Hej. Jag vet att ingen kommer bry sig om detta inlägget förutom typ min mamma men jag tänker skriva det ändå. Jag var i Santorini denna sommaren och det var en underbar resa ska jag säga dig.
Jag är en sån hemsk människa som hellre skulle vilja stanna hemma och spela Sims än att behöva SOLA och UPPTÄCKA och SMAKA GREKISKT VIN men denna resan var faktiskt jävligt nice. Jag längtade bara hem typ fyra dagar av sju.
Vad vi inte visste var att Santorini är nåt jävla snobbresemål så vi kom dit med våra strandkläder och ryggsäckar medan hela jävla hotellet hade på sig kostym och gick runt med solparaply. Fast vi är ju en jävligt hardcore familj så vi ownade hotellet efter Dag ett.
Nu ska jag visa lite bilder jag tog med min kamera som jag aldrig någonsin använt men av någon anledning så har den en spricka i linsen, kul va.

Okej kolla denna bilden, rätt fin eller hur? Vad du inte vet är hur HEMSKT DET VAR när en Norsk guide började skrika på mig att jag tar foto på någons hem och är en hemsk människa och att hon hoppades att folk skulle ställa sig utanför mitt fönster och fota mig när jag äter frukost. Hon hade no chill, hon va ginger också.

Och här blir jag också lite lack. Jag ville ta en sån poetisk ''tjena jag har varit i santoini dudå'' bild men när vi kom hem och jag kollade igenom bilderna såg jag ATT EN JÄVLA FAMILJ med tre killar står bakom och fotobombar sönder allt???? Killen kollar tittar ju för i helvete in i kameran också. RESPEKTLÖST

Nu ska jag bara lägga ut lite bilder som jag tycker e côôla för att jag inte orkar beskriva alla.


VI AVBRYTER DETTA MONTAGET MED EN UPPSKATTNING FÖR MIN TAN-LINE

Dag 1

Dag 4

Dag 7

Jävla legend är jag, helt sick.
Men ja detta var väl en sammanfattning av min resa till Santorini.
Skulle egentligen till Paris på Höslovet men mamma ba lol vi köper massa kläder till dig istället och jag ba fuck yes. #enkelvinst

Likes

Comments

Hej. Jag heter Cornelia Nilsson, jag är sexton år gammal och går på Katedralskolan i Lund.
Varför ska en sextonårig tjej som går på gymnasiet ha en blogg? Det är en bra fråga faktiskt, men min kompis gjorde en precis och nämnde att man kunde tjäna pengar så jag bara fuck yes.

Jag kan väl säga att jag har rätt så mycket erfarenhet av bloggande, jag hade faktiskt en blogg när jag gick i sjuan och den var otroligt känd, kanske fem läsare per dag och jag var fyra av dem. Så jag är ingen nybörjare eller så.
Jag har ju dock ett problem, jag har inget liv.. Vad ska en person utan liv blogga om? Det är också en jävligt bra fråga som jag inte har svar på just nu. Jag tycker om weheartit och att spamma folk på snapchat. Men det kan man inte direkt blogga om, så jag får väl låtsas att mitt liv är jävligt intressant genom att lägga upp poetiska bilder jag tar i skolan eller på väg till bussen
.

Du kan nå mig på snapchat om du lägger till corneliahowell, jag vet att du inte kommer göra det, men ändå.
Jag hittas även på instagram under namnet corneljanilsson, snälla följ mig där jag är otroligt följarekåt.

Ha de bra.
Mvh Cornelia Nilsson

Likes

Comments