Tänka sig att redan halva februari har gått.

År 2016 har verkligen börjat bra för mig ändå. Jag har ökat min inkomst , kommit igång med träningen och tränar numera 5 dagar i veckan innan jobbet. Dessutom så har jag lyckats träna bort 3.5 kg från kroppen vilket känns riktigt peppade.

Ska dela med mig av lite före och efter bilder när det börjar synas lite mer 😉

Jag har bestämt mig för att faktiskt hitta på en hel del detta året. Bland annat ligger Stockholm, gotland och florida på listan. Dessutom så planerar jag att delta i årets colerrun i lund. Jag vägrar ligga hemma och bara ägna mig åt jobb och sambo hela året. Det känns liksom inte riktigt som jag och jag måste få bevara mig själv även om vi numera är två. Eller hur?!

Hur planerar ni ert år? Berätta gärna för mig. Kanske man kan få lite tips.

Puss på er så länge ❤


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det var verkligen inte igår jag var här inne och hälsade på. Men pågrund av en ganska så dålig tid i mitt liv så lyckades jag ta på mig offerkoftan och tycka synd om mig själv lite där för ett ögonblick. Sen insåg jag att nej det är inte så det ska vara. Så jag började gräva mig upp och har äntligen fått lite stabilitet i mitt liv igen. 

Jag kommer dock att ändra lite på hur min blogg ser ut idag. Klart kommer jag hålla fast vid mitt jag men ändå bli lite mer aktiv om man säger så. Det är viktigt att uttrycka sina känslor och stå för vad man tycker men nu ska det inte bara handla om det. Haha lite mer happy light to my life. 

Puss på er

Likes

Comments

Nu är det inte många dagar kvar till jul och även om jag kan köpa allt jag vill ha själv så tycker jag om att få lite julklappar. Det är väl barnet i mig som lever kvar och faktiskt tycker att det inte direkt är för mycket begärt. även fast jag är i 30 års åldern.

har ni börjat fila på er lista? skriv gärna en kommentar om vad ni har önskat er.

Min lista är ju inte precis lång men tänkte dela med mig av 3 julklappar jag önskar mig.

​Om ni klickar på bilderna så kommer ni direkt till produktsidan. Alla produkter finns på eleven.se

Likes

Comments

I ett försök att få denna dagen att gå lite fortare väljer jag faktiskt att ta en paus från allt pappersarbete och istället ägna mig lite åt lite annat. även om företaget är mitt liv så måste jag få blicka bort från alla tråkiga siffror ibland.

min revisor fick sparken för ett par veckor sedan då hon uppenbarligen inte delade mina åsikter och jag kände att hon kränkte allmänheten bara genom att öppna truten. jag vill inte riktigt gå in på detaljer men ett avsked blev mitt beslut och nu får jag sitta med alla papper själv.

Aja sånt är livet. alla människor går att ersätta.

I helgen förutom jobb så ska jag och min man ut med båten en runda. jag behöver lugnet från vattnet som slår mot båten. Det är äkta kärlek det. känna den kalla vinden som biter i ansiktet. Jag måste verkligen bli klar med detta ikväll så jag kan lägga det bakom mig sen.

  • 19 Readers

Likes

Comments

Tiden bara rusar iväg just nu. om bara några veckor är det julafton och med det också Nyårsafton. Fick lite panik just nu och börjar genast leta efter årets blåsa att bära till denna underbara tillställning.

Jag vart först bjuden på en stor fest där det skulle komma flera hundra gäster men eftersom att jag förtillfället inte vill vistas i stora folksamlingar så tackade jag istället ja till en mysig nyårsmiddag med några vänner.

Jag har alltid sett nyår som en röda mattan moment och måste därför briljera i min outfit 😉
två klänningar har jag hittat än så länge på Boozt.com. vilken gillar ni bäst? klickar ni på bilden kommer ni direkt till klänningen på boozt. där finns lite fler bilder också.

  • 11 Readers

Likes

Comments

Ingen har väl missat allt kaos som händer i världen. alla dessa terrorister som sprider skräck överallt. själv måste jag säga att jag är rädd. Jag vill inte befinna mig på platser där det vistas mycket folk.
Men samtidigt så ser jag det som att vi har den största militära styrkan någonsin nu när nästan alla länder slår sig samman, glömmer sina egna tjafs och faktiskt samarbetar. det är lite vackert tycker jag.

IS misslyckas lite med deras plan att ta över världen. istället förenar de stora länder som varit i osämja i så många år och får dem att tillsammans hjälpas åt att förinta ondskan.

Hoppas att de också tillsammans kan utplåna de sjuka jävlarna!

  • 13 Readers

Likes

Comments

​r det något speciellt som ni kanske vill läsa om på bloggen här? Eller kanske ställa lite allmänna frågor så gör det vet ja!

Jag kan visst vara hård men samtidigt mjuk som bommul.

Idag har dagen flugit fram i rasande fart och under min vakna tid har jag egentligen bara ägnat mig åt jobb. Tog mig lite tid att irritera mig över den hopen människor som bygger sin vardag på idioti. Typ halva sverige om inte mer. Ibland undrar jag om jag är den ända riktigt perfekta individen på denna planeten. Kanske är jag gud. Haha

Nu ska jag försöka släppa allt kaos och sova några timmar innan nästa morgon gryr.

Natti natti 💖  och glöm inte att fråga något ni undrar eller berätta om ni vill läsa om något speciellt. 

Likes

Comments

Visst är det trist när människor inte kan hålla vad de lovar. Att man gång på gång blir sviken av olika anledningar. 

Jag är så sjukt trött på det och just nu är jag så irriterad att jag nästan kan säga upp bekantskapen med en viss person. 

Problemet är att jag faktiskt gillar denna vännen mycket och vi har gått igenom en hel del ihop och nu verkar hon inte kunna göra något utan sina barn. Om det är för att hon inte får eller vad problemet är vet jag inte för det vill hon inte tala om. Men visst. Jag älskar ungarna som mina egna men samtidigt vill jag kunna umgås med min vän utan att höra barnskrik och gnäll. 

Jag behöver kanske en paus och ventilera mig lite. Får se om jag orkar med en människa i mitt liv som inte bryr sig om sina vänner. 

Likes

Comments

Jag är som jag sagt tidigare, egen företagare och jag tänkte ikväll ta upp en mycket viktig fråga.

Jag har en del anställda under mig som fått genomgå ett flertal olika "tester". Ni förstår, jag ger ingen en anställning på grund av deras kompetens. Utan går faktiskt helt på vår kemi. Jag kan verkligen inte jobba med människor som inte tycker och tänker som jag. Lite därför som jag valde att bli egen företagare.

Det funkar inte för mig att personen har ett privatliv som inte speglar mitt. Jag måste kunna lita på dessa personer till fullo och nä, jag tänker inte ta några diskussioner som ändå inte kommer att leda någonstans.

Mina lärjungar som jag kallar dem kommer först in på en intervju, där frågar jag ut dem om allt i deras liv och pratar inte ett dugg om jobbet som de söker. För det vet jag ju redan hur det fungerar haha. Sen försöker jag boka in ytterligare ett möte fast på en mer avslappnad plats. Jag bjöd faktiskt med en lärjunge på spa vid en intervju. Och en tog jag med på finlandskryssning. Jag vill verkligen lära känna dem då det blir mycket lättare för oss alla i framtiden. Sen får dom 6 månaders provanställning där de likt en ceremoni blir precenterade för de andra. Jag har nu 6 månader att kolla upp och granska personerna innan jag känner om vi klickar.

Lite sjukt enligt vissa men vill man ha bra och pålitlig personal så krävs det grymt detektivarbete och dessutom lite stalking 😉

Jag hade för inte så längesen en person som sökte ett jobb som ekonomiansvarig. "Det" var välutbildad och hade ett par år arbetat som revisor. Hur gullig som helst. Allt verkade klaffa ch jag tänkte ta in "Det" i familjen. Då upptäckte min privatdetektiv att "Det" faktiskt inte alls var så gullig som jag trodde.

Så nej inget jobb hos mig där inte. Man ska vara noga med vilka man släpper in. Jag har blivit indragen i många djupa diskussioner som slutar i tårar och faktiskt även en polisanmälan. För i vissa situationer har jag svårt att kontrollera mig haha trångsynta idiotiska varelser är inget jag vill ha med att göra och därför är jag sjukt noga.


Vad tycker ni? Har jag rätt eller har jag rätt?

Likes

Comments

God morgon på er.

Har jag världens bästa man eller vad? Vaknade i morse till denna brakfrukosten.

visst är han underbar. Inte konstigt att jag gifte mig. Fast det är ju lite hans plikt att serva mig då det är jag som drar in mest stålar i vårt hem. Haha känner mig lite som en drottning.

Vad har dagen att erbjuda idag då? Såklart lite jobb men sen ska jag nog mest gå runt på stan och andas höst. Kanske blir lite shopping också när jag ändå är där. Har hittat ett par drömiga stövlar nu till hösten på zalando från  Pierre Balmain De var rätt billiga också och kostar bara 8000kr. Så sjuk tur jag har. Så nu måste jag hitta lite kläder att ha till.


Likes

Comments