God morgon på er!

Nu fick jag äntligen vakna upp i min säng hemma i skåne!

Jag vaknade dock klockan 07. 00 så kroppen har inte helt ställt om sig till att det är lov, men det finns tid att vänja sig. Jag är en person som inte kan sova bort halva dagen, brukar max sova till 10.00, så tänkte tipsa er som är precis som jag vad man kan göra medan alla andra sover:

- Titta på youtue tex titta på någon av mina favorit kanaler/youtubers therese lindgren, hampus hedström, iisuperwomanii, lucas simonsson, eller varför inte connorfranta? Alla är sjukt bra på sitt eget lilla sätt.

- Man kan kolla på netflix, tv serier o filmer

- Titta på Weheartit.com där jag brukar kolla/ hitta inspobilder, quotes, och massa massa mer.

- Tvätta/städa, låter inte så kul. Men när jag är i falköping så har vi 35 tjejer 3 st gemensamma tvättmaskiner så då är det bra att passa på och tvätta när inte så många är vakna.

- Baka din egen frukost: scones,pannkakor, frukost bullar, frukost bröd. På så sätt vet du exakt vad som finns i frukosten och man kan oftast frysa in och spara till dagen efter. ( Scones är tyvärr en färskvara och är inte god att frysa in)


Det är bara 4dagar kvar till jul!!!

Vi har ingen snö, och här är väldigt varmt för att vara december så är inte direkt 100% julkänsla men julklapparna är inhandlade. Ska fixa till den sista idag annars är jag helt klar!!


Go jul på er! puss haj //C.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Har haft en super mysig helg o  massa julbak!

På lördagen så spelade jag med B och A laget, under A matchen överraskade Eddie mig med att dyka upp med sin mamma!
Han hade sagt att han inte skulle hinna till min match pga att han med spelade match o att tågen går dåligt mellan oss, men så dök han upp ifall o det var ju roligt!
Efter matchen åkte vi hem till honom och bakade kolakakor, supergoda!
På söndagen bakade vi lussekatter och spelade bowling. Fikade även hos Eddies farmor som även hon hade bakat, så nu har jag ett nytt life goal.  När jag blir gammal o grå ska jag baka på julen till alla mina barn och barnbarn! Tänk vad mysig, en lägenhet full av julbak o massa kakor!

Nu ikväll så blir det matte och samhälls plugg, men har myst till det med levande ljus och the o apelsiner, hihi.

ska fortsätta plugga nu, ha det så bra. puss haj//C.

Likes

Comments

Hej på er!
Här uppe har det snöat o lagt sig för att sedan tina bort.. men förra helgen var första advent och då pyntade jag och linda lägenheten. Bilderna är hur resultatet blev,super juligt och mysigt!

Ikväll ska jag, linda, gurra o theo baka ett pepparkaks skepp i vår lägenhet så får vi se hur detta går.. jag har inte bakat egna pepparkakor på flera år helt ärligt.

Ni får ha en mysig kväll, puss haj //C.

Likes

Comments