Godmorgon på er!

Tänkte dela med mig av en inblick i andra året på Samhällspogrammet.

Höst terminen i tvåan gick väldigt snabbt, lite plugg och inga nationella. Men nu under vårterminen har jag haft otroligt mycket från vecka 12 fram tills att skolan slutar vecka 23. För tillfället har jag två stora rapport skrivningar som ska in nästa vecka och ett matte nationellt prov som ska skrivas nästa vecka. Jag har haft fullt upp med volleyboll och plugg och varje helg och för att försöka bli klar så snabbt som möjligt med allting som jag har i skolan försöker jag att skriva och plugga varje kväll, nu till helgen kommer jag troligtvis plugga till större del av mina " lediga" dagar. 

Det försvinner även en del lektioner i ämnen som man kan avsluta, för tillfället gör vi ingeting i engelska, vi sitter bara där och fördriver tiden.. Vi har även eget arbete under de lektioner som jag har mina rapportskrivningar i, det positiva med skrivningarna är att de är relativt lika i upplägget. Det tar bara lång tid att skriva och hitta fakta. Egentligen har vi endast "2 läxor" men man känner sig väldigt stressad av att ha alla arbeten malandes i huvudet på repeat. 

Det som är skönt med nationella prov är att inom alla ämnen, förutom matten kan man inte träna på proven. Man kan bara gå till platsen och göra sitt bästa!

När lärarna ska rätta de nationella proven ställs vissa lektioner in, som tex nästa vecka kommer jag ha 2 lektioner mellan 8-10.25 på Tisdagen. Måndagen är även den förkortad. Det är bra för då när man blir ledig kan man fortsätta med de arbeten man har...

Nu ska jag fortsätta med mina skrivningar, hoppas att ni får en bra dag!

Puss hajj// C.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är dags..jag och Eddie ska ta vår förhållande till nästa nivå... vi ska till ULLARED. Så sitter i bilen och skriver inlägget medan Eddie körde bilen. Eller han övningskörde under ledning av sin mamma. Eftersom att jag fyller år i september och bor i falköping större delar av året så har jag inte gått på någon introduktionskurs än, utan jag satsar på att köra mer i sommar. Vi var i Ullared i lördags och idag är det måndag och vi är fortfarande tillsammans så vårt förhållande klarade av ullared!

På söndagen åkte vi och hälsade på Eddies farmor som hade fyllt år och där blev vi bjudna på smörgåstårta vilket var väldigt gott och det var väldigt länge sedan som jag åt smörgåstårta så det var väldigt gott. Men man är alltid lite extra nervös av att träffa släktingar, även fast vi har vari tillsammans i 8månader så blir man nervös hehe. 

Sitter inne i beachallen medan tjejerna tränar och jag sitter och jobbar med skolarbeten då jag inte ska träna idag som jag skrev i tidigare inlägg. Kommer även lägga upp bilder på mina ullared fynd senare i veckan så håll utkik!

Ikväll ska jag plugga och plugga och plugga lite till. Skolan går på högvarv sedan vecka 14 så börjar bli lite skoltrött men snart är det äntligen slut... Hoppas att ni har det bra, puss ha//C. 

Likes

Comments

Klockan ringde runt 08 en måndag och jag hade Eddie vid min sida. En bättre morgon får man leta efter, solen har börjat lysa och det börjar bli varmare här uppe i falköping, vår och sommarkänslorna är påväg!
Idag börjar jag 09.10 och slutar 13.50. Sedan börjar träningen 16-19 men jag kommer inte kunna träna idag då jag gjorde någoting dumt med min nacke i helgen och den bara small till.. så har haft väldigt ont igår och vaknade idag med en otroligt stel nacke. Men idag har jag 3 lektioner och måste jobba på som sjutton i skolan för att vi har sjukt mycket olika inlämningsuppgifter som är stora och som ska in snart...

Hoppas att ni får en bra dag så ska jag fortsätta med skolan. . ha det bra, puss haj//C.

​Jag vet att bilden har både filter och är från snapchat men det är så jag vill ha det. 

Likes

Comments