​God morgon på er!

Eftersom att jag var i Blekinge förra veckan bloggade jag ingenting, jag sa heller inte till att jag skulle iväg eftersom att man ska inte skylta med att man kommer lämna ett hus "obevakat" i en vecka eller så..Så av säkerhets skäll bloggade jag inte någonting. Jag tillbringade min vecka i Blekinge med familjen, vi solade på stranden, jag övningskörde för första gången i mitt liv?!  Innan vi körde hade pappa sagt att "efter en fyra/fem motorstopp så kör vi hem" , dock överraskade jag oss båda med att inte få något motorstopp alls under hela "lektionen" men sedan när pappa skulle köra hem oss så fick han ett direkt! 

Jag tränade även i blekingen, var ute och sprang 4.2 km vilket var några år sedan jag sprang så långt. Men jag överlevde och blev starkare!  Vi kom hem på fredagen och sedan drog jag och tränade på lördagen hos Actic i Lund. Det kändes väldigt bra att komma tillbaka till gymmet, dagen efter var det mycket träningsvärk men det är härligt att  musklerna växer och att jag blir starkare inför säsongen. 


Idag kommer jag jobba i trädgården och gymma (tror jag) och träna bollpass med Damer A i lund. 

Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi!

Ha det bra, puss haj//C.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från när jag var i Turkiet förra veckan, därav utebliven bloggning.
Vi hade det super skönt och mysigt med 4/5  delar av familjen. Vi borde på ett fyrstjärningt hotell som enligt min mening var ett femstjärnigt! Det var bra variation på maten, dryckerna ( läsk o juice i mitt fall) höll bra kolsyra och det var allmänt fräscht på hotellet. Självklart Gymmade jag enligt mitt gymprogram som jag har fått från rig över sommaren, vill verkligen inte komma tillbaka efter hösten och börja på 0 igen. Så 4 pass i veckan ska genomföras, vara 2 st är gym eller hemmagym och 1 hopp och 1 löp pass.

Jag Gymmade för första gången någonsin denna veckan hos Actic, WOW VILKET GYM. Jag kom in och blev helt till mig, det var så fint och fräsch överallt.  Och det var inte så mycket folk på gymmet så man kände sig bekväm och de maskiner och grejer jag skulle köra var lediga! Vill även passa på att tacka Lunds VK för sponsringen av ett årskort!

Mamma väckte mig i morse och frågade/ påstod att vi skulle ut och springa, jag svarade ja i ett nyvaket och förvirrat tillstånd, men det är lika bra att få löppasset gjort tänkte jag.. så sagt och gjort tog jag på mig kläder och drog ut och sprang min runda. Resen av familjen sprang/ pw en slinga men mina knän tycker inte om underlaget på slingan så får anpassa mig efter dem. Nu sitter jag på bussen in till Lund för att möta upp en vän o för att senare ta oss till en tatuerare där min vän ska snacka om sin tatuering. Själv får jag vänta två månader till men sedan är det min tur! om 2 månader är jag 18!? SAY WHAAAAT...

Hoppas att ni får en härligt torsdag!
Ha det bra, puss haj//C.

Likes

Comments