Hej på er!
Nu har halva lovet hemma i Skåne passerat, jag är väldigt nöjd med mina prestationer och saker som jag gjort.
Lördagen v 43 så festade jag på kvällen
Söndagen var jag  helt rastlös o gjorde ingenting.

Måndag v 44 klippte frisören håret och färgade till ombre boylage  och jag var på sjukhuset för en uppföljning av min knäoperation som jag gjorde 2011.

Tisdag: fikade jag med Sara och gick o shoppade lite i lund o träffade pappa på stationen så vi åkte hem gemensamt.

Onsdag shopping med Johanna o Sonja eftersom att clara tyvärr blev sjuk och inte kunde joinar oss. Åt senare på kvällen på rosegarden med familjen o släkten. Tränade med u 23 laget senare på kvällen.

Torsdag; plugga med Johanna.
Fredag: ???
lördag: tillbaka till falköping
Söndag: borta match i Borås

just nu sitter jag i bilen medan pappa tvättar bilen och sedan åker vi till dollarstore.

ni får ha det så bra så länge, puss haj//C.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min mamma, hon är inte bra. Hon är bäst.
Min pappa, han är inte bra. Han är bäst.
Ta en minut o tänk över alla de sakerna som dina föräldrar gör för dig.
- tvättar dina kläder, torkar kläderna, viker kläderna. Ber dig att hämta din tvätt. Det brukar ta ca 5 minuter till några dagar innan jag tar mig de 3 minuterna o hämtar tvätten, när jag väll bor hemma dvs.
- handlar mat, planerar maträtter, lagar maten när de kommer hem efter en jobbig arbetsdag på jobbet.
- Jobbar varje dag flera timmar för att det ska betalas  el, värme, vatten, avbetalningar på räkningar o lån, mat, kläder och övriga utgifter.
- försöker att fostra dig och se till så att du gör det bästa av din utbildning så att du kan få en så bra framtid som möjligt.
- KLÄDER. är man lite äldre ca +13 så brukar man vilja ha Märkes kläder, jeans går från att kosta 200 till att kosta 1000kr. tröjor, vinter kläder, vinter skor, sommar skor, sommar kläder. Det är ingenting som är gratis. " men vadå, barnbidraget då?"
- barnbidraget ska bidra till mat och antagligen basic kläder alltså klädesplagg för under 500 kr per plagg. Oftast täcker inte bidraget hela dig konsumtion av konsumtionsvaror under 1 månad Så nej, " barnbidraget" är inget giltigt argument till att tro att pengarna räcker till hur som helst.
- fritids aktiviteter, i mitt o mina syskonsfall så är det volleyboll. Det ska betalas utrustning, medlemskap och övriga utgifter. det finns helt klart dyrare sporter men är man mer än ett barn i en familj ökar utgifterna.
- övriga nöjen, födelsedagar, fick pengar, fika pengar, extra bidrag om man ber snällt. sponsring till saker som just du vill göra.

- Mina föräldrar har en jobbig unge, mig. Jag blev ju då som ni vet mobbad från 3-7 o får fortfarande kommentarer osv. Det var ju piss för mig, men jag tror att det äe nog ganska jobbigt att se sitt barn må dåligt varje dag när de ska gå till skolan. Alla föräldrar vill ju att barnet ska må bra, då står föräldern där o vet inte hur de ska hjälpa sitt barn. mobbning är skoningslöst mot alla. Det påverkar alla.

Så TACK MAMMA OCH PAPPA. För allting ni har gett mig från dag 1 till idag, här står jag 17 år och spelar sporten jag älskar varje dag. Omgiven av människor som från mig att må bra. MEN 36 mil ifrån er. En av anledningarna till att jag vill bli bäst är:
jag vill kunna ge tillbaka till mamma och pappa, solsemester till mamma. Gammal hederlig bil till pappa. När jag blir bäst, då vill jag att Mina föräldrar ska ha det bäst.
Våra föräldrar kan bara hjälpa oss genom livet, men det är våra egna handlingar och val som gör oss till våra egna personer.Det är mitt liv, mina handlingar, mina konsekvenser.
Älskar er!

Likes

Comments