Halloj allihopa! ;D

Hoppas att er dag varit bra, min blev faktisk bättre än förväntat. Efter skolan så åt jag och kollade på Grimm, skypade med Sonja och Andy där vi hade högläsning ur No boken och körde igenom frågor, supersmart inlärningssätt!. No prov imorgon, känner inte att jag kan lära mig mer utan det får gå som det går nu 😰 Sedan så åkte jag och mamma in och byta batteri till min .  Har innan haft problem med att den har dött vid 68,30,45 % osv.. Men nu är förhoppningsvis det löst!

Så nu ikväll ska jag gå och lägga mig lite tidigare så hjärnan får tid att samla in all Genetik och evolution  som har pluggats under veckan.

Dagens outfit

Nike löpar tröja- Intersport

Svarta tights-H&M.

Kvällens quoteLikes

Comments

Idag har vi idrottsdagen i skolan. Dvs inga lektioner och jag har valt 3 "sporter" som jag ska utföra under dagen. Jag valde : volleyboll,parkour/cirkus och pw.
Skriver senare, ha det bra puss haj //C

Likes

Comments

Jag satt och bläddrade igenom FB under en rast och då var det en kompis som hade " Gillat " en video från Talang 2014. 

Helt otroligt vad känslosam men ändå härlig en låt kan vara utan att man förstår texten!!! 😍

Jag kollar aldrig på talang, idol, let's dance,melodifestivalen osv längre, så är lite efterbliven på vissa grejer hih.😉

Sitter och spelar om och om låten nu hela tiden, medan jag läser No.  

Undersökte som jag skrev imorse ryggen idag, jag har en överbelastning i länd ryggen.. Så har fått övningar och en ny tid så hoppas jag att den snart blir bra igen. 

Jaja, ha det bra puss haj// C.


Likes

Comments

Onsdag idag. Jag ska iväg och få min rygg undersökt nu kl 07.30. Hoppas få veta vad det är som är fel och hur det kan åtgärdas så fort som möjligt. Så att jag kan börja träna igen..  Nu i eftermiddag så blir det mest plugg för min del. Igen. Men men, vill man komma någonstans i livet är det hårt arbete som gäller! ( citerat mina föräldrar). Hoppas att ni får en toppen dag, puss haj//C.  ( gammal bild från turkiet 2013)

Likes

Comments

Hej hopp, promenad stropp!

Just nu skiner solen ute, känner verkligen hur det börjar bli varmare och det känns som om att alla bara blir mer allmänt trevliga☀👍

Nu i eftermiddag så ska jag vara med Nicole, äta och plugga No och engelska .. 

Jag känner mig just nu super glad och positiv, älskar det! 

Har inte varit så glad på sistone, det kändes innan som om att jag bråkade med allt och alla .. Men nu mår jag bättre, saker har löst sig och folk är glada igen och är de inte de så kommer jag och lyser upp deras dag hih.  Så eftersom att jag är så " happy "just nu så får ni ett litet inlägg om positivitet.(tydligen finns det orden inte i min dator, och om "positivitet" inte fanns innan.. Så finns det NU. Deal with it.)

Jag ÄLSKAR att le,skratta och vara glad. Det ger mig en sådan super härlig känsla i hela kroppen. När jag skrattar så är det så mycket glada känslor som sprider sig igenom kroppen och det känns inte som om att någon eller något kan förstöra mina " happy moments" . Jag har en väldigt låg tolerants mot dålig humor för jag älskar att skratta och jag har tyvärr och jag erkänner..dålig humor, jag tycker att det är superkul att misstolka saker för folk blir så obekväma och " arga " på mig fast de vet att jag bara gör det för att retas. Jag tycker att det är super kul att ta oseriösa bilder och göra konstiga bilder för jag älskar även att få andra att skratta och jag klarar av och tycker om att bjuda på mig själv. Om en kille kan få mig att skratta och bli på gott humör..Omg då är jag fast direkt hehe. Eller den känslan av att få en kille att skratta och le, BEST FEELING IN THE WORLD. Sedan har vi de killarna som bara av att le kan få en tjej på fall.."awmfg" säger jag bara. Har några killkompisar som har riktiga blixt leenden😍.  Så här är lite tips som jag brukar tänka på och även saker som brukar  får mig glad:

- Om något dåligt händer, försök att se det positivt ( finns undantag,som te.x att all pommes tar slut på hamburger kedjorna.. Då är alla negativa humör tillåtna !)

- Ta saker med en nya salt, försök se det positiva i grejer. Hamnar du i en dålig grupp i skolan.Sitt inte och tjura, försök att tänka positivt och gör det bästa av det!

- Umgås med människor som får dig att må bra och välj dina strider. Ta tillexempel inte strider med en irriterad bildlärare en morgon.. ( egna erfarenheter..) 

-Ta roliga och oseriösa bilder med kompisar,släkt och familj. Helst läskiga och konstiga miner

- Gör något som du tycker är kul medan du gör något tråkigt, som te.x för min den, träna med musik, det blir ett helt annat tempo i träningen.

- Lyssna på positiv musik!!! med det menar jag musik med ett härligt budskap och härlig rythm.

- Om du gör något dumt eller förnedrande, skratta åt dig själv. Saker blir bara så pinsamma som de låter de bli.

Lide bilder på mig när jag ler eller .. vad man nu ska säga att jag gör.. Skiljer mig från duckeface ( gjorde det på en bild bara för att jag tycker att det är så otroligt töntigt haha)


Likes

Comments

God morgon alla söta människor!

Nu börjar skolan återigen för min del och jag längtar redan tillbaka till lovet… </3

Hoppas att alla som har haft lov, hade ett händelserikt lov och ni som ska ha lov, ha det så kul!

Och till er som inte har lov alls, ha en bra vecka!

För min del så blir det ingen träning alls under veckan, har haft riktigt ont i ryggen en längre tid nu och ska se om den blir bättre med lite uppehåll från Volleyboll träningarna som är ganska påfrestande.Ska även kolla upp den nu i veckan.

Ha det bra puss haj//C.

Likes

Comments

Hej underbara!

Ursäkta att jag inte har uppdaterat tidigare idag 😓

Men i dag så har jag kollat på " Grimm" , gick en pw på ca 35 i det härliga solvädret och sedan har jag och Nicole kört en liten runda med min moppe❤

Nu ikväll så sminkade och fixad Nicole mig och det är även hon som står bakom kameran på de bilder som följer hihi.

Ha det bra, puss haj// C.Likes

Comments

Hej hopp, päron topp!

Vaknade av att mobilen gav ifrån sig ett meddelande från Johanna som sa att hon kunde träffas när som, så åt frukost, hämtade mina tidningar och sedan cyklade jag och möte henne. Hon följde med mig runt på min runda medan vi pratade " privat stuff" hihi. Efter att jag hade träffat Johanna så åkte jag och min familj upp till mina kusiner och firade min kusins födelsedag i efterskott 💗

Så nu har jag äntligen kommit hem, sitter vid datorn och ska börja se på min nya serie " Grimm", jag ÄLSKAR övernaturligs filmer/ böcker/serier hihi.

Ha det bäst, livet är en fest. 

Likes

Comments

Hoppas att er dag var till belåtenhet,om inge så kommer det en dag imorgon som bara kan bli bättre!

Åkte som jag skrev innan med pappa och råkadeee kanskeee... få med mig 2 påsar med mig hem hihi.

Det blev en tröja med rosa tryck  från MQ och en löppar tröja från intersport 😃💗 

Bild på min klocka som jag köpte igår!🕛

Älskar att den har romerska siffror, känner verkligen the connection till mina romerska släktingar ( Cornelia är en feminin form av det romerska släktnamnet Cornelius)
Likes

Comments