God morgon på er!
Vaknade först vid 06.15 då Eddie alarm ringde för att han skulle upp och jobba vid 07 -13. Men jag fick ligga kvar och vaknade igen vid 08 då en av Eddies hundar
behövde ha hjälp upp i sängen för att kunna komma o lägga sig o mysa hos mig. Så helt ensam är jag inte!

Dagen startar i Mullsjö men kommer sluta hemma i Skåne då jag ska ta tåget 10.39 härifrån. Ska skönt att få komma hem och umgås med familjen, tyvärr så har jag lov en vecka innan alla mina kompisar i Skåne så jag kommer vara hemma själv under dagarna och förhoppningsvis träffa kompisarna på kvällarna. Men har inte riktigt fått min lov känsla än utan den kommer nog på måndag då det just nu är helg och jag tränade igår och på söndag är det match mot lund!!
Jag älskar att möta hemma klubben, det är en speciell känslan, men allting blir 100 går roligare. 

Tänkte ta och rekommendera en App till er som heter " Djurvänligt " . Den innehåller  två kategorier som är bra att tänka på nästa gång man är ute och shoppar!!
Appen är skapad av djurens rätt. För enligt min mening så vill man ju såklart inte shoppa på djurs bekostnad, dvs djurtestade eller animaliska produkter med äkta skinn och päls. Men det är svårt att veta vad som är djurvänligt och inte Djurvänligt..

Nu ska jag nog ta och kliva upp ut sängen och börja fånga dagen
Ha det bra, puss haj//C.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments