Ja nu var det ett tag sen igen som jag var här inne och skrev av mig. Vad har hänt då? Jo det är kaos i familjen! Men det börjar lösa upp sig. Det rör min lillebror, därför jag väljer att inte skriva vad som är kaos. Men är så stolt över honom! Han är 19år och sköter detta bättre än vad jag någonsin skulle ha gjort. Go boy!

Annars i mitt liv då? Jo jag har nu praktik genom skolan. Har gått 2v och har 3v kvar, med denna. Än så länge så trivs jag på skolan, det som dock är jobbigt är att jag måste gå upp tidigt varje dag haha! Trots tidiga mornar så trivs jag på praktiken och känner fortfarande att jag valt rätt yrke för mig. Vilket känns skönt då jag tar examen i Juni. Helt sjukt hur fort dessa år har gått. Känns sjukt att jag i Juni är klar och då pluggat i 4år. 4år ifrån min pojke och mitt hem. Men i Mars redan så flyttar jag hem längtar så!

Helgen,så kollade jag och min pojke på Fantastiska vidunder och vart man hittar dem. Jag tyckte dock att filmen var lite seg, men ändå bra. Värd film att se på bio, absolut! Men då jag gillar Harry Potter så hade jag höga förväntningar. Tycker Harry Potter filmerna är bättre än denna. Vet att den inte riktigt hör till, samtidigt som den på något sätt gör det. Men ja värd film att se på bio men trodde dock den skulle vara bättre. Tycker inte det hände så mycket.

Sen såg även en kompis bion och hon gillade filmen massa! Så det är helt klart en smaksak, som allt annat. Men som sagt får du chansen att se den på bio, gör det!

Likes

Comments

Alltså det är helt sjukt vad jag saknar min pojke ! Han har nu varit i Canada ett par dagar & på fredag åker han till New York. Men nästa helg får jag träffa honom, äntligen ! När jag väl träffar honom är det cirkus 3v sen vi träffades .. Men men snart är han hemma igen, och han har iaf kul när han är iväg så det får jag glädjas åt.


Själv då? Jo jag pluggar och jobbar. Är endast ledig i helgen faktiskt. Känns både roligt och jobbigt. Inte van att jobba samt att det är sjukt mycket i skolen. Men det funkar, får tänka på pengarna in nästa månad, haha ! Vi kikar även efter lite hus så är awesome att jag kan jobba lite, och kanske då spara till blivande boende. Om jag inte spenderar allt i sommar på roligheter, haha. Men då är det bara börja om :) Nej pluggat kallar, hade gött hörni !

Likes

Comments

Jag är nu inne på termin 7 av 8 på universitetet. Helt sjukt att om ett år komma ut i arbetslivet men en utbildning i ryggsäcken, känns skönt ! Dock har jag en liten grej kvar på idrotten men mina lärare svarar aldrig på mina mejl eller sitter på sitt kontor när jag är där. När jag väl får tag på någon får jag till svar "jag hör av mig" ja men när om 7år !?

Annars då? Jo jag längtar tills jag får flytta hem till min pojke, tills jag får lön ! och tills livet känns som mitt och inte någon annans. Som student säger man att man ibland lever i en bubbla, och ja så är det. Jag har min lilla Örebro bubbla där jag studerar, super, tränar, hänger med vänner etc. Sen har jag min "verklighet" i Skövde med mina barndomsvänner och familj, och självklart min bästa pojke. På något sätt känns det inte som om dessa två världar går ihop, även fast mina "Örebro" tjejer kommer till Skövde, eller tvärtom. Det känns mysko på något sätt. Så ja, jag lever någon annans liv inuti en bubbla.

Att få vara klar med skolan och få jobba och tjäna sin lön, det är något som jag ser fruktansvärt mycket fram emot. Att slippa få CSN och varje månad behöva jobba för att känna att man kan leva och göra roliga saker istället för att endast lägga pengarna på skolan och alla dess böcker och annat man ska ha. Att kunna köpa den där jackan man vill ha utan att tänka - måste lägga undan i tre månader för att ha råd. Ja det ska bli skönt !

Känns som ett ganska långt och gnälligt inlägg, men tro mig, i like my life !

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Örebro för enu en termin. Inledde termin 7 av 8 förra veckan men valde då att veckopendla. Men tog tåget upp i morse och ska nu stanna här i några veckor. Min gris kommer upp till helgen för gos och säga hejdå innan han åker över till Canada och vidare till USA. Men fram till helgen ska jag nu plugga och umgås med mina flickor. Så ja nu ska jag iväg och umgås lite, är lite socialt beroende nu när jag varit hemma och alltid ha någon runt mig. Så det får inte sluta för hastigt, ska ju ändå sova själv inatt, så behöver sällskap fram tills dess i alla fall, haha.

Nej nu ska jag iväg, kisses

Likes

Comments

Nu är det måndag och en ny vecka igen.

Fått tillbaka responsen från våran handledare på uppsatsen och hittills ser den bra ut, vilket känns bra. Responsen vi fick var att vi kunde fördjupa oss lite extra, och sen fick vi några förslag på litteratur och sökord vi kan kika på. Känns verkligen som vi fått en bra handledare. Ska även upp till skolan på onsdag för en fysisk handledning så vi kan prata och diskutera lite mer än över mejl. Ska även försöka göra om mina naglar, usch så längesen nu! Måste hitta någon här hemma i området, Skövde, som jag blir nöjd med. Svårt att byta känner jag, haha. Nej nu ska jag ta tag i vardagen med älsklingen innan han åker till jobbet för en kvällsvecka.

Likes

Comments

View tracker

Var i Tboda igår hos N med familj (: Lekte med C i hans nya rum där morfar gjort iordning en rittavla, som är väldigt populär måste jag säga. Var där hela dagen och mös med mina små änglar. T har blivit så stor! Hon är så söt, och verkligen lik sin storebror.

Åkte sen hem till mamma och pappa för att hämta lite saker. Ska nämligen på arbetsintervju om 1v och mina betyg och andra saker har jag fortfarande förvarandes i ett av mina gamla rum. Ja då mycket har jag inte kvar, men har en låda i min byrå,haha, med lite saker.

Liten blir stor 💙

xoxo

Likes

Comments

Ja nu är det snart 1v sedan jag opererade mig, och jag har sedan dess varit hemma och stapplat runt på kryckor. Men igår blev jag så trött på att vara begränsad så jag lämnade kryckorna vid sängen och stapplade försiktigt runt i lägenheten. Men det gick bra så även idag är jag kryckfri, men har dock inte vågat ta mig ner för trappan än. Men det kommer i veckan!

Annars idag har Emma varit här och vi har pluggat på våran uppsats. Även skickat mejl med handledaren så hoppas han svarar innan denna dagen är slut så vi kan gå ännu mera in på uppsatsen, och veta att vi gör rätt. Annars är det inte mycket i mitt liv nu, utan har detta arbete fram till sommaren.


xoxo

Likes

Comments

Nu börjar påsken ! Men för oss kära studenter så spelar det ingen roll för det är skrivning som gäller. Japp har en skrivning som ska in på söndag och en som ska in på tisdag. Men den som ska in på söndag är nästan klar, så skönt! &den som ska in på tisdag är också nästan klar, skönt! Så det är mest finlir som är kvar. &därför hoppas jag på en underbar påsk, vilket jag tror det också kommer att bli. Ikväll blir det ev kompishäng, fredag mys med älsk kanske, lördag tapas med vänner, söndag bakis kanske och måndag fyller min flicka E 7år samt att hon har fotbolls cup, så ska heja fram henne och hennes lag innan vi åker hem för att fira hennes födelsedag:)

Nästa vecka går vi även in på vårat självständiga arbete där vi ska skriva typ 30 sidor fram till sommaren!? Japp ingen rast och ingen ro här inte. Så längtar så mycket till sommaren då jag kan få vara ledig! Eller ja, då kanske jag ska jobba så jag kan betala alla räkningar, alltså mitt liv just nu! Som tur är jobbar jag under terminerna vilket betyder att jag kan spara endel och resa i sommar utan att jag måste jobba för att kunna åka, vilket är skönt. Men måste dock jobba lite så jag kan betala min mobilräkning haha. Men sommaren -17 japp då är det jag som tar examen och slipper jobba över sommaren! Sommar är då ledighet för mig! Nej, ska chilla lite nu innan mer plugg och älsk kommer hem. Ha en bra påsk!

Likes

Comments

Igår blev min gris hela 27bast, ja åren börjar ta på oss haha. Dagen igår bestod av att äta ute tillsammans med älsklingen och hans familj, sen åkte vi och köpte skor på Intersport där det var ta 3 betala för 2 så jag fick ett par, älsklingen ett och sen köpte även svärfar ett par skor. Efter sko shoppandet åkte vi hem till oss för att möta upp mina föräldrar så alla fick gratta O och fika tillsammans. Mysigt när alla våra föräldrar är samlade på samma ställe, me like.

Nu sitter jag och pluggar, eller har en liten plugg paus nu. Men är snart igång igen, suck .. Det är även den 21mars idag vilket betyder att vi ska rocka sockorna, vilket jag självklart gör. &hoppas ni gör.

Likes

Comments

I fredags blev jag 25år. Firade in detta med att totalt misslyckas med att baka tårta! Som tur är räddade pojken mig genom att köpa med en hem efter jobbet. Flickorna från Örebro kom & mina Skövde friends anslöt sig på kvällen. Började hemma med massa prat och skratt, och förlängde kvällen genom att gå till krogen. Vi hamnade på minnenas afton 👌🏻 men gud vad kul vi hade!

Igår kom mamma&pappa och sa grattis. Och nu väntar vi på älsklingens päron som är påväg hit för lite fika (: hoppas alla har haft en bra helg, det har jag.

Likes

Comments