Hej på er!
Nu har värsta pluggtiden för mig börjat, jag har en period av massa inlämningar och prov som sträcker sig från vecka 11 tills vecka 16. Jag håller på att bli galen av alla inlämningar och prov som snurrar runt i huvudet på mig, men jag har skrivit ner alla inlämningar veckovis och så får jag fokusera på att överleva en vecka i taget! Nu till helgen kommer mamma och ev min lillasyster upp till mig för det är föräldramöte på RiG. Ska bli supermysigt att de kommer upp, även fast jag var hemma 22h förra helgen och träffade dem så saknar jag dem redan.. Det var förresten de bästa 22h på länge!!

Om ni är i samma pluggperiod som jag så har jag några tips till er:

- Skriv ner alla deadlines för prov och inlämningar

- Plugga med pauser/ intervaller ungefär som plugga intensivt i 40 min och gör något annat i 20 min.

- PRIORITERA, har du prov och inlämning på samma vecka så prioritera hur mycket tid du ska lägga ner för att plugga inför provet och hur mycket tid du ska lägga ner på inlämningen.

- Prata med lärarna så att ni har en god kommunikation. Kanske kan ni flytta en deadline till en helg, på helger hinner man oftast plugga mer än på vardagar även om man skulle önska att slappna av på helgen.

- ANDAS!! Du klarar detta!

- Bara för att du har mycket just nu, betyder inte att du måste isolera dig från omgivningen. Plugga intensivt en kväll och umgås med vänner/ familj eller käraste kvällen efter några timmar. Socialisering är viktigt för psyket!

- Planera in roligare saker som gör att det blir lättare att plugga under veckan, tex att man ska åka och shoppa på lördagen och därför ska göra klart en inlämning under veckan.

- LYCKA TILL. KÄMPA PÅ. DU ÄR INTE ENSAM.

Nu ska jag fortsätta kämpa, ha det bra, puss haj//C.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag äntligen fått mitt paket från Cocopanda.se ( inte sponsrad, men vilken dröm det hade varit..)
Köpte lite nya saker förra veckam kände att jag hade världens flyt just den veckan,  jag mådde bra och fick fredagsfeeling och Wipps så hade jag blivit 447 kr fattigare men sminkprodukter rikare!!

The Balm highlightern, och Wet n Wild primern är Veganska dvs De innehåller INGA djurprodukter!

Wet n Wild concelern är ikke djurtestad.
Men jag vet tyvärr inte hur Make up revolution står någonstans.

Men är otroligt taggad på att höja mina smink kunskaper till en ny nivå och börja leka och testa mitt nya smink i Helgen!

Hoppas att ni har en trevlig vecka, puss haj//C.

Likes

Comments