God morgon på er!
Tänkte börja inlägget med att berätta om min vecka, som fskiskt har varit väldigt bra för att vara en " back to school vecka". På  måndagen haden jag och Eddie månadsdag, men inte vilken somhelst utan 1.5 års månadsdagen. Vi har alltså varit tillsammans 1.5 år, jag kan inte förstå hur tiden har gått så snabbt men jag är så jäklar löjligt kär i denna killen fortfarande och han gör mig så himla lycklig. Kan inte förstå att han har varit min pojkvän och bästa vän  i 1.5 år och jag har fått vaknat upp vid hans sida och delat juice paket med honom i 1.5 år. På Måndagskvällen efter träningen som jag inte bar med på då jag hade ont i halsen så  bakade jag och Eddie tårta, jordgubbstårta. Super god. Under Tisdagen och Onsdagen hände det inte så mycket grejer, gick i skolan och tränade. Hade dock väldigt bra träningar med Guerimo vilket var skönt!

På torsdagen hade jag 2 /2 lektioner inställda så jag var helt enkelt ledig från skolan vilket var supernajs. Jag pluggade och städade rummet och lägenheten under dagen och på kvällen spelade jag match. Rig möte Gislaved, vi spelade riktigt bra men kunde inte riktigt få ihop de sista poängen när vi ledde 17-13. Så vi förlorade med 3-0. Men JAG blev utsedd till matchens MVP !?
Jag tycke inte att mitt spel fungerade i 1-2 set men  i slutet av andra så fick jag ihop två block och kända typ " Nu jävla ska bollen dö." Förra matchen och början av denna matchen kändes det som om att ingenting fungerade, mina block blev bara touch men ingenting mer.. Men nu kunde jag mentalt vända och då släppte det negativa och försvann.. Vi förlorade matchen men jag kände mig som en vinnare eftersom jag vann över hjärnspökena och jag blev matchens MVP.

På fredagen gick jag i skolan, tränade och åkte hem till Eddie efter att han slutat jobba. Där myset vi och låg o vilade tills vi somnade. Igår var vi ute i skogen och grillade korv med 2/3 av Eddies hundar, hans familj och delar från hans släkt. Super mysigt o vara ute i skogen o gå, Vi gick 9.9 KM så man var lagom trött och mör i kroppen hehe. På kvällen käkade vi Kina mat och kollade på  Mello. Idag ska vi främst sitta och plugga, jag ska skriva klart det sista på min del av Gymnasirarbetet för
det ska in i veckan och vara helt klart.SÅ JÄVLA SKÖNT DET KOMMER BLI. Har även lite småplugg att ta itu med, passar på att plugga nu medan jag har en lugn period i skolan. Nu har Eddie vaknat så vi sa väll upp o käka frukost strax,  men ha det så bra. Puss haj//C.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments