 20 juni: Inget
Tisdagen den 21 juni: Ska åka och prova ut mina nya skoinlägg
Onsdagen den 22 juni: åka till stan med mamma
Torsdagen den 23 juni: ska iväg med mamma och Musse
Fredagen den 24 juni: ska hem till mammas arbetskamrat.
Lördagen den 25 juni: vara med familjen
Söndagen den 26 juni: vara med kompisar

// Cornelia ❤️

Likes

Comments

Nu har jag äntligen köpt bäddsoffan så nu kommer det 2 bilder på mitt rum❤️ ni får gärna lämna kommentarer om vad jag ska blogga om för vill att ni ska tycka det är kul att läsa
// Cornelia

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka till skrivandet här på bloggen. Jag har haft så himla mycket att göra att jag nästan har gått in i väggen. Men nu är jag tillbaka då jag mår mycket bättre.

Idag så ska jag åka till Ikea med min familj för att jag ska köpa en soffa till mitt rum. Jag fyller ju år den 2 maj och önskade jag mig pengar, och resultatet blev att jag bestämde mig för att köpa en soffa till mitt rum. Kommer bilder på rummet imorgon, de andra veckan har vi haft något att göra varje dag.
Måndag: jag till tandläkaren.
Tisdag: var och kolla på pappa när han tävlade
Onsdag: var och kolla på pappa när han tävlade
Torsdag: köpa soffa
Fredag: vara med kompisar
Lördag: 10års kalas till min kusin
Söndag: morsdag ska ut och äta på restaurang med min familj, mormor, morfar och moster och med barn.

Det är ungefär så min vecka har sett ut och ser ut framöver.
Vi får gärna kommentera om ni gör gillar att jag skriver upp vad jag ska göra under veckan?
Hoppas nu får en fortsatt trevlig dag fast att vädret är sådär.

// Cornelia

Likes

Comments

Idag är det min 17 års dag och i fredags hade jag släktkalas. Så glad att det var så många som ville komma, funderar på att ha en liten mys dag med mina bästa vänner. Just ni ligger jag i solen och solar med hunden som ligger bredvid mig.väntar på att pappa ska komma hem för han ska köpa mat med dig hem och mormor och morfar kommer hit. Så ni får ha en fortsatt trevlig måndag så ses vi kanske snart igen.
Sen vill jag oxå säga grattis till väldens bästa kusins Amanda som oxå fyller år idag fast hon blir 19 år.
// Cornelia

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något alls. Det har regnat och blåst hela dagen så har inte varit sägen på att göra något. Men jag har bara tittat på film och ritat lite. Sen har jag förberett mig inför ett möte jag ska ha imorgon med min mentor och till 2 prov som jag ska ha i veckan. Det ena provet på onsdagen och det andra på torsdagen, och ska ha ett möte med min spanska lärare på fredagen. Så det är mycket att stå i denna veckan, samt att jag måste bestämma vad jag vill att vi ska äta på mitt släktkalas. Som är nästa vecka. Söndagar kommer bli dom dagarna då jag berättar vad som kommer och hända under veckan som kommer. Nu kommer jag oxå börja skriva lite mer om vad jag gör på dagarna och sån. Jag är inte säker om jag kommer ha tid att lägga ut ett inlägg den 29 april och den 2 maj så jag har kalas den 29:de och fyller år den 2 maj. Men jag hoppas att jag hinner.
// Cornelia

Likes

Comments