Äntligen hörre ni!
Sommaren är här!
Egentligen slutade jag skolan den 10 juni, då  åkte jag hem med Erika och hem till Skåne. Men jag var hemma en vecka för att sedan på fredagen åka upp till falköping igen för uttagning till u19 landslaget!
så nu har jag avklarat lördag -onsdagens alla tränings pass med 4 h träning 3 av 5 dagar, de resterande hade vi singel pass på. Är otroligt lättad att det är över eftersom det tar väldig mycket på kroppen, jag har haft ont i mina knän nu i två dagar vilket gör det svårt för mig att gå i trappor och att komma ner djupt i knäböj eller att böja mig ner till sittandes.. men det är priset man får betala!
några dagars vila sedan är jag tillbaka på banan!
Nu ska jag vara hos Eddie fram tills fredag eftermiddag för att sedan åka hem och åka iväg igen!
Jag äskar att packa väskor för det betyder att man ska iväg någonstans om det så är till en kompis eller på en utflykt!

Hoppas att ni får en trevlig vecka!
puss haj//C.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hemma lagad pizza made by cornelia är just nu i ugnen, det blev två stycken olika pizzor. En wannabe afrikana och en champinjon och salami pizza.  Äntligen är jag hemma i Skåne,  på måndag börjar mitt sommarlov så just nu är det egneligen " bara " helg. Sommarlovet denna gången är väldigt långt, jag slutade 10 juni och börjar 23 augusti så nästan 2.5 månaders ledighet!?
Mina planer för sommaren :
- uttagning u19 landslaget.
- börja övningkörning
- resa till kreta med Eddie
- ev resa med familjen
- ev resa någonstans med Clara.
- boll och gympass.

Lunds vk ( min modersklubb) har varit så otroligt snälla och sponsrar mig med ett årskort på actic så jag kan gå och gymma och köra mitt gymprogram från rig !  när kah fick höra det blev jag super duper glad!!

hoppas att ni får en mysig kväll, nu ska jag gå och äta pizza! Ha det bra, puss haj//C.

Likes

Comments

God morgon på er!

Sitter i skolan och kollar på ex on the beach, första säsongen. Börjar egentligen kl 8 idag men vi hade två inställda lektioner så börjar kl 10 med fys, men hade inte någon frukost hemma och matsalen stänger för frukost kl 9 så drog från lägenheten kl 8.30 ca. Så nu sitter jag här och är mätt och fördriver tiden med tv serie.

I skolan är allting färdigt, lämnade in min sista inlämnings uppgift igår som var i from av fördjupnings rapport. När jag tryckte på knappen " lämna i", att inse att man är helt färdig med vad man har i skolan, att man från och med nu får göra precis vad man vill på kvällarna efter att ha suttit och plugga nästan varje kväll från vecka 11 tills nu vecka 22. Den känslan är helt underbar, man känner sig fri som en fågel. När man har gjort alla nationella prov och alla inlämningar, då sitter man bara av tiden i skolan. Man går till lektionerna endast för att få närvaro sedan gör man ingeting.. Men jag är oerhört tacksam över att inte göra någonting. Men ska förbereda mig mentalt för fysen så hoppas ni har en bra dag. Puss ha//C.

Likes

Comments