Förlåt för super dålig uppdatering, ska bättra mig !!!

Valborg idag/ikväll.

Sista dagen på April månad, första dagen på Maj imorgon.

Summering  av April :

- Påsklov

- Volleyboll Sm i Götebörg

- Riktigt bra och fantastisk månad❤❤❤

Ikväll så ska vi äta middag hos bekanta till mamma, sedan så ska jag träffa några kompisar o så ska vi tillsammans gå bort till bålet.

Ha ett riktigt bra valborg !!

Puss haj // C. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att ha varit med Johanna, så stack jag hem och senare efter maten så träffade jag Clara O Victor. O senare Andy hehe. Sitter i köket med levande ljus, digestive och agur ost och min kära mamma. ♥️♥️
Ha en trevlig kväll Gais !!
Puss haj // C.

Likes

Comments

Hej på er fina läsare!
Sitter för tillfället och har picknick med Johanna jordgubbar och smuti ( smoothie ). Hade en riktigt trevlig och mysig fredagskväll igår, träning och sedan filmkväll med vänner.
Nu ska vi njuta vidare av solen, ha det bra puss haj //C.


Likes

Comments

Hej på er mina fina läsare!
Jag måste tyvärr ta ett litet uppehåll fram tills på lördag eftersom att skola kväver mig just nu 💀😰
Men ha det bra så ses vi på lördag igen!!
Puss hej med kärlek // C.
Likes

Comments

Hej på er!
Sitte just nu ute, under en bro, O luffar med Johanna. Båda hade ingenting att göra, så då sa vi att vi skulle göra ingenting tillsammans! 😊
Så vi har gått en bit och kommit överens om att vädret är fint men luften är skit. Det finns något i luften som irriterar mina ögon, näsa och hals. Dagens DISS !!!
Nu ska vi röra på oss, ha det bra. Puss haj//C
Gammal random bild haha

Likes

Comments

Hade en riktig mys dag idag med mamma. Vi åkte till emporia och shoppade och lunchade med några gammal danska bekanta. Roligt mysigt !

New in
Ljusblå jeans - GINATRICOT ( händer typ aldrig att jeans passar därifrån )
Skolbals klänning- xxxx ( den är hemligstämplad så den får in inte se dörrens det är dags mohahah )
Bikini underdel, t shirt och en turkos kjol -New yorker
Shorts dress - only


Sitter just nu O Skypar, äter godis O kollar på min nya tv serie " beauty and the beast ". Ha det bra,puss haj // C.


Likes

Comments

Hej på er alla fina läsare! ❤

Hoppas att ni har sovit gott och att ni får en härlig dag!

Idag så ska jag in till stan och äntligen få shoppa, med Clara. Hon är äntligen tillbaka och nu ska här brännas pengar haha!! 

Ska gör mig i ordning nu. Ha det bra, puss haj!!

Likes

Comments

Jag har bytt stjärntecken för tillfället, jag är inte längre jungfru utan jag är en kräfta. Röd och fin, efter x antal förmåga timmar i solen..
Heheh well, jag får en fin bränna sedan när det har lagt sig förhoppningsvis!

Så idag så har jag, solat, ätit och druckit och fortsatt att sola. Sedan när jag gick in så blev jag ombed av mina föräldrar att skala potatis.. Resultatet ser ni nedan..

Dagen/ kvällens outfit :
-Bikini - New yorker
Kvällens outfit
- stort sommar linne - only
- svarta shorts - Gina tricot.

Så nu ska jag ut och prata gossip med Johanna .
Ha det bra, puss haj // C.

Likes

Comments

Gymnasiet. Ett enda ord, med en sådan stor och kraftfull betydelse så det nästan är läskigt. Ett ord med blandade känslor. Ett ord med blod, svett och tårar bakom sig. 

Jag har väldigt blandade känslor inför gymnasiet. Jag har kommit in på en elit satsande linje inom volleyboll. Var på uttagning och sådant och jag var en av 15 tjejer som kom in, av ca  sökande 30 på plats. Så nu väntar jag bara på beskedet om jag kom in på mitt älskade " Samhällsprogram".  Men det får jag tydligen inte reda på nu, fick jag lugnande besked av blivande klasskamrat. I morse så loggade jag nämligen in på sidan där man kan läsa om man hade kommit in och då stod det att jag hade kommit in på mitt andra hands val, som ligger i lund. INTE i Falköping. Den paniken och tårarna som jag fick, vill jag aldrig uppleva igen. Kände mig helt tom och gav nästan upp allt hopp om allting.Men nu e jag back on track!

De känslor som jag känner angående gymnasiet är många. Främst positiva. Som te.x att få lämna den lilla by som har många dåliga minnen men ändå många positiva, för att " starta ett nytt liv i Falköping". Träffade riktigt härliga människor som ska bli mina nya " rig kompisar", är riktigt taggad! . Blandade känslor angående att flytta hemifrån,jag kommer bo på ett internat. Positiv, mina föräldrar kan inte kolla upp mig 24/7 haha. Negativt, jag flyttar från min familj, jag kommer träffa dem förhoppningsvis 1-2 gånger i månader sammanlagt 2-4 dagar. Och jag måste städa..laga mat..och TVÄTTA SJÄLV… Det blir nog nya färger på kläderna varje gång haha. Man blir av med en tungryggsäck som man har burit på i snart 16 år nere i Skåne.Men den ryggsäcken innehåller även väldigt fina minnen och drömmar! Och tar fram en helt ny ryggsäck som är redo att fyllas!  Negativ. Lämna mina riktiga vänner och syskon, kommer sakna alla så mycket! Men de och jag vet att jag alltid finns vid deras sida och är bara ett samtal bort.❤

Självklart så är gymnasiet en skola. Alltså nya ansvar och tyngre eftersom att mina föräldrar inte kommer vara fysiskt närvarande, men jag vet att de alltid kommer finnas vid min sida och stöta mig  i motgång och uppgång. Jag är ju trots allt deras "pensions försäkring" som min pappa så friskt brukar skojja om haha. Så jag vet att jag aldrig är helt ensam.

Så, nu ska jag ut och ta en powerwalk i det härliga vår värdret med musik.  Ha det bra, puss haj //C.

Likes

Comments