Bilder från söndag till onsdags ❤️
Super mysigt att åka iväg själv med mamma!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla har sina dåliga dagar, dagar när man bara känner sig trött i kropp och Själ. Dagar när man bara vill krypa ner under täcket och stanna i sängen för alltid. Och det är helt okej att ha sådan dagar, så att man kan vara glad senare!

Men visa gånger så kan man inte ta sig ur de dåliga dagarna, eller så känner man sig bara allmänt nedstämd.. Dessa tipsen är för att försöka ljuset i tunneln:
- lyssna på GLAD musik, även om du känner för att lyssna på lugn musik.. DONT DO IT.. Du blir bara mer nere och tröttare.
Wake me up - Avicii rekommenderas starkt!
- träffa dina vänner/ bästa vänner, man mår alltid bra av sällskap!
- åk och shoppa, shoppingterapi!
- prata med någon om det som gör att det inte känns bra, den kan säkert ge dig tips eller bara lyssna.
- sminka dig och dra fram bästa outfiten, ta sedan massa bilder, #modell
- ta på dig högklackat, nu ser du plötsligt saker från en annan nivå!


Ha det bra, puss haj (: // C.
Likes

Comments

Idag så har jag varit bollrullare när Rig A spelade match mot Sollentuna. Helt okej, inte tråkigt inte roligt!

Igår vaknade jag 7.30 men bestämde mig för att vägra lämna sängen innan klockan 12 så jag låg lvar till 12 och lyssnade på musik och halvsov, åt frukost med Linda. Jag Tittade på Spartacus resten av dagen och låg och myste i min soffa som kan bli en bäddsoffa med massor av kuddar och varma filtar!
Felicia kom upp och vågade mitt hår och sedan lockade jag hennes. Jag, Felicia och Lina stack senare på kvällen över till killarna och gjorde massa saker haha.

Nu denna veckan så åker jag hem till Skåne på fredagen efter skolan, firar min lillasyster och en av mina bästavänner Clara på lördagen och åker till LONDON med mamma på söndagen. KÄRLEK.

Såhär mysigt hade jag det:
Bild på mig hihiOch annat..
Ha det bra, puss haj//C.

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade med ont i kroppen och världens halsbränna så stannade hemma idag. Nu så har jag "bara" ont i halsen och ska strax åka iväg till matsalen för att äta ett ordentligt mål mat. Jag hade bara mackor och mjölk och flingor hemma, så det har varit min kost idag.. Så är sjukt hungrig, men jag hat inte lust att äta eftersom att det gör ont att svälja..

Vi spelad match i helgen och förlorade..men jag satte två block i rad och jag var med mer där back än vad jag brukar, så det var något positiv!

Om en vecka så är det loooooov och då ska Jag och mamma till ...LONDON!!! Omg är så taggad, men först ska jag fira Clara och min lillasyster på lördagen😊❤️

Så nu vet ni detta!
Ha det bra, puss haj // C.


Likes

Comments

Just nu sitter jag i köket och pluggar ekologi medan Felicia pluggar samhäll och Linda pluggar samhäll. Det är ganska ironiskt faktiskt, jag ( samhällare) pluggar natur. Och Linda ( natur) pluggar samhäll. Hehe lite kvällshumor..
Ska senare ringa och prata med min festis( Johanna). Sjukt länge sedan hon och jag ringdes..
Saknar mina Gais riktig mycket, mina galna skåningar ❤️

Idag så var min klass på mig väldigt mycket om min skånska och mitt älskade Skånelän.. TILL OCH MED läraren fällde in en kommentar om min skånska i ett negativt sammanhang, man kände sig inte alls utsatt... Näääääjdå. Det är lite kul, men samtidigt ganska irriterande..

Imorgon är det fredag !!!
Fredags strumpor på träningen!!
Alla volleybollare, inkl jag tycker att de inte är superduper snygga, de flesta skulle nog säga att de rent av är fula.. Men jag gillar de,och de kostade pengar och de är till för att användas!

Tack o haj leverpastej ( Bert ljugs dagboks avslut)

Puss haj //C.
Likes

Comments

Ursäkta tråkig huvudrubrik, o uteblivna uppdateringar..

Sitter och äter frukost i matsalen och om en halvtimme så har jag idrott, härligt!

Idag så är det skola, Hänta mellis, gymet och beach. Sedan hem och begrava mig i no boken, vi har prov imorgon på ekologi...

Ha det bra,puss haj//C.
Likes

Comments

Taggar match i Freja klockan 14!
Kör vi brudar!!


Likes

Comments

Idag så bakade jag och min roommie Linda kanelbullar till dagens ära!


I veckan så har det varit träningar och plugg, ingenting speciellt har Hänta haha. Men denna veckan så kommer författaren till " Sandor/ida till skola ", jag har läst boken och sett filmen. Herregud vad jag älskar båda!!

Annars så är det ganska mycket i skolan nu under veckan så kommer inte bli så mycket inlägg tyvärr..

Imorgon så spelar vi match hemma, riktigt taggad!!

Ha det bra, puss haj/C.

Likes

Comments