Hej på er!
sitter utanför engelska 7 salen och väntar på att lektionen ska börja. Idag har vi essay under båda våra lektioner, " jippie" men det ska nog gå bra. Har en väldigt tråkig skoldagen med skrivningar och tråkiga lektioner. Efter skolan väntar förhoppningsvis träning men det är ännu osäkert då det är två olika landslag som ska träna i samma hall som rig idag. 

Hade en körlektion imorse 07.30, det gjorde väldigt ont i hjärtat att sätta alarm kl 06.45 imorse när man börjar skolan 09.35. Men överlevde körlektioner med och har en lektion imorgon fast under eftermiddagen!

Förra helgen så fick jag komma tillbaka i A laget efter att ha varit sjuk, och det gick bättre än förväntat med mitt eget spel. Min lillasyster fyllde även år och Clara hade födelsedags fest så det var full fart. Nu till helgen är det högskoleprovet och jag ska på en bröllopsfest. Sen på söndagen åker jag hem för att gå lite höstlov!!

hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi!
Ha det bra, puss haj//C.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har äntligen fyllt 18!
Nu kan jag köpa trisslotter, ipren, shoppa på nätet o ha Mastercard.  Har även fått en bankdosa som känns väldigt läskig, den är riktigt mycket vuxenpoängsladdad. Hade en fantastisk 18 års dag då jag fick träffa mamma i Göteborg o vi käkade luch o shoppade tillsmannas, tjejen sjöng för mig både i matsalen och kom in till mitt rum med kladdkaka,ljus och skön sång. Såklart kom även eddie och firade mig på kvällen och jag har fått så otroligt fina presenter!!

Jag har åkt på klassresa en vecka med samhäll då vi åkte till Bryssel och London, otroligt bra och rolig resa. FÖRUTOM hotellet i London som var riktigt ofräsch och knäppt med supersmå sängar som gjorde att jag inte kunde sova rakt. Det blev mycket shopping och INGA onödiga köp!

Jag har spelat min första serie match för säsongen idag, matchen var borta mot Malmö så vi åkte 07.16 med tåget ner mot skåne. Fick träffa mamma o mina syskon och mormor och morfar vilket gjorde mig så glad och det var så mysigt att krama om alla. Vi vann även med 3-0 mot Malmö!

Jag har varit sjuk i snart 3 veckor, haft ont i halsen och varit hes i 2 veckor och nu denna veckan är min 3e vecka. Denna veckan har jag kunnat träna, äntligen då halsen slutat göra ont men nu hostar jag istället och är hes. Har kollat upp det på vårdcentralen men får vänta och se bara, så det är inget allvarligt iallfall!
Men det känns som jag har fått börja om på noll i både gym/fys och boll vilket ger mig ganska så mycket tränings ångest då jag inte känner att jag har möjlighet att skippa en träning om jag mår dåligt.. Blev sjuk lagom till elitseriepremiären så den missade jag och jag får inte spela med elit förrens jag har kommit tillbaka till där jag var innan, men har avancerat mycket denna veckan så tror/ hoppas att jag får spela med A nästa helg i Svedala. Då fyller även min syster år och skulle gärna vilja vara med och fira henne!

JAG HAR BOKAT TATTO.
Ska tatuera mig på torsdagen under lovet, kommer sitta en fin liten tatuering på vaden min. Mamma blev inte jätteglad men heller inte arg vilket var väntat. Så hon var på så sätt okej med det, anser jah.  Jag känner att detta är någonting som JAG vill ha, jag har suktat efter denna tatueringen i snart 1år och jag och mamma kommer inte alltid komma överrens. Så ibland får man ta tag i sig själv och göra sina egna beslut.

Så nu vet ni vad som är på G i mitt liv så nu får ni ha en fortsatt trevlig lördag!
Ha det bra, puss haj//C.

Bilder från studieresan

Likes

Comments

Hej på er!
Otroligt länge sedan jag skrev här, men kände efter sommarlovet så hade jag tappat lusten för att blogga och jag hade inte så mycket att skriva om heller. Men jag har bestämt mig för att försöka skriva 2-3 inlägg i veckan så att ni fortfarande får lov att följa mig och så att ni hänger med i vad som händer i mitt liv!
kommer strax ett inlägg som tar upp saker som ni missat så att ni blir uppdaterade.
ha det bra, puss haj//C.

En bild på mig hemma i trädgården när jag precis plockat höstäpplen, dock tåler jag inte äpplena men det var kul att plocka dem..

Likes

Comments